AugustBruden2013

Idéer til billige, men velsmagende velkomstdrinks?

25 posts in this topic

Sm overskriften lyder, har I så nogen idéer/erfaringer med billige, men velsmagende velkomstdrinks?

Der ska både være alko-fri og en med en smul alko... :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hva med verdi, de fåes med flere forskellige smage, de smager bare godt, og så lige med et jordbær eller vindue i.

Det skal vi have til velkomst.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 flaske hyldblomstsaft (den fra Brugsen/Netto til at blande op)

3 1½ liters danskvand

Frosne vindruer, som isterninger

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvidvin med hyldeblomst saft og isterninger - smager fantastisk :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal have asti med lidt tranebærsaft i og så et frossent jordbær som isterning/pynt.

Til de ikke alkoholdrikkende (mig selv inkl.) er asti blot skiftet ud med danskvand :)

- Camilla

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verdi med hindbær eller fersken, eller en blanding af hvidvin og cider :)

Vi skal have hindbær verdi :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vil også sige verdi :7himmel: det kan de fleste lide :loveshower:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 flaske hyldblomstsaft (den fra Brugsen/Netto til at blande op)

3 1½ liters danskvand

Frosne vindruer, som isterninger

Denne her hepper jeg på, den kan man nemlig vippe lidt gin i med god effekt :-D I'm lovin it

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Lambrusco (den lysrøde) med pærecider (den billige uden særlig meget alkohol).. Og så lige et hindbær eller lign. til pynt.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 flaske hyldblomstsaft (den fra Brugsen/Netto til at blande op)

3 1½ liters danskvand

Frosne vindruer, som isterninger

Denne her hepper jeg på, den kan man nemlig vippe lidt gin i med god effekt :-D I'm lovin it

Åhh hvor fint med gin ;) men jeg bliver så pinligt fuld - og tænk sig, hvis bruden går under bordet under forretten (bliver fuld af halvanden øl :blink: )

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ikke meget gin :-D men man kan jo lave en med og en uden ;-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi havde bare Cava (Musa fra Fakta, den er billig og god!) med jordbær i. Og hyldeblomstsaft+danskvand som alkoholfri.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvad med sød hvidvin, pærecider og ribena saft, det smager rigtig godt.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hos os bliver der bobler (Platino Moscato) til velkomstdrink :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak for alle jeres svar :-)

Jeg havde selv tænkt på Asti med én eller anden opblandingssmag og noget pynt, MEN... hvordan forbereder man bedst i forvejen? - vi har ikke lige nogen der serverer for os, så vi skal selv stå for den del...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Men hvorfor vil I blande den op med noget? Asti/cava/champagne er jo fantastisk i sig selv! :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvis i vil være ud over det med at hælde op selv, så kan jeg varmt anbefale at man blander i en bowle som gæsterne selv skænker af. Men her er sodavand, verdi, champagne osv. selvfølgelig ikke nogen god idé fordi der jo er brus i. Til min fætters konfirmation sidste år fik vi serveret en bowle med almindelig vodka, ananas-juice, rød grenadine og friske ananasstykker i, og så selvfølgelig en MASSE isterninger. Det var helt forrygende og der var næsten ingen forberedelse (det kan blandes i forvejen overtrukket med noget husholdningsfilm i køleskabet, og så er det jo kun isterningerne der skal tilsættes :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvis i vil være ud over det med at hælde op selv, så kan jeg varmt anbefale at man blander i en bowle som gæsterne selv skænker af. Men her er sodavand, verdi, champagne osv. selvfølgelig ikke nogen god idé fordi der jo er brus i. Til min fætters konfirmation sidste år fik vi serveret en bowle med almindelig vodka, ananas-juice, rød grenadine og friske ananasstykker i, og så selvfølgelig en MASSE isterninger. Det var helt forrygende og der var næsten ingen forberedelse (det kan blandes i forvejen overtrukket med noget husholdningsfilm i køleskabet, og så er det jo kun isterningerne der skal tilsættes :)

Jeps, man kan også hælde den der hyldeblomst/danskvand i en bowle. Det ser så fint ud med de frosne vindruer, når de flyder rundt :) Og en lille bonus: Vindruer afgiver ikke så megen væske, når de afkøles, som isterninger, når de smelter :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvis i vil være ud over det med at hælde op selv, så kan jeg varmt anbefale at man blander i en bowle som gæsterne selv skænker af. Men her er sodavand, verdi, champagne osv. selvfølgelig ikke nogen god idé fordi der jo er brus i. Til min fætters konfirmation sidste år fik vi serveret en bowle med almindelig vodka, ananas-juice, rød grenadine og friske ananasstykker i, og så selvfølgelig en MASSE isterninger. Det var helt forrygende og der var næsten ingen forberedelse (det kan blandes i forvejen overtrukket med noget husholdningsfilm i køleskabet, og så er det jo kun isterningerne der skal tilsættes :)

Jeps, man kan også hælde den der hyldeblomst/danskvand i en bowle. Det ser så fint ud med de frosne vindruer, når de flyder rundt :) Og en lille bonus: Vindruer afgiver ikke så megen væske, når de afkøles, som isterninger, når de smelter :)

Hvor lang tid i forvejen kan man fryse vindruerne?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvor lang tid i forvejen kan man fryse vindruerne?

Hmm, jeg plejer bare at have dem i fryseren i en 8 timers tid før, så man bare kan tage dem fra fryseren og så direkte op i bowlen... Men jeg ved ikke, om man evt. kan putte dem i fryseren tidligere og om de kan holde til det...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvis man køber både grønne og blå druer, så ser det farverigt og festligt ud :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

En filur :)

Lige dele appelsinjuice og rød sodavand. Pynt med appelsinskiver, øko eller godtd vaskede med skal :)

En smule vodka til den med alkohol :)

Den er sød og dejligt frisk :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvis man køber både grønne og blå druer, så ser det farverigt og festligt ud :)

Sikke en god idé :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg TROR vi køber Verdi og pynter med frosne jordbær eller vindruer...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

et godt tip er at fryse vindruer / frugt ind i en isterninge bakke. De kan fåes i forskellige former og med lidt vand oveni frugten holder det sig køligere længere. Betingelsen er selvf. at den drink man laver kan holde til en fortynding af lidt vand :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥