Sign in to follow this  
Followers 0
LHK

Udgang fra kirken..?

7 posts in this topic

Hej med-zillaer

Et nyt spørgsmål er dukket op....

Hvordan gør vi helt præcis, når vi går ud af kirken? Skal vi standse op i våbenhuset og der stå og vente på folk og hilse på dem der? Så kan folk snuppe en rispose og gå udenfor, og når vi så har hilst på alle, kan vi træde ud af kirkedøren og få kastet ris på os?

Eller skal vi bare gå hele vejen ud af kirken og stille os op og vente på folk udenfor? Så kan folk tage ris på vej ud (hvis de husker det) og hilse på os. Når alle så har hilst på os, hvad kunne så være startskuddet til riskast? Ved den første løsning er det jo ligefor, - folk begynder at kaste med ris når vi træder ud af døren. Men ved den anden løsning kunne riskastningen godt blive lidt mere ustruktureret (me don´t like) :wink:

Hvad har I andre oplevet til de bryllupper I har været til? (behøver selvfølgelig ikke kun være jeres eget) :cheerleader3:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tror også, det er meget blandet. Men kan da fortælle hvad vi gjorde.

Vi gik uden for, hvor vores fotograf var fulgt med ud, så tog han lidt billeder, og så var de første gæster allerede på vej ud, hvor vi så hilste på dem alle sammen som de kom ud af kirken. Bagefter smuttede vi ind i kirken fik taget billeder med forældre, børn og brudepiger. Da vi kom ud fra kirken endnu engang, stod alle ungerne klar med sæbebobler. (vi måtte ikke kaste med ris ved kirken, så dem fik vi senere).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det, jeg har oplevet som amatørfotograf er, at brudeparret går helt ud og så tager opstilling umiddelbart udenfor, og så kan alle hilse på og ønske dem tillykke, og når de så begynder at gå mod bilen komme risene eller bare når alle er kommet ud og har fået sagt tillykke.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi gik helt ud af kirken, der var også en stor flot port at gå ud af. Gæsterne kom så ud og stod i en halvcirkel om os og kastede ris, og bagefter kom de hen og lykønskede os.

Det fungerede fint. Vi havde ikke planlagt det i detaljer, og man kan jo heller ikke sige hvad gæsterne skal gøre. Men det var lidt sjovt at alle først stod 5 m fra os og kiggede på os som om vi var fremmede dyr, uden at komme hen til os. Ved ikke om det var koordineret internt ml gæsterne

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi gjorde så som du beskriver først. Vi stod i våbenhus og hilste på alle gæsterne, der så gik udenfor. Min mor stod for at uddele risposer til gæsterne når de kom ud. Da alle gæster var ude, stod de klar udenfor så de kunne kaste ris da vi kom ud. Det syntes jeg fungerede rigtig godt. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Præsten ønskede at vi skulle gå helt ud - hvis nu vejret var godt - og det var det. Og samtidig, så stod mine skønne kollegaer klar med espalier, så det var så smukt, da vi kom ud og så hilste vi på folk helt uden for

:7himmel:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥


Annoncer