Tullen

Tullens tråd - SU. 31/5-14

738 indlæg i dette emne

Det er altså super smart at man kan "krympe" sko med vand og hårtørrer. Har det virket nok til at de sidder ordentligt til? Og rigtig fint bånd, det skal nok se rigtigt flot ud på kjolen :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Okay, var inde i en guldsmed i går for lige at kigge lidt på ringe for at finde ud af hvad vi hver især kan lide. Og for at finde ud af hvad tingene koster. Ville så lige prøve at tjekke 123 gold som jeg har hørt om herinde og vip's tror jeg har de første 30 sæt jeg skal vise manden... Og priserne er endnu bedre, især fordi jeg regner med det skal være helt uden sten. Så skal vist bruge lidt mere tid på den hjemmeside ved lejlighed.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så fik vi også pakket det meste af "skimmelgårdens" sidste rester i traileren for Oxy. Dejlig også at have lavet noget fornuftigt i dag ;)

Så kan jeg godt kigge lidt mere på ringe inden jeg kaster mig over gryderne...

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

De ser nu stadig lidt store ud - specielt den højre. Pas på du ikke bliver ked af dem på dagen, hvis ikke de passer HELT! :huh:

Jeg har lige skrevet til hende sælgeren igen. Satser på hun bare går i gang med at lave et nyt par til mig. Den højre sidder netop alt for løst. Men den har heller ikke fået så meget - den var jo den venstre der var værst til at starte med...

Har fundet 2 stærke mænd til at hjælpe dig i aften :) de er nemme at bestikke - så har lovet at jeg laver lidt varm mad imens som så er klar når de er færdige ;)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Inspireret af gybbelgobbel har jeg kastet mig ud i at fabrikere en cluch - bare for sjov. Jeg har ikke nogle bøger jeg vil ofre og hovedet egner sig ikke til at køre bil idag så jeg kan komme i genbrugsbutikker, så har istedet fundet nogle gamle notesbøger jeg kan lege med. Men har opdaget at jeg heller ikke har noget flydende lim så det går bare rigtig fint :)

post-69583-0-26225000-1392202274_thumb.j

post-69583-0-48427500-1392202289_thumb.j

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Åh Tullen, hvor jeg dog kender den der følelse af at man bare SKAL lave det man har sat sig for LIGE NU! Og så kan man bare ikke vente på at have de rette materialer. :lol:

Hvis du har flydende decoupagelak kan det også bruges, det klistrer også.. Eller en limstift der tører gennemsigtige op kan du også prøve med...

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg skulle have mødtes med en veninde fra gymnasiet i dag, men hendes søn er blevet syg. Så er kørt ned for at besøge min mor i stedet og vi har lige været en tur i genbrugsbutikken. Man får meget for en 50er.

Det er lidt helligbrøder at ødelægge en Harry Potter bog, men det er perfekt når jeg har tænkt mig at lave den til min søster. Og så er det også en dejlig tyk bog. Så nu vil jeg i gang med at klistre siderne godt sammen :)

post-69583-0-45778000-1392295005_thumb.j

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Haha jeg tænkte med det samme at det var fy fy med Harry Potter bogen. Det skal nok blive godt med en tyk taske til din søster.

Je er enig, det er jo nærmest blasfemi - men må indrømme at have jeg haft et dobbelteksemplar i hardback serien, så havde jeg nok gjort det samme.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så holder vi weekend fra bryllupsplanlægningsmuligheder og dertilhørende projekter - men vender stærkt tilbage på mandag ;) (og fik da lige lavet og afleveret 5 indbydelser mere igår)

Manden er jo laktoseintolerant og en af de ting han virkelig mangler er ost. Det kombineret med at jeg sidder og kigger på jobopslag ved Arla (og dermed min viden om kemi og diverse processer) får mig til at tænke på at man da selv må kunne lave ost. Igår stod der så en hjemmeosteri og ventede ved porten da jeg kom hjem så nu har vi været i storbyen og købe mælk og diverse skruer til projekt spisekammer.

Manden har lukket sig inde på kontoret (for at skrive bryllupstale???) og jeg er så ved at undersøge hvordan jeg skal gribe det an. Første forsøg bliver at lave mozzarella så vi kan få hjemmelavet pizza i morgen. Det ser ud til det er en hyggelig proces sådan at lave ost som giver masser af mulighed for andet ind imellem. Varm langsomt, put et eller andet i og vent 1 time og gør noget og vent 1 time osv.

Så kan skrue et par hylder op ind imellem (eller skære flere sider ud af min bogclutch hvis manden ikke skal forstyrres)

post-69583-0-22931300-1392473799_thumb.j

post-69583-0-16074700-1392473814_thumb.j

Redigeret af Tullen
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Så gik der lige 3 dage med jobsøgningsaktiviteter fra morgen til aften og businesstullen kom lidt på banen. Egentlig dejligt for hun har længe været undertrykt af sygdom...

Men kan også mærke jeg skal huske at give mig en pause ind imellem, så her til aften har jeg leget lidt. Man bliver jo inspireret når man ser hvad man kan bestille af spændende ting på etsy og fra diverse kinasider, men som man engang imellem bare tænker "det kunne jeg da selv lave". Så tænker at jeg ved siden af alle mine jobsøgningrutiner måske skulle bruge en time dagligt til at undersøge om det rent faktisk kan lade sig gøre at fremstille forskellige dimsedutter - til rimelige penge, på en rimelig tid og i en rimelig kvalitet som jeg kan være bekendt at sælge. Ikke fordi jeg tror på jeg kan tjene penge på det, men for at få bare lidt fornuftigt ud af noget jeg nyder at bruge min tid på...

Så i dag blev de første udkast til min kommende hjemmeside lavet og i morgen skal jeg have testet mine evner udi elværktøj og kysseklokker :) noget jeg tror kunne gå hen og blive et spændende projekt. Og som altid kan bruges til vores eget bryllup hvis ikke andet...

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Så er der et styk bogclutch kreditkortholder...

Skal lige se om jeg kan finde på lidt til at fore den med indvendig. Jeg tænker at man måske kunne slutte af med en gang filt. Eller en ordentlig gang glitterlim...

post-69583-0-70348700-1392849843_thumb.j

post-69583-0-20063900-1392849957_thumb.j

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer