Cricht

Idéer til vielsessted (ikke rådhus eller kirke)

5 posts in this topic

Hej alle!

Min kæreste og jeg er jo netop blevet forlovet, men siden ingen af os er særlig tiltrukket af idéen om at skulle vies i kirken eller på rådhuset, er vi på udkik efter alternativer..

Vi skal giftes 05. september 2015, så vi er i tvivl om hvordan vejret mon er og om vi kan blive viet et sted udendørs? Har I nogen erfaringer med septembervejret vs. udendørs vielse?

Nogen gode forslag til indendørs steder/pavillioner m.m. i Køge/Solrød (sjælland) området??

Alle forslag modtages med KYSHÅND! (Vi har selv et forslag men vil gerne høre om andres tanker)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal vies på stranden, blot en uge før jer, og vi satser da på at det bliver dejligt vejr.

Jeg har ikke så mange erfaringer med det. Jeg har været til ét udendørs bryllup hvor vejret var fantastisk, så det var en super oplevelse.

Men det er altid godt at have en plan B :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

vi vil også gerne vies udendøres men har ikke besluttet os endnu hvor og hvordan og hvorledes..... Så kigger da lige med her, kunne jo være man kunne få nogle gode ideer

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tillykke med den kommende vielse. Hvis du gerne vil have en personlig og smuk vielse i det fri er du velkommen til at læse videre her:

Vi har et lille firma, der tilbyder at arrangere en smuk og personlig bryllupsceremoni i jeres have eller hvor I ønsker det. Sammen finder vi ud af hvad ceremonien skal indeholde af musik, sange og Ja-ritualet og vi skriver en personlig tale til jer med udgangspunkt i jeres liv og kærlighed og holdninger og værdier og fremtidsdrømme. Vi kommer over hele landet og stifteren af firmaet er tidligere sognepræst, som så at der er behov for bryllupsceremonier uden for kirken også. Hun tilbyder også en kristen ceremoni, hvis man ønsker det.Vi har ry for at være højtidelige og afslappede og lægger megen vægt på, at overholde traditioner og ritualer. Det koster 4.000 kr + moms og dækker en vielsessamtale hjemme hos jer, udarbejdelse af ceremonien og talen, gennemførelse af ceremonien, evt. kontakt til musikere og feststed samt transport efter aftale. Vi dække rhele landet.
Vi synes jo, at ceremonien som viser jeres store kærlighed er det vigtigste minde I kan give jer selv og gæsterne. Den glemmer de ikke. Så kan man måske spare på kjolen eller maden - det er ikke den I husker. Kig evt. på vores hjemmeside www.livsceremonier.dk og du er også velkommen til at ringe helt uforpligtende.
Mange hilsner Ane Christensen tlf 26122629 mail ac1601@gmail.com

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi har mange brudepar som har holdt udendørs vielse hos os. Vores park eller ved vores voldgrav. Altid dog med plan B, som dog aldrig er brugt på trods af vielse udendørs her i januar 2014. Vores borgmester er klar!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer