Namak

Line&Henrik 050714. Pas på hinanden. <3

2,401 indlæg i dette emne

Annonce ♥

Jeg har før lavet vinetiketter til blandt andet ungernes barnedåb - men WOW dine er flotte - er det klistermærker I har bestilt udefra eller..??

Mange tak. Det er med snyd og bestilt på nettet. ;) men jeg er også meget tilfreds med dem :)

Det er da ikke snyd Line :) Hvor har du bestilt fra ? Tillykke med milepælen - jeg tør næsten ikke kigge på min ticker for jeg har slet ikke tid til mit bryllup for tiden ;)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jo det er da lidt snyd Kristina, jeg kunne jo godt have slidt lidt for dem selv, men jeg gad bare ikke haha :p

De er fra fyfy i Kina, men de findes lige så fine via etsy. Jeg fik et ok tilbud på dem men det kan gøres billigere.

Jeg kigger gerne på din ticker hehe for det er min fødselsdag i skal giftes så jeg har lige en ticker dertil også hihi.

Jeg kan godt forstå du synes du har travlt. Jeg har det bestemt sådan også. Alt for meget jeg gerne vil nå og ikke timer nok i døgnet. :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Uh, forsinket tillykke med milepælen!!! :cheerleader3::cheerleader3::cheerleader3::cheerleader3:

Tusind tak. Det er umuligt at følge med hos alle. Jeg forsøger også at skrive kommentarer til alle de mange milepæle men iiih det er en opgave i sig bare at nå det. :) lige om lidt er der 3 mdr men jeg hopper over at fejre den haha :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Uh, forsinket tillykke med milepælen!!! :cheerleader3::cheerleader3::cheerleader3::cheerleader3:

Tusind tak. Det er umuligt at følge med hos alle. Jeg forsøger også at skrive kommentarer til alle de mange milepæle men iiih det er en opgave i sig bare at nå det. :) lige om lidt er der 3 mdr men jeg hopper over at fejre den haha :)

Ja der er nok at holde styr på (specielt når man også har sin egen planlægning) :)

Det går jo kune stærkt fra nu af … :):loveshower: Det hele skal fejres … :tunge::loveshower::cheerleader3:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vores "kirkehæfter" aka program med salmer har jeg for et stykke tid siden fået gjort færdige. Jeg er bare så tung i bagen til at få lagt billeder op af mine efterhånden mange bryllupsrelaterede ting. Jeg vil forsøge at få smidt lidt fotos af tingene op. :)

Jeg har lavet foldere med et klap indlæg hvori salmerne står. Folderen er lamineret så den ikke tager fugt, for den skal ligge i pavillonen fra dagen før. Indlægget har jeg sat fast med samme bånd som jeg har brugt til kurven til sæbeboblerne. Ellers bruger jeg andet bånd i vores festtelt. Jeg legede lidt med et billede fra pavillonen og fik det redigeret til at ligne et tegnet, så fornemmelsen af at have en stregtegning fra en kirke er det samme. Jeg synes det er blevet ret flot, så det kan jeg godt være bekendt at sætte på.

Det er jo sådan at alle gæster med undtagelse af egne tøser og min brudepåpasser er uvidende om at vi skal giftes af en præst.

Det skaber lidt potentielle temaer, da ikke alle i vores meget lille selskab synger. Det er heller ikke alle som kender salmer og vi har mindst 1 i selskabet som slet ikke synes kirken er et sted at opholde sig.

Vi har ikke musik da vi jo skal giftes i en pavillon midt "ude i skoven". Vores salmevalg har derfor indtil nu være meget baseret på hvad de ikke syngende har haft mulighed for i det mindste at kende.

Henriks familie har jeg ingen anelse om, men jeg ved at hans mor er kirkevant så mon ikke hun da nynner med om ikke andet?

Oveni det så er der jo så de meget syngende. Min bror som er kirkesanger og dennes tilkommende. Jeg selv og mine tøser. Min far er meget musikalsk, men altså han synger ikke, ud over turen rundt om juletræet til jul. Henrik bliver tvangsindlagt til at lære salmerne, selvom han også er "juletræssanger" og min brudepåpasser ja hende må jeg piske lidt også.

Ihvertfald har de nu chancen for at synge med når de har salmerne på skrift. Vi ved ikke endnu hvilken rækkefølge salmerne skal synges, men jeg har lavet folderen fleksibel og så må præsten annoncere salmen, så alle er med. Jeg ville nemlig ikke vente på at lave den, da der er for mange projekter at tage sig af så et kryds og nu er den så vinklet af på listen. :biggrin:

post-64428-0-17752500-1396512722_thumb.j

post-64428-0-39574000-1396512742_thumb.j

post-64428-0-17308900-1396512770_thumb.j

post-64428-0-79562500-1396512803_thumb.j

post-64428-0-98956600-1396512821_thumb.j

Redigeret af Namak
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

De er da bare saa gennemfoerte jeres kirkehaefter - det ser super godt ud! :thumbsupsmileyanim:

Tusind tak. :biggrin: Jeg håber også de falder i god jord hos gæsterne. det har taget oceaner af tid at lave dem, da der gik kuk i udprintning udskæring og laminering, så jeg har haft min sag for hihi :lol:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hvor er de blevet fine!

Det bliver sgu lidt spændende sådan at overraske gæsterne med at I har valgt en præst!

Tak Signe. :)

Jeg er også meget spændt på reaktionen. Det skal nok blive sjovt. :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Jeg bestilte nogle graverede glas som også er kommet. Egentlig mest "for sjov" men de var så billige at jeg ikke kunne lade være. Vi skal jo ikke have fest til 03 om morgenen, men måske skal der alligevel skylles en lille en ned undervejs, og så synes jeg jo at det er et godt minde at have bagefter også. :biggrin:

I øverste linier stå H2b øverst i nederste gør jeg. Det var ikke så gennemtænkt, men det er nu "ok" alligevel. Ihvertfald ikke gene nok til at jeg gider bestille nye glas hihi.. :lol:

post-64428-0-38825800-1396602123_thumb.j

post-64428-0-85528200-1396602145_thumb.j

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Pigernes kjoler er også ankommet. Det er bare rigtig dejligt endelig at se dem. Faktisk minder de meget mere om de første hvide, som de voksede ud af, end jeg havde regnet med de ville gøre. Pigerne har ikke set kjolerne endnu, men det skal de her i eftermiddag. Jeg håber ikke at min yngste bliver skuffet over at farven er ændret, den ved hun nemlig ikke. Jeg var jo nødt til det da min kjolefarve skiftede, og min ældste er informeret om det nu. :wink:

Hvilket i øvrigt bringer mig frem til, at jeg slet ikke har fortalt den historie. Det er altså for dårligt, for den var bare 5 stjernet med pil op. Jeg havde jo sagt at jeg ikke ville fortælle dem det, så de kunne overraskes på dagen når jeg kom i kjolen. Men...

Min ældste havde jeg spekuleret i hvorvidt hun ville tackle den detalje ok, da "chokket" måske var liiige nok til hende. Hun minder meget om mig af natur, lettere sensitiv og jeg husker hvordan det var for mig da jeg var yngre. Jeg tænkte meget over det og jeg syntes egentlig at det ville være synd, hvis hun ikke havde en chance for at sunde sig på forhånd. Jeg besluttede derfor at jeg ville trække hende til side, når der kom en mulighed. Min yngste kan sagtens tage det i stiv arm, at hun ikke havde forhåndsviden på dagen, så hun skal lades i uvidenhed indtil da. Jeg synes også at det var rart at have en "hemmelighed" som kun den ene af dem vidste. (Mon ikke der kommer en anden hemmelighed som så kun tilfalder den yngste engang. :wink: )

Nå men muligheden bød sig en eftermiddag for en måneds tid siden. Jeg kaldte med dyb og alvorlig moderlig stemme på Katrine og sagde : "Du skal lige komme med ind på dit værelse, vi skal lige snakke sammen." Jeg kunne straks se frygten i hende og hjernen kørte på højtryk...(Hvad har jeg gjort, Jeg har da ikke gjort noget, Hvad sker der og hele den dur) Jeg lød jo meget dyster helt bevidst, fordi jeg ville ryste hende lidt, inden hun fandt ud af at det var noget glædeligt. (Fedt at kunne drille, godt man kan mobbe sine unger haha *Gnæk*)

Jeg sad på hendes seng og kæmpede en brav kamp for ikke at komme til at afsløre et grin. Hun stod foran mig og jeg sagde, "vi skal altså lige tale om noget som jeg håber du ikke bliver ked af." Hendes ansigtsudtryk var som stivnet og jeg fortsatte. "Jo altså din kjole, (Lettelsen steg over hendes ansigt) den har skiftet farve." "Nå ok, ja men hvorfor det?", sagde hun skuffet. "Jo min pige nu skal du høre, det er jo sådan, at du ikke kan have sammen farve på som mig på den dag, så derfor bliver din/ jeres kjoler lilla," forklarede jeg. "Nå ok," (det er der jo så ikke noget at gøre ved men hmm lidt øv stod der skrevet i hendes ansigt.)

Jeg sagde ikke mere indtil hun pludselig kiggede underligt på mig og og der gik langsomt en prås op for hende. Jo, altså min kjole som hænger i dit klædeskab på 4-5 mdr. har jo også skiftet farve, sagde jeg. Hvaaaad? lød det meget prompte. Jeg tog herefter min rigtige kjole frem og hun var som lamslået. Jeg viste hende kjolen bare på bøjlen, og hun flippede baglæns af begejstring. Klappede og hujede fuldstændigt chokeret. Det var simpelthen fantastisk og virkeligt morsomt. Hun var nær ved at tabe kæben i ren overraskelse, da jeg jo virkelig har understeget at min kjole er lilla, ikke skal være hvid (ivory, ivory, ivory) -og hun har endda været i den lilla.

"Så gør det ikke noget min kjole er lilla"! udbrød hun. :cheerleader3:

"Mor jeg ved godt at Henrik er god til at luske, men du er den bedste. Hvordan har du kunnet holde mund så længe?, Og så har kjolen endda hænge i mit skab i 5 mdr., MIT SKAB!!!" Lød kommentaren. :tunge:

Ja 4-5 mdr i hendes skab, men det bedste var, at siden hun ikke havde kunnet regne det ud, så er det helt sikkert at ingen anden har kunnet heller. Fedt!

Nu er den bare de sidste 3 mdr. jeg skal holde k*ft så jeg håber virkelig at jeg kan.

Nu får vi se i dag når tøserne ser kjolerne om alt går efter planen, og jeg har jo nu en til at bakke mig op når jeg skal forklare Josefine, at pigerne jo skal "matche" mig. Lige der tænker jeg at for pokker det er godt det ikke er en voksen, for ingen ville jo vælge at brudepigerne skal være i den samme farve som bruden. Godt jeg har ry for at være unik, utraditionel and anderledes, haha.

H2B har jeg bildt ind at kjolerne skal være en lidt anden nuance, men også lilla netop for at matche. (haha) (det er de btw også.)

Nu vil jeg her når de skal prøve kjolerne lige trække min lilla frem og spørge H2B om ikke han tror at farverne kan matche fint sammen ved det lilla hjørne han får lov at se af min lilla, bare for lige at bekræfte ham i misvisningen. Haha. :lol:

Nå, men husk at lilla er umulig at fotografere og at folderne jo selvfølgelig bliver presset ud.. :biggrin:

post-64428-0-06547200-1396605208_thumb.j

post-64428-0-65936500-1396605232_thumb.j

post-64428-0-44956900-1396605256_thumb.j

post-64428-0-80105800-1396605274_thumb.j

Redigeret af Namak
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hvor er de fine!

Og fantastisk historie... Hun må da være ved at sprænge af glæde over at være den "eneste" der kender hemmeligheden! Det ville jeg havde været på den alder :lol: . Det bliver da en fantastisk dag med så mange overraskelser!!

1

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvor er de fine!

Og fantastisk historie... Hun må da være ved at sprænge af glæde over at være den "eneste" der kender hemmeligheden! Det ville jeg havde været på den alder :lol: . Det bliver da en fantastisk dag med så mange overraskelser!!

Tak Signe. Jeg er bare (som sædvanligt) irriteret over at lilla viser sig som anden farve på billedet. Der ser næsten lyserød ud her, men den er altså lilla. hihi

Jeg tror også at hun er glad for at have fået den hemmelighed at vide. Jeg er ihvertfald glad for at have oplevet hendes reaktion. Det var næsten helt alenestående nok til at det var værd at skifte farve :cheerleader3: Jeg elsker overraskelser, når altså det er mig der planlægger dem haha :tunge:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hvor ser de fine ud! Fantastisk :) Og jeg er helt imponeret over at du har kunnet lade være med at fortælle om farveændringen i så lang tid! :thumbsupsmileyanim:

Tak Rialie. :biggrin:

Jeg kan bare lige sige at jeg har bidt mange huller i kinden efterhånden med alle de ting jeg skal huske at holde mund med. Det er noget så svært. Men jeg er meget stolt over at der indtil nu ikke har været noget jeg har sladret om i større stil. Alt planlagt, for jeg VIL bare have lov at overraske, bare lidt. Daaang det er svært. kun 3mdr mere haha.. :wink:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Invitationerne er nu ankommet hos vores gæster. :biggrin: Vi regner med at alle har fået, men vi mangler at høre ankomst fra min bror og min far. :huh:

Vi har også fået udmelding fra H2B´s mor om at hun ikke vil komme. Det er jeg noget så træt af, men havde en fornemmelse af det, så jeg er ikke overrasket, nærmere meget skuffet. Hun er en stædig dame som har helbredsproblemer og svært ved at gå. H2B har sagt til hende at hun jo ikke skal gå andet end 3 (bogstaveligt talt) skridt, men det vil hun altså ikke. Jeg tror H2B er meget skuffet over den udmelding. Hans papfar kommer som repræsentant for hans familie, men da han har en meget lille familie, er den absolut sørgeligt at hans mor ikke vil komme. Det er ikke et spørgsmål om at det er svært for hende, men konkret at hun vælger ikke at ville. :angry::td:

H2B vil se om han kan lokke papfaren til at presse og overtale lidt, men jeg tror det tog er kørt desværre. Æv!

Min bror aner jeg ikke, om han vil dukke op og ligeledes min fars nye gamle flamme. Nu må vi se der er jo et par mdr. til de skal svare, så det bliver "spændende" at finde ud af. Ellers skal det såmænd nok blive hyggeligt nok med de få vi har inviteret endda. Pyyh altså jeg synes sq folk har noget så travlt med at se deres egen næse i stedet for lige at kigge på mulighederne ude i verden. :blink:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer