Mosterskrap

Egeart

10 posts in this topic

Annonce ♥

Jeg vil bestemt også anbefale Jørgen fra egeart.. Det er en fantastisk service man får og hurtig svar når man skriver.. Han sender gerne flere slags prøveringe indtil man er helt tilfreds med det.. Og så er det også forholdsvis billigt.. :loveshower:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi regner også med at bruge Egeart!

Jeg kontaktede dem på mail og fik svar få timer efter og allerede dagen efter, fik jeg tilsendt en måledims, så vi kunne finde ud af, hvilken størrelse vi skulle bruge.

Værkstedet har haft lukket i december, så vi venter spændt på at modtage vores voks-eksemplarer i posten og prøve dem på :) Synes det hele er gået super nemt og smertefrit og meget, meget hurtigt, så jeg kan kun anbefale dem :)

Vi får desuden tilsendt flere eksempler på ringene, da vi var i tvivl om, hvor mange mm bredden skulle have på ringene. Det er altså bare service!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nu er det godt nok ikke vielsesringe jeg har fået lavet hos Ege Art men en replikation af en gammel guldring i sølv, og jeg fik ligeledes super god service og er ovenud lykkelig for den ring jeg har fået. Den er så flot, og Jørgen er virkelig behagelig! Er man i tvivl om størrelsen sender han en ringmåler man bare kan beholde, hvad han også har gjort til nogle herinde, som ikke kunne få deres størrelse at vide hos en guldsmed de havde været hos. Service er i top! De varmeste anbefalinger herfra!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer