GinnieB

Ginnie & Jesper ♥ Vores fantastiske dag

132 indlæg i dette emne

Annonce ♥

Velkomst til reception - romerlys

Der er selvfølgelig også taget video af vores fantastiske velkomst med romerlys og sang, der absolut ikke lyder godt :lol::biggrin:

Videoen kan ses her :happy:

Det er eddermanme fedt det der!!!!!

Det var SÅ fedt! Får stadig helt gåsehud når jeg ser videoen, og når jeg kan huske følelserne lige i det øjeblik! :happy:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Reception + dagens 4. overraskelse

Efter vores fantastiske lysshow og turen ned mod de mange ventende gæster, kom vi til vores reception, og jeg kan huske, at jeg synes, der var mennesker overalt, og at jeg var helt overvældet over, hvor mange der var kommet, kun for min og Jespers skyld!! :biggrin: :happy: Jeg gjorde det til min mission, at jeg ville snakke og hygge lidt med de, som ikke skulle med videre til middag og fest, og det synes jeg egentlig, jeg klarede rigtig godt.

Mens jeg stod og snakkede med nogle fra min klasse, kom min far hen og spurgte mig, om hvad jeg synes om musikken. Jeg stod lidt uforstående, for jeg havde til at starte med, slet ikke bidt mærke i, at baggrundsmusikken lød anderledes end hvad jeg nok havde troet. Min far lokker mit blik ind i stuen, hvor jeg til stor overraskelse ser dagens 4. overraskelse - endnu en fra mine forældre; "Romantic Strings" stod midt i mit barndomshjem, til min bryllupsreception og spillede fantastisk romantisk og hyggelig baggrundsmusik på harpe og violin. I et lange sekunder hørte jeg intet andet end de to smukke instrumenters lyde, og bagefter krammede jeg og mine blanke øjne min far, hvorefter jeg fór afsted for at finde min mor og kramme og sige tak til hende, og for at høre Jesper, om han havde set/hørt dem før nu - det havde han ikke, og han blev også helt overvældet og overrasket. Han tog derefter samme rute til mine forældre, for det havde hverken jeg eller Jesper anet, gættet på eller noget andet, så det var en utrolig dejlig overraskelse, og mange af vores gæster kommenterede også hvor fedt det var. Som nogle af vennerne og veninderne sagde; Hvor mange kan prale af, de har haft harpe og violinspil til deres reception?! :biggrin: :happy::loveflag:

post-62067-0-14371800-1372785940_thumb.j

post-62067-0-56530800-1372785954_thumb.j

det midterste billede til højre er af 3 af mine 4 fantastiske bedste veninder, som selvfølgelig skulle med til hele dagen.

Den ene af dem var kommet helt fra Vejle for min skyld <3

post-62067-0-78188600-1372785962_thumb.j

Øverste billede er af Jesper og alle de drenge fra fodbold, som var med (Jesper har selv været en del af Torcida København, så det billede var lidt obligatorisk)
Neders til venstre er af mine to "reserve" brødre, Patrick og Sune. De er min brors bedste venner, og har aaaltid været en del af mit liv, og betyder uendeligt meget for mig. De tre havde endda, dagen før brylluppet, siddet og øvet sig i forskellige slipseknuder, og var kommet frem til den på billedet - det så rocker nice ud :D

Nederst til højre er af min 4. fantastiske veninde, som var med hele dagen lang <3

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hold da op, hvor skriver du bare godt. Jeg fik også lige pludselig sommerfugle i maven, mens jeg læste om din ventetid på vej til kirken :)

Tak! :) Jeg fik også selv helt sommerfugle i maven igen, da jeg skrev det :happy:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Kageskæring

Vi havde valgt at få vores bryllupskage til receptionen, da vi synes, det ville blive for meget med 3 retter og derefter bryllupskage, og ved at få den til receptionen, var den der til alle vores gæster, og ikke kun dem, der skulle med videre til middagen og festen - til stor, stor glæde for de, som ikke skulle med videre :happy::)

Vi fik skåret for så traditionelt som det nærmest kunne blive, og da vi stod der foran hinanden, kunne jeg bare se på Jesper, at han viiiiirkelig overvejede noget, og hvad - kunne jeg næsten gætte ( - næsten, men det kommer jeg til :P ). Jeg sagde til ham, at han ikke skulle gøre det, og gav ham lige et par "jeg-mener-det"-øjne med samtidig med et smil, som jeg ikke kunne gemme. Jo flere gange jeg sagde, at han ikke skulle gøre det, jo mere begyndte han at grine, så jeg valgte at tage styringen, og undgå at være den første der fik kage i ansigtet, og tværede det godt ud om hans grinende mund, og det kom selvfølgelig retur - bare med et lille kast i stedet. Det resulterede jo så i, at jeg havde kage siddende forskellige steder, bl.a. i panden og på skulderen, til stor morskab for vores kiggende gæster :lol: Mens vi grinede videre, gav vi hinanden lov til at smage på vores lækre kage, for derefter at kunne sige "Værs'go at tag'".. eller hvad vi nu fik sagt - vi havde travlt med at tørre kage af os selv :biggrin:

post-62067-0-57009900-1373108020_thumb.j

post-62067-0-03028000-1373108010_thumb.j

post-62067-0-03878800-1373108016_thumb.j

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Video - kageskæring

Der er også taget lidt video fra vores kageskæring og hvad der skete efterfølgende :biggrin:

Min stakkels mor, som bare ville hjælpe, kom jeg til at snerre lidt ad - hun fik efterfølgende et undskyld og et stort kram og kys på kinden, selvom hun ikke selv rigtig havde opfattet det som et sner :kiss: :heart:

Videoen kan ses her :happy:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Dagens eneste "please fortæl mig det er en joke"

Jesper og jeg skulle tage afsted fra receptionen omkring halvanden times tid før vores gæster, så vi kunne komme op til Schæffergårdens smukke omgivelser, og få taget billeder. Vi havde booket en stor fin gammel buick, og omkring en halv time før den skulle være ved receptionen, kaldte Jesper på mig, og jeg tuttede hen til ham, og han havde et ansigtsudtryk, som jeg ikke rigtig kunne aflæse (og jeg kan ALTID læse hans ansigt, uanset om det er alvorligt ansigt som mener alvor eller alvorligt ansigt som joker osv.). Det skal lige siges, at for at komme ind på stien, hvorpå mine forældre bor, skal man bruge en bom-nøgle, så chaufføren havde fået Jespers - og min mors telefonnumre, så han kunne ringe og sige, at nu måtte en af dem gerne åbne. Anyway, Jesper fortæller mig, at han lige har snakket med chaufføren/ejeren af firmaet, og at bilen ikke kunne starte. ... ... ... ... :blink: :huh: ... ... ... ... "Fortæl mig det er en joke" er det første jeg siger, efter jeg lavede en glimrende efterligning af de to brugte smiley'er. Jeg tænkte, at Jesper jokede, og at han om lidt ville sige noget i retningen af, at jo - det var en joke, bilen er her om 2 minutter, så gør dig klar til at køre om lidt. Men nej, den var go' nok. Vores bil kunne ikke starte, så en halv time før vi skulle køre, stod vi nu uden transport. Jesper fortalte, at vi havde fået tilbudt en anden bil, men den var en gammel og halvgrim sportsvogn, som ikke kunne pyntes (som vi havde bestilt), og som, ud fra billederne, ikke ser ud til at kunne rumme en chauffør, en fotograf, en gom og en brud i en kjole, som fylder mere end hun selv gør. Vi blev lynhurtigt enige om, at det kunne han stikke op hvor solen ikke skinner, og at han bare ikke skulle have nogle penge (vi skulle heldigvis først betale kontant på dagen, så han havde ikke fået nogle penge). Vi stod kort og snakkede om, at nu elsker vi jo at tage på udebaneture i busser, så vi kunne bare tage i vores gæstebus, og hygge med dem, da dagens helt pludselig kom frem i form at en af mine bedste veninders kæreste. Maria skulle med videre til fest, men det skulle Rasmus ikke (han ville dog alligevel gerne med til vielsen og receptionen), og han tilbød os, at vi og vores fotograf kunne blive kørt af ham, så vi stadig kunne komme derop og afsted før vores gæster. Det tog vi glædeligt i mod, så vi kom afsted som planlagt - tidsmæssigt i hvert fald.

Tidligere på ugen, blev vi kontaktet af firmaet, som fortalte, at den bil vi originalt havde booket, havde været i et uheld, så bilen der ikke kunne starte på vores bryllupsdag, var endda vores 2. valg.

Jeg havde, om fredagen frygtet, at gik der det mindste galt på vores bryllupsdag, så ville jeg blive sur og irriteret og lade det ødelægge hvad der ellers skete omkring os, men det skete heldigvis ikke. Vi fik det hurtigt klaret, og så kom vi/jeg videre, men som en lille reminder til kommende brudepar:

buick.dk = :td: :td:

1

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Billeder med fodbolddrengene

De drenge, som gav os et fantastisk lysshow, har Jesper som sagt været en del af, og vi har stået med dem på stadion i en del år efterhånden. De har en eller anden underlig mani med at gøre relativt klamme ting, når i bussen på vej til en udebanetur. En af de klammeste hidtil må være, at drikke fra en sko. Når man er halvvejs op igennem jylland, og godt snalret, kan det desværre lyde som en god idé, og det er gået hen og blevet nærmere end regel og tradition end en undtagelse. Både Jesper og jeg selv har haft 'fornøjelsen' af, at drikke øl fra en udtrådt sko, hvis fødder sveder lidt for meget, og det er IKKE godt. Det plejer dog at være meget sjovt alligevel :biggrin:

Anyway, jeg stod på et tidspunkt og snakkede med nogle af disse dejlige fodbolddrenge, da resten pludselig er samlet omkring mig, og ud af det blå finder de ud af, at de skal bære mig op, så der kan komme et ordentligt billede af 'deres' brud og dem selv. Det fik vi taget, og nu synes de, Jesper skulle have samme tur - de fik også taget et par gode billeder :lol:

Da vi efterhånden nærmede os slutningen af receptionen (for mit og Jespers vedkommende i hvert fald), ser jeg pludselig Jesper stå med en fin herresko i hånden, og alt stopper omkring mig, og jeg tænker bare "åååh nej - bare de ikke husker mig" (hvad fanden regnede jeg med? - jeg render rundt i en stor hvid kjole :lol: ), og min dejlige mand tager en tår af skoen, vender sig rundt og kigger på mig og griner. Jeg kunne ikke andet end at grine tilbage. Jesper giver skoen tilbage, og i et kort øjeblik tror jeg virkelig på, at jeg ikke også skal, meeeen så kunne jeg så også godt tro om igen, for skoen skulle bare fyldes op, og så fik jeg lov. Det smagte heldigvis kun af læder og champagne, så det var bestemt ikke slemt - tværtimod :lol: :lol: Alle mine veninder og dem fra min klasse (som jeg kun har gået i i 7 måneders tid på daværende tidspunkt), står alle og stirrer på mig og ligner nogle der tænker "WHAT! THE! FUCK!" :blink: :blink: - jeg elskede det :biggrin:

Og fra disse dejlige øjeblikke, skal I da selvfølgelig også ha' billeder - bare i tilfælde af, I aldrig har set en brud drikke af en sko før :biggrin: :happy:


post-62067-0-00897300-1373112603_thumb.j

post-62067-0-58563500-1373112666_thumb.j

post-62067-0-44151000-1373112608_thumb.j

post-62067-0-80086600-1373112613_thumb.j

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Lokationsbilleder

Nårh, nu må jeg vidst hellere til at komme lidt videre :happy:

Vi havde valgt at få taget billeder oppe ved Schæffergården, hvor middag og fest desuden skulle afholdes. De har så smukke omgivelser, så det ville bare være åndssvagt ikke at benytte sig af det. Vi tog som tidligere skrevet tidligere fra receptionen, så vi kunne nå at få taget billeder i ro og mag og samtidig kunne nå at få vores værelsesnøgle og komme op med vores ting uden stress og jag. Mine forældre, vores fotograf og jeg, havde været deroppe en uges tid før brylluppet, så vores fotograf kunne se omgivelserne, hvor meget lys der ville være, idéer osv, og der var alt det grønne kun sprunget halvt ud - da vi kom derop på vores bryllupsdag var alting bare SÅ flot. Det hele havde fået den smukkeste grønne farve, og jeg var såååå glad :happy:

Jesper og jeg fik først taget billeder ved Schæffergårdens sø og de andre smukke omgivelser, og derefter med familie og venner ved en trappe lige ved den terrasse, hvor vi lige inden havde fået velkomstdrinks, snacks og fik budt velkommen og præsenteret vores toastmaster.

Der kommer nok lidt mange posts nu, kun med billeder, men jeg synes de er så fine og flotte, at de fortjener fuld størrelse, og ikke proppet ind i en collage :happy:

Enjoy :loveshower:

post-62067-0-24762700-1373726406_thumb.j

post-62067-0-15692500-1373726418_thumb.j

post-62067-0-39056800-1373726433_thumb.j

post-62067-0-79113600-1373726447_thumb.j

Redigeret af GinnieB
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Iiiiiiiiiih ALTSÅ!!!!!!! :loveshower:

Jeg sluger det hele råt!!! Og hvor er i bare søde at se på mens i lige lurer hinanden ad, inden den vilde kagefight starter :wink:

Og surt med bilen! Det er eddermanme ikke i orden! skod firma! :td:

Åååh, du gør det så hyggeligt for mig at skrive min beretning :happy::loveshower::loveshower:

Og ja, det var sgu ikke i orden! :shooter::td:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer