GinnieB

Ginnie & Jesper ♥ Vores fantastiske dag

132 posts in this topic

post-62067-0-23908700-1372250004_thumb.j

Så er tiden vidst kommet til, at jeg fortæller om vores vidunderlige bryllup :)

I så lang tid har jeg glædet mig til at kunne vise billeder fra det ene og det andet omkring vores bryllup,

så der er vel ikke andet end at gøre, end starte fra begyndelsen.
:happy:
:happy:

Fredag

Dagen før


Lørdag

Morgenkurv til Jesper

Morgenmad + dagens 1. + 2. overraskelse

Kagen ankommer

Make-up

Håropsætning

I tøjet

Før afgang til kirken

Gommen tager imod de ankomne gæster

Ankomst til kirken

Indgang

Dagens 3. overraskelse

Udgang

Lykønskninger foran kirken

Riskast + billeder i kirken

Verdens fedeste velkomst til egen reception!

Reception + dagens 4. overraskelse

Kageskæring

Dagens eneste "please fortæl mig det er en joke"

Billeder med fodbolddrengene

Lokationsbilleder

Velkomst + præsentation af toastmaster

Billeder med familie + de nærmeste

Middag

Min fars tale

Jespers tale + dagens 5. og absolut største og vildeste overraskelse

En "gave" der først må åbnes om et år

Lille hygge-overraskelse fra Jespers forældre

To af mine pigers "hatte-leg"

Toastmasterens tale aka verdens fedeste tale

Brudevals og dertilhørende

Gaveåbning

Fest og dans

Søndag

Morgengaver gives

Morgenmad med overnattende gæster (+ endnu en lille overraskelse) + hjemme hos mine forældre

Andet

Fotobog

Takkekort

Oversigt over endelige budget

Videoer

Velkomst til reception - romerlys

Kageskæring

Hatteleg

Brudevals

Billedspam

Billedspam

Psst;
Nu er der i hvert fald en oversigt over, hvad der kommer, og den bliver naturligvis opdateret hen ad vejen.

Det er desuden heller ikke alle talerne der er med. De der er med, er pga. særlige ting.

:):)

Edited by GinnieB
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Fredag - dagen før

I og med Jesper og jeg havde valgt, at vi ikke selv ville lave noget (pyntning af lokale, mad, kagen osv), havde ingen af os på nogen måde stress. Mens jeg gik og pakkede vores overnatningstaske til søndag morgen, samt de ting, som jeg skulle have med mig i min bryllupsclutch, gik vi egentlig bare og hyggede lidt med lidt musik i baggrunden, og snakkede om alt og intet, som om det overhoved ikke var dagen før vores bryllup. Kort sagt; stemningen herhjemme var virkelig afslappet og rolig, og det var fantastisk rart! Jeg husker faktisk ikke hvorfor, men på et tidspunkt åbner Jesper vores dør, og ude foran står der en flaske champagne og et kort, som viste sig at være fra hele vores andelsforening, som tillykke-med-jeres-bryllup. I det øjeblik fik jeg mit første nu-er-det-virkelig-virkelig-snart-vores-bryllups-sug i maven. Kort tid efter kom min far og hentede mig og alt mit happengut, og vi drog til Hvidovre, hvor jeg skulle tilbringe natten.

post-62067-0-13920300-1372253011_thumb.j

Min mor og jeg kørte op til Schæffergården for at aflevere bordkort, favoræsker, hvem-er-hvem samt klar oversigt over, hvad der skulle ligge hvor (meget vigtigt, da jeg havde personaliseret alle mine hvem-er-hvem'er :P ). Jeg havde pakket det hele i en flyttekasse og lagt pap ovenpå, da min mor ikke måtte se noget af det. Det hele var nemlig en overraskelse, og kun Jesper og jeg kendte til alle de DIY, jeg havde lavet :happy: .
Da vi kom hjem gik der ikke længe før udlejningsfirmaet kom med højborde, skåle, tallerkener, bestik, glas, rød løber osv osv, og på ingen tid var det, der kune stilles parat med det samme, på plads, og det andet pænt stillet ind til siden, så vi kunne være der næste morgen :happy:

Det havde hele tiden været planen, at mine forældre ville tage mig med ud og spise fredag aften, og vi fik en flaske champagne og viiiiirkelig lækker mad (jeg var så mæt, at jeg var sikker på, at jeg ikke kunne passe min kjole :lol: ). Da vi kom hjem, sad vi bare og hyggede og slappede af, igen komplet uden det mindste stress - i hvert fald fra min side. Jeg kunne godt mærke på min mor, der var lidt stress hos hende, men hun lod som ingen ting, da det var overraskelser til brylluppet. I hvert fald, mine forældre gik tidligt i seng, og foreslog mig at gøre det samme. Det var egentlig også min plan, men jeg blev alligevel oppe til omkring kvart i tolv. Min storebror skulle også sove hos de gamle, så vi fire var samlet lørdag morgen, og han var på dette tidspunkt endnu ikke kommet hjem. Da jeg endelig gik i seng, skrev jeg en godnatbesked til Jesper, og lå og hørte lidt musik på telefonen. Kort tid efter kunne jeg høre min bror komme hjem, og frisk som jeg nu en gang var, stod jeg op til ham, og herefter sad vi og hyggesnakkede og så lidt af en af vores yndlingsserier, og det endte med, jeg først kom i seng omkring kl. 2.15 - ikke lige en del af planen, men det viste sig lørdag morgen, at det ikke gjorde noget! :huh:

Edited by GinnieB
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Morgenkurv til Jesper

Som en lille overraskelse til Jesper, havde jeg lavet en lille morgenkurv til ham. Han og hans best-man skulle gøre sig klar hos os, så det passede mig perfekt mht. hjælp af levering af kurven. Jesper og jeg har en utrolig sød ældre kvinde boende 2 etager under os, og hun har igennem hele vores bryllupsforløb været utrolig interesseret, så jeg tænkte, at jeg ville spørge hende, om hun ville gå op med den, og det ville hun utrolig gerne.

Kurven bestod af et stk. brød (selvom hverken Jesper eller hans forlover egentlig spiser morgenmad så tidligt efter, de er stået op, så skulle de da have muligheden :P ), rejeost, to heinekin-dåser, en lille flaske gammel dansk, en pakke lommetørklæder, en pakke med skildpadder, en pakke med frisk-pastiller, et par varme strømper og et kort, hvorpå der i alt var 13 billeder af os sammen og selvfølgelig med en hilsen til ham bag på :)

post-62067-0-52726400-1372254226_thumb.j

Edited by GinnieB
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stort tillykke med brylluppet 😋 Glæder mig til at se billeder 😉 og hvor er det dog sødt at dig med morgen kurvene 😄

Edited by Frkgrøn
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Spændende, altid dejligt med beretninger!

Kan godt lide den med "det er mig i hvidt" - den tror jeg også jeg skal bruge.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nåja - til lykke ! Det glemte jeg da helt

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

JAAAA! Denne her beretning har jeg glædet mig til at få!!!!

Og stort tillykke !!

Edited by CarBonCb
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvor er I søde!! Tusinde tak!!! :):happy: :happy:

Jeg skriver lige et par indlæg mere nu, og muligvis et enkelt i morgen formiddag, men ellers kommer der meget mere fredag :happy:

Edited by GinnieB
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Morgenmad + dagens 1. + 2. overraskelse

Eeeeendelig var det vores bryllupsdag! Selvom jeg jo var kommet halvsent i seng, vågnede jeg omkring tyve minutter før uret ringede. Min fantastiske makeup-artist kom klokken 10, og jeg skulle nå at få morgenmad og hygge lidt med min familie, i bad, vågne lidt op, ha' gjort hele mit outfit klar, kagen skulle leveres osv osv, så var vidst oppe omkring kvart over otte. Jeg regnede desuden med, at jeg skulle bruge alle mine kræfter i løbet af dagen, på at tude og tude og tude.. og måske lidt mere tud'.

Da mine forældre, min storebror og jeg sad og spiste morgenmad, kom min mor pludselig tuttende med en lille gave til mig. Jeg fik at vide, at det var en gave fra dem alle tre, og da jeg åbnede æsken, lå der det smukkeste armbånd indeni. Jeg havde ikke selv købt noget armbånd, da jeg ikke havde fundet et, jeg kunne lide, og som jeg egentlig siden hen lidt glemte at kigge efter, så det var helt perfekt, og jeg blev SÅ glad!!

Der var overraskende nok ingen voldsomme nerver, der skulle holdes under kontrol, ingen kolde fødder der skulle varmes og heldigvis heller ikke ræsermave :lol: Da jeg hørte, at kagen var på vej, gik jeg ud på stien (mine forældre bor ikke på en vej, men på en lukket sti) for at kigge efter de søde fyre, som skulle levere den. Bageren bag kagen var en af Jespers gode venner, og det var ham, en anden god kammerat + en af deres fædre, som kom og leverede vores flotte kage. Da jeg gik ud på stien, så jeg dagens 2. overraskelse; min mor havde pyntet op med flag og tyl på stien, da det var hos dem, vi skulle holde reception. Jeg var ellevild!! - (Jeg fandt dog også hurtigt ud af, at de gamle havde pyntet deres bil, som jeg skulle køres til kirken i :P )

post-62067-0-63308300-1372368168_thumb.j

post-62067-0-20425800-1372368185_thumb.j

post-62067-0-80818300-1372368209_thumb.j

post-62067-0-34185400-1372368126_thumb.j

post-62067-0-42999800-1372368215_thumb.j

Edited by GinnieB
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Kagen ankommer

Jaaaaej, det her havde jeg glædet mig til! Som skrevet tidligere, var det en af Jespers gode venner, som skulle lave kagen, og vi havde jo også derfor hørt lidt med på sidelinien (vi havde naturligvis selv valgt smag og sådan, men hvordan den ville se ud og med hvilke farver, det vidste ingen af os). Vi havde dog godt fået at vide, at den ville blive af 7 etager (!!!! - hold da kæft!), fordi vi blev så mange, som vi gjorde, til receptionen.

I hvert fald, de tre søde mænd kom med kagen, og hoooold nu kæft en 7-etagers kage er høj!!!

Jeg stod naturligvis lige og snakkede lidt med drengene, men jeg havde ikke meget tid, før min søde makeup-artist kom :)

Der er ikke voldsomt meget at sige til det her, så jeg lader billederne tale for sig selv :P

post-62067-0-14467900-1372293693_thumb.j


post-62067-0-95029000-1372293716_thumb.j

post-62067-0-06138600-1372293763_thumb.j

post-62067-0-00303700-1372293784_thumb.j

post-62067-0-46503900-1372293804_thumb.j

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make-up

Som tidligere skrevet, kom min utroligt søde og virkelig dygtige makeup-artist klokken 10, og 40 minutters tid senere, lignede jeg jo helt en brud i ansigtet :happy: Hende der lagde min make-up, vil jeg naturligvis gerne anbefale mange gange; Louise Block Andersen, 1000,- for en fantastisk make-up, både prøve og på dagen.

post-62067-0-41339500-1372369450_thumb.j

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hold da op en fantastisk kage :thumbsupsmileyanim:

Hihi, ja det var sgu lidt vildt at se en 7-etagers kage forme sig foran sig :happy: Der var også virkelig mange der var helt "hold-da-ellers-op", og så smagte den bare skide godt! :biggrin::biggrin::metteholm

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Stort tillykke med dagen. Glæder mig til der kommer endnu mere beretning :cheerleader3:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tillykke.. Sikken nogen dejlige billeder.. Glæder mig til at se flere

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Håropsætning

Omkring kl 11 kom min frisør og satte mit hår. Jeg havde haft prøveopsætning i starten af ugen, men som det blev på dagen, det havde jeg slet ikke regnet med - det var sååå flot!! :happy:

Min frisør var fantastisk. Da jeg fik sat prøveopsætning gav hun mig en særlig shampoo med hjem, som jeg ikke skulle betale for, og om fredagen kom hun faktisk og sprøjtede noget i mit hår, så hun bedre kunne sætte det om lørdagen. For prøveopsætning og opsætning på dagen gav jeg 700,-, så jeg kunne ikke være mere tilfreds :P

Frem til dagen før min prøveopsætning, vidste jeg stadig ikke hvordan jeg ville have det. Jeg havde det meste af tiden tænkt, at jeg gerne ville have lidt løst bag til, men pga mit slør og min halskæde blev jeg enig med mig selv om, at jeg nok helst ville have en helopsætning - og det var jeg SÅ glad for, jeg havde valgt!

post-62067-0-43912300-1372522470_thumb.j

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

I tøjet

Mens jeg sad og fik sat hår, var min bedste veninde i mellemtiden kommet (hun skulle ikke være brudepige eller noget, men jeg ville gerne have hende sammen med mig) :) Det var også Katrin, der hjalp mig i kjolen, men lige efter hun var startet på at binde min kjole, kom min mor og havde brug for hjælp med hendes kjole, som også skulle bindes. Og da det var de to, som kunne finde ud af at binde kjoler, blev det til et lille samlebånd, hvor Katrin hjalp min mor med hendes kjole og min mor hjalp mig med min kjole :lol:

Da jeg stod i butikken med min kjole, fik jeg den på over hovedet, men skulle jo have den på nedefra og op, på dagen. Men da jeg skulle have den på sådan, kunne jeg jo ikke også have mit skørt på fra start, så vi fik mig først i kjolen, og derefter skulle jeg have mit skørt på - det var lidt mere tricky end vi lige troede, men det krævede da, at Katrin kravlede ind under min kjole, selv iført lang flot kjole, og hjalp mig med skørtet :lol:

post-62067-0-02955800-1372524793_thumb.j

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Før afgang til kirken

Mens Katrin, min mor og jeg hjalp hinanden i tøjet kørte min bror til kirken, og hentede min brudebuket og min fars knaphulsblomst, så da vi var færdige, kom han tilbage. Og jaaaaej, jeg blev SÅ glad da jeg så de to - det var lige som jeg havde drømt om, og mit hjerte begyndte at banke okay hurtigt, for det gik lige pludselig op for mig, at jeg skulle giftes lige om lidt. Min buket bestod af hvide calla liljer og hvide/creme-farvede roser, og en masse små flotte grønne blade, til at bryde det lidt. De fire bestilte knaphulsblomster var også en calla lilje og lidt grønt :happy: Før vi tog til kirken, fik vi taget et par billeder ude foran mine forældres hus, som et par sidste "kun os" billeder, før vi tilføjede det dejligste menneske og den dejligste mand til familien :)

Min bror havde været ude og spenderet en halv formue på nyt tøj, og han har aldrig været så flot - jeg var mega stolt af ham, og det strålede langt ud af ham, at hans lillesøsters bryllupsdag betød uendeligt meget for ham, og det betød naturligvis en helvedes masse for mig!! :)

post-62067-0-56978500-1372526354_thumb.j

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

MERE!!!!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

MERE!!!!!

Hihi, sorry - skal nok komme med mere nu og meget mere i morgen! :happy:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gommen tager imod de ankomne gæsterJeg har hele tiden fået at vide, at bruden godt må få en lille skarp til halsen om morgenen, og mens jeg stod og fik den med min far, var Jesper i mellemtiden godt i gang med at tage i mod alle vores gæster ved kirken. Han og hans forlover var vidst nok ved kirken omkring kl 12.30 (vi skulle vies klokken 13.30), og min mor, min storebror, Katrin og vores fotograf, som havde været hos os siden klokken 9, var nogle af de første der kom ned til dem i kirken :)
post-62067-0-57583500-1372633698_thumb.jpost-62067-0-69426700-1372633621_thumb.jpost-62067-0-61256700-1372633610_thumb.j

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥