Miss-Lena

BILLEDER Jeg har bestilt en kjole {køb af kjoler over nettet}

63 indlæg i dette emne

Den ene kjole er nu med noget hårpynt sendt til en fotograf YAY!

Men jeg har glemt at vise jer resultatet - og den anden kjole har jeg lige her. Det er en str 36, så kan ikke selv passe den, men håber billederne giver et indtryk

IMAGE_4.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Hej Lina. Har lige set spørgsmål ang kjoler:) nu har jeg siddet og kigget på rigtig mange blondekjoler også nogle som ligner min. Mit problem er så at min laver en fold under brystet, hvis du forstår hva jeg mener, jeg kunne se at din brudekjole også gør det en smule hvilket jeg synes er pænt. Men min er med blonder, og ingen andre af de kjoler jeg har set laver en fold, så mon det er en fejl.?

Håber du kan hjælpe:)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej Miss Lena.

Har siddet og kigget på nogle kina kjoler men er i tvivl med alt det ekstra der løber på. Der er kjolens pris + deres fragt. Når jeg så går på toldpriser og læser står der at det er 12 procent af kjolens pris, men på samme side når man tager toldberegner er det en helt anden pris + 160 til post danmark. Er det kjolepris + fragt+ told og moms + postdanmark? for så er det feks for en kjole til 1212 et + på 1000. Spørger dig da det ser ud til at du har erfaring.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hanne... Det er kjolens pris og fragt, der skal beregnes moms og evt told af. Told, 12%, betaler man når kjolen koster mere end ca 1100 (det gør de fleste). Moms er 25% og betales altid - med mindre det du har købt koster under 80,-. Dertil kommer et gebyr fra fragtfirmaet fx PostDanmark. Det gebyr er for at lægge pengene ud for dig (omend det er noget højt IMO)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer