peterlotte8379

Bryllupskage hvornår?

22 indlæg i dette emne

hej i skønne piger

har meget brug for hjælp.

vi skal giftes kl. 15 og have taget foto bagefter. der er ca. 30 min ud til fest stedet fra kirken.

planen er at vi skal spise 18-18,30 med forret, hovedret, og natmad kl. 1,00.. mit problem er nu hvornår pokker skal vi nå og spise bryllupskagen???

Bud modtages meget gerne :)

Redigeret af peterlotte8379
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det føles nok også sådan.. Men der er forhåbentlig også mange taler og sange med masser af afbrydelser.. Så man spiser vel ikke så meget eller så hurtigt vil jeg tro...

Vi starter med vielsen kl 11 og har reception med stående buffet fra 12-14 og så spiser vi så først igen kl 18

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tror jeg bliver svært, for du ved jo ikke hvor mange indslag der kommer..

Men aftal evt med toastmasteren, hvis i har en, om hvor lang tid der må bruges på de forskellige ting. Så må det være op til toastmasteren og styre showet så det passer med din tidsplan

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi er blevet anbefalet af vores condittor at spise bryllupskagen som dessert, da han som du også selv skriver, har oplevet flere brylluper hvor man sidder og spiser hele dagen, og når bryllupskagen også skal spises inden kl 24 orker man ikke mere mad :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Det er vist "tradition" at man spiser kagen til kaffen efter maden.

Men vi valgte at få kagen til receptionen - netop for at dele spiseriet lidt ud på dagen.

Men ja, enten som dessert eller til kaffen.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvis det er en tradition, hvad det nok har været, så bliver den brudt meget tit. De fleste serverer bryllupskagen om eftermiddagen og det eller at servere den som dessert eller lige inden brudevalsen er også klart at foretrække. Serveres der først bryllupskage efter brudevalsen bliver det nemt en meget rodet forestilling med mange afbræk, i hvert fald set med vores øjne og når/hvis vi taler om efterfølgende musik og dans.

Det er da rigtigt at man ikke på forhånd ved hvor mange indslag der kommer men det der også trækker tidsmæssigt er jo de naturlige pauser der opstår undervejs i middagen, hvad enten det er rygepauser eller blot strækkeben pauser. Det handler som det bliver sagt om toastmaster styring. Er der mange indslag må toastmasteren bare gå lidt hårdere til værks. Er der knap så mange kan toastmasteren tage lettere på tingene og derved i alle situationer prøve at nå en fornuftig løsning. En bryllupsmiddag der varer 5 timer er lige i overkanten for de fleste men omvendt er under 3 timer næsten synd for maden. En ting man som toastmaster skal være opmærksom på og evt. sætte ind overfor er at der er feststeder hvor de slet ikke vil have taler og indslag under hovedretten. Heller ikke selvom der er nogle naturlige ophold/pauser hvor de sagens kunne glide ind. Der bør man - hvis det er nødvendigt pga. mange indslag stå fast på at det nu engang er brudeparrets og ikke feststedets fest. Alternativet er jo at indslag afvikles i klumper og lige efter hinanden og det er synd for dem der står bag dem.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi skal godt nok giftes kl 13. Men har også valgt at kagen skal spises til vores reception der efter. Men kan godt se at i jeres program ja så bliver det måske lige lidt presset... Så ville jeg nok ha valgt at lade den indgå som dessert . :-)

III sikke meget vi stakkels brude må finde løsninger til med alle de gode tråde kommer der hele tiden noget nyt at forholde sig til.

Ved i nok skal finde den løsning der passer bedst til netop jer:-)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer