Pia Iversen

Musik

16 posts in this topic

Annonce ♥

Det er jo temmelig svært at svare på :)

Det kommer an på hvad I ønsker og hvor dyrt det må være.

Vi ville rigtig gerne have et band, men måtte sande at det var for dyrt for os, så vi har valgt en kombi med dinner pianist og DJ. Vi har valgt dem fra alsidigmusik.dk og så må vi håbe de er gode. Det er jo rigtig svært, så det kommer an på hvad man gerne vil have :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selvom vi også tilbyder en pianist (pakkeløsning) fravælger de fleste af vores bryllupskunder den del fordi vores DJ's også kan spille til langt de fleste festsange der kommer og det (som vi kalder en ren Diskobil løsning) er en betydeligt billigere løsning. Mange gør det så også fordi vores DJ's kan levere et mere alsidigt repertoire end pianisten som kører meget i samme stil.

Men der er også nogle som helst vil have livemusik hele vejen igennem og ønsker man det bør man ikke vælge en DJ selsom det måske betyder knap så lang spilletid og en lidt dyrere løsning.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Spille under middagen kan vi andre jo også :lol: men forstår hvad du mener. En duo eller en trio er ikke så tosset et valg til en bryllupsfest. Fordi det er knap så dominerende som et egentligt band og mange bands spiller kun i kortere i form af 2-3 sæt.

Det bør absolut være muligt at finde en duo/trio til under 15.000 DKK og jeg er også lige ved at sige til under 10.000 men du bør måske nok skrive hvor i landet vi taler om da det ikke er alle der spiller i hele landet.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

For nogle er det et must at musikken er live og så skal de gå efter det. En DJ spiller ikke livemusik men til gengæld får man den ægte vare - fremfor kopier - og også mere alsidighed. En musiker/band kan aldrig spille lige så bredt og favne mange forskellige stilarter og når de prøver det går det sjældent godt.

Om 7.000 kr. er mange penge for musik for musik frem til kl. 1 er jo en individuel vurdering og ja der er forskel på musikere. Jeg syntes selv det lyder af mange penge da vi selv tager mindre for en komplet løsning frem til slut men jeg syntes ikke det er dyrt hvis vedkommende er det værd. :lol:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rigtigt - Det er bare sjældent en musiker slipper godt af sted med at spille rock, disco, pop, salsa, rockabilly, R&B etc. fremfor at finde sin egen niche/stilart og så bliver det i sagens natur knap så alsidigt. Uanset hvilken løsning man vælger kan man ikke få det hele .:)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi har ikke booket endnu, men overvejer stærkt Lasse Skov og bandet Clazified. Vi har fået et tilbud på 13.500 kr for dinner-klaver + band efterfølgende (trio)... Havde også først overvejet DJ, men efter vi var til et bryllup med band i sommers, blev vi overbevist om, at det skulle være levende musik.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi har booket Claus Søndergaard (www.claussondergaard.dk) som pianist under middagen og så kommer A Celebration i en lille opstilling med en duo og spiller 3*45 min senere. Samlet pris for al musikken er 11.000 kr :) Det synes vi selv er en super god og rimelig pris og så må vi bare håbe, at det lever op til vores forventninger...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer