BeckHansen

Mr.&Mr.28.06.14 - 9 dage tilbage! Bryllup og eksamen!

293 indlæg i dette emne

Milepæl!!

Så er der kun 6 mdr. tilbage til jeg skal sige ja til min H2B! Det er vildt at tænke på at det ikke føles så lang tid siden der var 1 år! Men nøj jeg glæder mig.

Jeg synes dog at vi stadig mangler MEGET... Vi har styr på feststed, kirke (mangler stadig at skulle mødes med præsten), menu er besluttet men mangler at bestille, invitation er næsten færdig, dekorering er besluttet. Men der er så mange ting som mangler...

Der sker for tiden lidt mange ting i mit liv, som gør at jeg ikke altid har lige meget overskud til at planlægge bryllup. Familie problemer og strid, og det tager hårdt på psyken og humøret. Vi har haft rigtig mange afleveringer i skolen, og mange flere kommer efter nytår. Vægten. Ryggen. Lortesygdommen kræft. Osv. :angry:

Og nu skal jeg så til optagelsesprøve til skuespiller uddannelsen her i januar. Det er noget jeg har drømt om hele mit liv, men først nu har taget mig sammen til at prøve. Så det er positivt :)

Nu er vi så også på vej ind i det nye år. Nøj hvor jeg glæder mig. Det kan da næsten kun blive et bedre år! :) Mest af alt fordi jeg skal smeltes sammen med min elskede kæreste. :heart:

Men til jer alle: GODT NYTÅR! :balloon: Pas nu på jer selv :)

Redigeret af BeckHansen
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

JUBIII! Så kom invitationerne.

Vi har selv designet dem (efterhånden hen over 1/2 år nu). Vi ville gerne have et rent design, men sammenhæng med temaet til brylluppet. Vi snakkede meget i starten om hvordan den skulle "udformes". Og vi blev ret hurtige enige om at vi gerne ville have et postkort, istedet for en traditionel invitation. Så det var vores mål. Kraftigt papir, med glatte overflader (derfor kan man se lyset skinne igen). Vi er så glade for resultatet! Vi var ret bange for resultatet da vi bare har bestilt det over nettet. Og det bedste af det hele - vi har kun givet 372,60, kr. for 40 stk., hvilket er inklusiv levering. Vi mangler dog kuverter og porto, men det er sgu da ret billigt sluppet! Og med så godt et resultat.

Vi er glade! :D

post-66340-0-06921300-1391102625_thumb.j

post-66340-0-99455700-1391102638_thumb.j

post-66340-0-37415200-1391102670_thumb.j

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Hej!
Så så man lige mig; faldt over jeres invitationer - og nu, et par timer senere, har jeg fået læst hele din planlægningstråd :oops: Synes det hele ser SÅ spændende ud og jeg GLÆDER mig til at se det endelige resultat - der er jo ikke længe til nu :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så for søren da!

Nu har vi endelig fået bestilt mad! Helstegt pattegris. Mums.

Vi endte ud med at bestille fra Fruehøj Slagter i Herning.

Invitationerne er sendt, ønskeseddeler er lavet. Ja så der er efterhånden ved at være styr på en hel del. Den anden dag gennemgik vi hele festen oppe i hovedet, og skrev ned hvad der skulle gøres, købes og forberedes. Så nu føler jeg lidt mere at der er styr på det hele :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Ih sikke en fik tråd du har her, man kan da ikke andet end blive i godt humør :toot:

Jeres invitationer er simpelthen SÅ fede!! Jeg er selv igang med at overveje hvordan pokker vores skal se ud, om jeg skal lave dem selv eller købe mig fra det. Syntes det løber op så hurtigt hvad man skal lave selv, og man kan få lavet så mange fede nu til dags.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer