Namak

Line&Henrik 050714. Pas på hinanden. <3

2,401 indlæg i dette emne

Annonce ♥

:heart: Tusind tusind tak alle søde zillaer. :heart:



Det er jo helt fantastisk så mange hjertevarme hilsener i har skrevet.




:7himmel: Med lidt forsinkelse blev vi lykkeligt gift i formiddags. :happy:


Vi har haft en helt igennem fantastisk Selvfølgelig. ?. :lol:



Vi er helt færdige nu, men glæder os til fedt afterparty i morgen.



:cheerleader3:

Redigeret af Namak
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

:heart: Tusind tusind tak alle søde zillaer. :heart:

Det er jo helt fantastisk så mange hjertevarme hilsener i har skrevet.

:7himmel: Med lidt forsinkelse blev vi lykkeligt gift i formiddags. :happy:

Vi har haft en helt igennem fantastisk Selvfølgelig. ?. :lol:

Vi er helt færdige nu, men glæder os til fedt afterparty i morgen.

:cheerleader3:

hvor fantastisk :loveshower::loveshower: håber i får en super hyggelig og en fed afterparty :balloon:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Skønt i havde en god dag, og endnu bedre at den fortsætter i dag. Det er jo en total win win!

Er der mon mere tilbage af slik buffeten :-) Hi hi!

Stort tillykke herfra, håber ikke du er alt for smadret i dag.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Kæreste Zillaer..

Jeg bliver helt og aldeles varm om hjertet når jeg læser de sidste par sider i min tråd. :heart: Det må være bryllupsfeberen der oveni giver et skud i bagen i kærlig retning. Vi har haft et (jeg vil lige være fræk) ligeså fantastisk afterparty i dag. Det har simpelthen været til et gammeldags 13 tal. :loveshower:

Jeg skal nok skrive mere til jer alle og smide fotos ind snarest. Glæder mig til at fortælle om hele denne skønne weekend. :heart:

I morgen kommer afhentningen af alle tingene, så jeg har ikke meget tid (eller energi). Jeg er noget så kvæstet, så jeg tror at jeg sover godt i nat. I dag fik jeg endda "tilladelse" af min mand :lol: (haha) til at lægge nogle ()() par billeder op af os. :cheerleader3:

Jeg tænkte at jeg hellere lige måtte spørge for at høre hans mening, så jeg ikke risikerer liv og lemmer haha. :wink::lol:

Redigeret af Namak
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

Annonce ♥

Det var så sjovt at følge med i at min tråd voksede så meget, da billedet af buffetten kom op. Jeg læste med på side linien når der var tid. ( dvs at det gik meget hurtigt med at læse for jeg havde bare travlt haha)

Jeg synes altså lige at jeg qouter svarene, før jeg skriver mere om dagen. :loveboard:

Hvor er det festligt....

Ja det gav et rigtig godt spark til farverne bag gardinet.. :cheerleader3:

Hold da helt op! Det er jo ikke bare en slikbuffet - der er jo til en hel butik!! Hvor ser det godt ud!!!

Det var absolut som en "butik" og det var præcist den reaktion jeg også fik. Jeg skal nok skrive mere om det i beretningen. :wink:

Ahahaha, den er simpelthen SÅ vanvittig den slikbuffet der

Haha iiiih, tak Rikke. mission accomplished. Det skulle jo kunne mere end ses at det var voldsom overflod vi ville have at gæsterne skulle mærke hele dagen. :lol:

Line, har dine egne piger set den slikbuffet? Hvis ikke, så tag et billede når de ser den....

Min mor mener at jeg da kun behøver 4-5 forskellige slags slik til vores slikbuffet, men så er det jo ikke nogen rigtig buffet.... hele konceptet med bland-selv slik er jo at der er så meget at man næsten ikke kan bestemme sig (eller har jeg bare boet i godis-landet Sverige for længe)

Mine tøser havde ikke set buffetten, men de havde set en stor del af slikket så de vidste godt planen. Jeg tog ikke billeder da den blev afsløret der forgik nemlig en masse andet ift. H2B og hans overraskelse med isen. Kommer jeg til i beretningen. :biggrin:

Jeg giver dig helt ret. Konceptet skal jo være at udvalget er stort (helst enormt haha), men nu kommer det jo an på hvad man ønsker med buffetten. Mange ønsker sig jo bare at få temafarverne i slik. (jeg er som du ser i helt anden boldgade haha)

Wow.. den slikbuffe vil jeg gerne på rundtur i

Stort tillykke med i morgen

Du var helt klart ikke den eneste som fik ekstra mundvand Og tusind tak for forhånds lykønskningen :loveflag:

Sune regnede ud at hvis vores "indkøbsseddel" holder så når vi op på knapt 1 kg slik pr gæst fordelt på 26-27 forskellige slags.... Men vi kommer begge fra to slik-glade familier så mon ikke de nok skal få ædt sig igennem en stor del af det...

Hold da magle, det er det dælme også MEGET slik, så meget kommer vi så ikke op på I hvert fald ikke vægtmæssigt , men vi har købt meget forskelligt, men har så bare ladet være med at købe flere kg af samme slags, nogle ting har vi dog købt 1-1,2 kg af, men det meste har vi købt 6-800 gram af. Der er så meget at vælge imellem, så det går nok at der måske er noget der bliver "udsolgt". Vi har 24 kg slik, og bliver 38 i alt. Og jeg regner med at folk kan blande en pose og tage med hjem, hvis de har lyst, og regner også med at der er noget i overskud

I kan da næsten være med i de mængder, zillaer. Jeg synes også at du vokser pænt Rikke. Jeg har godt set du skrev om ændringer og jeg synes da det er så cool at lave nye planer undervejs. Inspirationen er altså også bare let at finde når man kigger slik på worldofsweets og andre steder.

Jeg har købt ca 2 kg af hver, og der er da sikkert nogen ting som er mere populære end andre ting, men så må vi sætte det frem søndag formiddag så folk kan lave en pose til køreturen hjem, der er jo nogen der har meget langt og resterne af resterne sætter vi frem på lillesøsters kollegie og tager tid på hvor hurtigt det er væk :-D

Jeg synes det er den BEDSTE IDÉ ever! At sætte frem til de stakkels sultende studerende. De skal jo nødigt gå sukkerkolde. :super:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Sikke en VILD slikbuffet! Og så er det i morgen, hvor er det fedt! Jeg glæder mig virkelig til at høre om jeres dag! TIllykke

Tusind tak også for forhånds lykønskningen. Jeg skal nok få skrevet en masse. (jeg ved ikke helt om jeg skal skrive frygt ej eller frygt blot :o ) -HAHA-

Hahaha Rikke, din slikbuffet er jo bare en lille slikpose i forhold til Lines Troede alligevel ikke der var nogen der overgik jer

Hvor er det en vild slikbuffet - jeg ville aldrig få blandet en pose, for ville aldrig kunne bestemme mig

Haha Blomst, din bandit.. Rikkes vokser lige så stille, så måske ender hun med at slå mig med tusind kilo

Lige netop det problem havde jeg også. På dagen fik jeg overhovedet ikke blandet eller spist noget selv. Til afterparty heller ikke overhovedet. I går fik jeg en lakridsstang så det var ihvertfald ikke min skyld at det sank rigtig godt i mængderne haha..

Hahaha Rikke, din slikbuffet er jo bare en lille slikpose i forhold til Lines Troede alligevel ikke der var nogen der overgik jer

Hvor er det en vild slikbuffet - jeg ville aldrig få blandet en pose, for ville aldrig kunne bestemme mig

Jeg vidste godt at Line`s var mere vild, for jeg bruger den som "undskyldning", når kæresten nævner jeg er sindsyg

"Jamen skat , inde på BK er der altså en som har MEGET mere end os, og de bliver altså kun 12 "

Klasse respons, Rikke. :respekt:

Meeeen det var nu ikke helt rigtigt, for godt nok var vi kun 12 på selve dagen (vi endte faktisk på 11 gæster) men dagen efter havde vi ryk ind af naboerne. Jeg har ikke rigtigt antal på dem haha.. meeen de kan vel tælles.. haha

Marie E, on 04 Jul 2014 - 13:19, said:

om my god kvinde, det er jo sindsygt, men på en god måde det er ski da hva man kan kalde for en slikbuffet

Jeg er helt enig, men det skulle det absolut også være lige den dag, så vi ramte helt plet haha. Tusind tak Marie. :biggrin:

BetonCirkeline, on 04 Jul 2014 - 13:21, said:

FUUUUUCK en vild slikbuffet, jeg kommer altså til jeres bryllup:-) Jeg er sikker på jeres gæster bliver pænt glade når de ser det:-)

Haha altså virkelig, Kamilla, jeg havde stort smil på ved din kommentar her. Jeg er sikker på der også havde været nok til dig også. :lol:

Dobbeltbrud, on 04 Jul 2014 - 13:22, said:

Weeee så er det i morgen Jeg glæder mig SÅ meget på dine vegne og jeg glæææææder mig til billeder og beretning

Den slikbuffet er FANTASTISK, jeg er simpelthen nødt til at vise min slikelskende gemal billederne, han vil virkelig komme til at ærgre sig over at vi skal til fødselsdag i morgen så han ikke kan være chauffør for din fotograf

Nå, jeg må hellere se at komme videre - jeg forsøger nemlig at få en masse bryllupsting fra hånden inden ungerne kommer hjem, for så har de nemlig sommerferie i 4 uger og det er altså begrænset hvad vi får lavet når vi har en på 7 og en på knap 5 til at rende om benene på os

Hvis jeg ikke når herind igen inden, så ønsker jeg dig den allerbedste dag - må alt gå som planlagt og må du føle dig helt fuld af lykke på din store fantastiske dag du skønne kvinde

Tusind tak Christina for forhånds lykønskningerne. Din stakkels H2B han gik virklig glip af noget. Jeg fik en hel masse billeder og film af både H2B da han så kjolen og vielsen, og det var ren papparazzi lige efter vielsen. Vi følte os helt som berømtheder pga. blitz lyset. haha Det havde ellers været sjov hvis jeg havde haft "zillagraf" på dagen.
Lykkelig ja, som planlagt... hmmm not even close haha.. men alligevel helt fantastisk.
:biggrin: :7himmel:

Signemin, on 04 Jul 2014 - 14:25, said:

Wow!!

Jeg bliver vanvittig sliksulten af de billeder... Må vist ned til bland-selv-slikbutikken snart...

-HAHA- Fed kommentar. Tusind tak Signe <3

badefeen, on 04 Jul 2014 - 14:53, said:

Wow en vild omgang slikkelade... mums!!

Hvor ser det bare godt ud!

Og tillykke med i morgen, glæder mig til at læse beretning når du kommer så langt :-)

Iiih Mette tusind tak. - og også tusind tak for forhånds lykønskningen. :biggrin:

Redigeret af Namak
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer