Notte

To mulige... hvad synes i?

49 indlæg i dette emne

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

Det var to forskellige, må man sige :-) Jeg kan rigtig godt lide nr. 2, fordi den er mere anderledes. Man ser stilen fra nr. 1 meget i forvejen,så nr. 2 ville være et modigere bud ;-)

Jeg gad dog godt se et billede af nr. 2 i samme vinkel som den første kjole. Fordi det er fotograferet mere nedefra, så ser din barm med sweet heart neck lidt stor ud i forhold til resten. Sådan vil jeres billeder fra dagen formentlig ikke se ud, så jeg synes ikke kameravinklen yder kjolen helt retfærdighed.

Men derudover så synes jeg nu alligevel stadig nr. 2 - den ser helt fortryllende let ud - og du slipper formentlig for, at alle gæsterne træder i det lange slæb, som nr. 1 har.

Go for it med nr. 2 :-D Den har virkelig waow-faktor.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Pas på ikke at blive snydt af kameravinklen.. Nr. 2 ser garanteret super flot ud i almindelig højde. Ingen dygtige fotografer på din store dag vil fotografere dig nærmest direkte forfra og nedefra. Jeg har selv fotograferet adskillige bryllupper.

Sweet heart neck'en er med til at give en længere, slank hals (som en v-hals), modsat den anden, som skærer lige over. Helt klart nr. 2 :-)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer