Miss-Lena

SoB tråd om flotte ting til håret... Vind det smukkeste armbånd

484 indlæg i dette emne

Annonce ♥

Annonce ♥

SoB aka SoBridelicious aka mig

Jeg mangler lidt en tråd, hvor jeg kan skrive om hårsmykker. Både mine egne og alle de andre flotte ting man falder over i cyberspace. Jeg vil også så gerne dele det jeg laver med jer - og hvad jeg gerne vil lave. Alle må bidrage herinde med ideer, spørgsmål, deres egne flotte fund etc.

Jeg starter lige med at vise nogle billeder af noget af det nye jeg har lavet de sidste 3-4 måneder. Det er lige blevet sendt afsted til en skøn ven, der har et smukt hoved og et godt kamera. Indtil de billeder er klar, kan I se nogle jeg selv lige tog her i weekenden

225459_319475454821974_412779326_n.jpg

Og et med perler, rhinsten og blonde - hurtigt smidt i håret til ære for de nysgerrige LOL

Sejt SoB :-) Jeg kigger gerne med. Jeg mangler også inspiration til slør. Jeg har købt et 3 m langt enkeltlagsslør uden kant til min kjole med mange blonder. Er dog meget i tvivl om jeg ikke skal på udkig efter et spansk vintage slør....måske Mantilla. Er i dialog med en spansk butik, men vil ikke betale 7000kr for et slør. Hmm....måske skal jeg i stedet have et kort et??

Inspiration modtages gerne....selvom du før har været på banen... :-) Og gerne i en ny tråd, hvis det er :-) Hvor kan jeg for resten finde dine produkter? Kh Lisbeth

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Som fortsættelse til de smukke og unikke hårsmykker på forrige side er her et sash i samme smukke stil - hånddekoreret med masser af perler og rhinsten. Lige som de andre ting er det unikt, der er altså bare det ene

960217_337382869697899_1070376939_n.jpg

Hvad koster det her?? Jeg må finde din butik på Etsy, ja jeg må-)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej

Jeg har faktisk det sash liggende... Men det er ikke lige kommet på etsy. Du må endelig sige til hvis du er interesseret i det :)

hvad koster det og har du et billede mere hvor jeg bedre kan fornemme størrelsen. kunne måske godt være interesseret ;-)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

Det er lidt inspireret i 80'erne - men med boho look. Jeg er ret overbevist om at det er den vej trenden peger :) men det betyder jo ikke at det er for alle og man skal nok være en first mover og lidt modig.

Iha...tusind tak for al inspirationen. Fedt at følge din tråd. Jeg synes sløret er meget smukt, men det der pandebånd er jeg godt nok ikke til. Så kan jeg bedre lide dine smukke blondepande hair pieces :-) Kan godt lide at du har så meget forskelligt. For mig handler det ikke om at turde, være modig eller være first mover. Jeg har selv arbejdet mange år i modebranchen, og hvis der er en trend som ikke falder i min smag, så går jeg ikke efter den - heller ikke med tiden - uanset om det er trendy eller ej :-) Men...dejligt vi alle er forskellige :-) I hvert fald synes jeg, at det er super spændende at se din inspiration og de mange forskellige ting du har ;-) Jeg skrev også til dig omkring det bånd du sagde du havde på lager. Vil du sende mig en pris og måske et billede mere? lisbethkruse@lehrmann.dk, så har du min mail ;-)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer