Camilla_krøier

Øst, vest, hjemme bedst... Så er beretningen i gang igen....

2,278 indlæg i dette emne

Altså jeg er dybt imponeret!! Det er ret vildt! Tror jeg skal printe på jobbet... det koster gratis. :biggrin:

Det siger måske også en smule om hvorfor vores lejlighed er fyldt op med bryllupsting....tør næsten ikke finregne på DIY budgettet...

Det tror jeg også jeg ville lade være med hvis jeg var dig... Selvom hver del har været nok så billig så løber det jo op det skidt! Jeg undrer mig gang på gang over at jeg får hevet for over 100kr ned i kurven i Søstrene Grene!

Nr 1 spareråd: lad vær med at købe fransk karton (men for dælen da det er lækkert)

Nr 2 spareråd: lad vær med at købe specielt glimmerpapir (men der er så fint...)

Nr 3 spareråd: gå under ingen omstændigheder ind på Etsy (dyyyyyrt bekendtskab)

På et tidspunkt havde Søstrene Grene et skilt ved indgangen hvor der stod: Køb kun det du mangler..... Rimelig humor...

Jeg vil lytte til spareråd nr.1, men kun fordi jeg laver indbydelserne helt anderledes!

Nr 2..... Hmmm.... det er altså SÅ fint det glimmer papir, synes bare det er svært at vurdere hvor meget man skal bruge.

Nr 3 - too late, min kjole er jo derfra, den venter jeg i øvrigt stadig på. :)

Det er en ret så stor post på budgettet med DIY og den såkaldte hyggen-om-gæsterne, men jeg tror og håber at det er lige præcis de poster der gør vores bryllup helt fuldendt og VORES...

Jeg tror jeg får en god sjat glimmerpapir i overskud, da det er vildt svært at vurdere....men det er allerede reserveret til en anden brud herinde så skidt pyt....heller for meget end for lidt....

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ih, altså Camilla. Nu er det jo lige om lidt :-D Håber i har fået styr på det hele på trods af vandskaden. Uanset hvad så tror jeg i får et helt igennem fantastisk bryllup og jeres gæster bliver de allermest forkælede gæster længe :-) Er sikker på de nok skal lægge mærke til og sætte pris på alle detaljerne DIY mm :-)

Rigtig stort tillykke med i morgen :-) Håber i kan slappe af og nyde dagen. Det kan kun blive godt :-)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det er godt nok spændende, nu er det virkeligt i morgen for dig Camilla:-) Hvis ikke jeg når at skrive det i morgen inden du skal giftes, så ønskes du/i den aller dejligste dag :-)

Jeg glæder mig godt nok til at høre hvordan det er gået, jeg er sikker på den er 120% gennemført jeres dag:-)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

I MORGEN !!!!

For dælen da.... Har ikke lige fået skrevet de sidste par dage da jegbare har ligget vandret....hold nu op den mistede uge gjorde av på min planlægningen.... MEN i morgen er det dagen, vi har lige forladt receptionslokalet og aftenen står på fremstilling af de sidste ting med mutti over en pizza....

Op til nu har jeg faktisk haft så travlt at jeg ikke rigtig har nået at opfatte at det er NU, men jeg glæder mig til at alt er klappet og klart så jeg bare kan sove i en rigtig seng og nyde dagen i morgen.....

Se frem til en km-lang beretning

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Du er ikke den eneste der ser frem til beretning.. :tunge: Jeg glæder mig SÅ meget til billeder og historie-tid! Kæmpe stort tillykke med i morgen - husk at nyd hvert sekund :a1221: Jeg vil tænke på dig herhjemme i Albertslund :loveflag:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Så kom dagen endelig :loveshower::loveshower: hjertelig tillykke med bryllupsdagen, håber i får den mest fantastiske og uforglemmelig dag :loveshower::loveshower:

glæder mig SÅ meget til at læse din lange beretning :tunge: og se en masse skønne billeder

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tillykke med i dag!!! :loveshower: Håber den bliver helt fantastisk! Og håber du kan lægge alt fra dig i dag og bare nyde det og tænke "det går som det går". Du har gjort alt for at skabe de bedste rammer for en fantastisk fest og er sikker på, at jeres gæster bliver så imponerede (og forkælede) :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Stort tillykke med dagen, håber I får en fantastisk dag, vejret er jo i hvert fald med jer ( er det i hvert fald her ved Århus) :)

Det er det så bestemt ikke herovre i Kbh :-) Overskyet og køligt med et par regnbyger ind imellem. Men herovre kan der jo også være lokale forskelle. Jeg håber i hvert fald at de er sluppet igennem bygerne :-)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer