Aganini

Hvad koster det?

29 indlæg i dette emne

Hej.

Jeg har hørt engang at ligeså snart man siger bryllup ved frisøren, så stiger prisen, og at man skal bestille tid til alm. Opsætning af hår!!! Er der nogen de ved om det er rigtigt, eller har prøvet det?

Det, tror jeg, er helt rigtigt! Jeg kunne da i hvert fald under min research se, at der var væsentlig forskel på alm. opsætning og brudeopsætning. Men sådan er det jo også med blomster, makeup og lignende.

Jeg er i hvert fald glad for min frisør: Jeg skal give 500 for min opsætning, og det er det samme, som hun tager for en ikke-brudeopsætning :cheerleader3: Som hun siger: "Jeg kan simpelthen ikke forsvare at tage mellem 1000 og 2000 kroner for noget, der kun skal sidde i en dag". Hun ved godt, at det økonomisk ikke giver overskud at lave brudehår, men det er jo så heldigvis heller ikke det eneste hun laver ;)

Redigeret af sle85
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det er ganske gratis... Jeg roste en frisure min svigerinde havde til en konfirmation, og det viste sig at være hendes frisør-svigermor der havde sat det. Det er en vi har mødt mange gange til familie tam-tam og hun er skide sød Jeg spurgte derfor om hun gad at ordne mit - og det ville hun meget gerne. Hun vil ikke have noget for det - heller ikke benzin for de 150 kilometer hun skal køre på selve dagen. Hun kommer hjem til min mor hvor jeg er..

Så jeg har tænkt mig at give hende en gave, i omegnen af 500 kr. Det gør vi også til fotograf-gæsten.. Selvom de ville gøre det gratis, synes jeg det er god stil at give dem noget for det. Vi ender med at få foto og hår for sølle 1000 kr - det er jo win win for alle parter :-)

Ingen af dem ved at de får en gave...

Hun kommer kl 10 på dagen, og jeg skal vies kl 13. Der er 10 minutter til kirken.
Hvis der er tid til det, får min mor, veninde og søster (vi sover sammen) også en hjælpende hånd med håret :-)

Og frisøren skal selvfølgelig med til globryllup.. :-)

Redigeret af Du og Jeg
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg skal give 400kr for hår og makeup.

Det er en vens kone, som jeg har siddet hårmodel for en del gange mens hun uddannede sig til frisør. Så hun skal have lidt penge til at dække transport og "materialer" og det synes jeg er en hel fair pris.
For jeg havde også gået og forestillet mig at min egen frisør skulle sætte mit hår, men det er jo absurt dyrt.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer