lille_trunte

Hvad lavede i til jeres polterabend?

34 indlæg i dette emne

Jeg var afsted i går på rigtig hyggelig PA, stille og rolig som jeg havde ønsket....

Jeg havde gættet af det var i går da det var sidste weekend inden brylluppet, så jeg mødtes med min søster på Hovedbanen hvorfra vi tog ud til en veninde hvor alle pigerne ventede med lækker frokost, her havde de lavet quiz hvor jeg skulle gætte hvad H2B havde svaret på en række spørgsmål.

Bagefter tog vi ind til Vesterbro til en lille butik hvor vi fik undervisning i at lave smykker og hvor alle lavede et par øreringe til sig selv og bagefter skulle pigerne i grupper lave øreringe, armbånd og halskæde til mig, hyggelig aktivitet hvor alle medvirker og alle får et lille minde med hjem.

Så gik turen til Nyhavn og kanalrundfart, vejret var skønt og pigerne havde grøntsagsstave, dip og snacks med samt drikkelse, så der blev lavet en masse bro-skåle.

Vi fik lækker mad på café Norden hvorefter halvdelen tog hjem og den anden halvdel fik et par drinks, da de lukkede tog de sidste undtagen en veninde og jeg hjem, vi tog på Hard Rock Café og fik et par gode drinks mere indtil vi tog hjem ca kl 2:30....

Så stille og rolig og ikke mindst hyggelig dag hvor alle kunne være med og som ikke slog bunden ud af nogens budget, præcis som jeg havde ønsket

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi havde også en relativt stille og rolig dag, men helt perfekt og med mange meget forskellige aktiviteter!

Først skulle alle rappelle ned fra et 18 m tårn og bagefter springe ud fra samme tårn i en svævebane! Det synes alle var vildt fedt. Min fætter er jægersoldat og havde derfor adgang til de ting!

Til frokost blev jeg udstyret med et diadem og en lyserød fjerboa! Efter frokosten skulle vi så have undervisning i mavedans hvor jeg fik et rigtigt kostume på til det og alle skulle danse med. Det gav da et godt grin.

Efter mavedansen skulle vi i fiskespa hvor vi havde en hel time til at slappe af og der fulgte 2 flasker asti med. Så hyggeligt.

Så fik vi lækker aftensmad og derefter gik turen til en irsk pub med live musik hvor vi hyggede nogle timer, men alle var trætte og jeg er ikke til fest hele natten, så kl 24 tog vi alle hjem efter en super dag :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

TIl min polterabend var der 3 kvinder fra min familie og 3 kvinder fra min svigerfamilie med <3 Det var fællespolterabend, og vi blev snydt vi troede vi skulle til fødselsdag! Jeg kom ud i faldskærmssimulator, indspillede en sang i et rigtigt studie (som nok bliver spillet i morgen til festen :/ pis!), så bowlede vi og så fik jeg en kæp i øret på et værtshus da alle blev ved med at give gratis drinks :P Så mødtes vi til aftensmad lpå resturante og så tog vi hjem efterfølgende :D det var hyggeligt og mega fedt ;) vi solgte forresten også roser :p og havde skørt tøj på og hjælp jeg skal giftes skilte...

Undskyld hvis det er forvirrende at læse, er helt oppe og køre over i morgen :P

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg stoler på min storesøster. Hun spurgte om jeg ønskede at få en polterabend og hvis ja om hun måtte arrangere. Hun er nok den der kender mig allerbedst, så stoler på at hun får arrangeret en dag i min ånd.

Jeg har kun været med til en PA, som var min storesøsters for 10 år siden, men var ikke selv med til at arrangere den. Vi overraskede hende og så tog vi hjem til en af hendes veninder, hvor vi spiste fælles morgenmad sammen. Derefter var vi i sådan en actionspark, hvor der var planlagt forskellige aktiviteter, men hvor hun ikke blev presset til noget hun ikke havde lyst til, så var vi i en dyrepark, hvor hun skulle ind og fodre aber imens vi andre kunne gå rundt i parken. Derefter sluttede vi af med middag hjemme hos veninden med efterfølgende bytur.

Der er jo mange ting man kan lave, men kommer jo helt an på hvilken personlighed bruden har. For min skyld behøver det ikke at være noget helt vildt.. bare jeg får en rigtigt god, sjov og hyggelig dag med veninder og familie.

Hvad blev din polterabend? :D

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Til min polterabend var kun mine veninder inviteret så vi var 13 i alt.

De kom alle hjem til mig - havde gættet dagen - de havde så medbragt morgenmad og en fællesleg for at ryste alle sammen.

Herefter kørte vi til en glaskunstner hvor veninderne lavede et stort fad til os mens jeg lavede en lille skål - det var super sjovt og er mega glad for fadet på trods af det ikke er den største skønhed:)

Til frokost tog vi på min og min mands ynglings cafe. De ville have valgt den cafe min mand og jeg havde været på første date på men den var desværre lukket ned... Efter frokosten holdt vi pause på en græsplæne vejret var fantastisk...

Så gik turen til et dansestudio og videre til fiskespa via den park hvor min mand og jeg mødtes første gang.

Efter en omklædning hos min søsters veninde spise vi på en buffet hvor der var noget for enhver smag.

Og så sluttede aftenen med at mine veninder havde lejet det sted hvor min mand og jeg første gang kyssede hinanden.

Jeg var så rørt og er det stadig over de smukke tanker de har gjort for at give mig den oplevelse. Og ikke nok med det... De har faktisk også givet mig en fotobog over dagen som de har lavet...

Så til alle der nogensinde skal arrangere en pa tænk på bruden (som alle andre også mener):-)

Redigeret af pjuske86
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg blev lokket hjem til en veninde af min søster i den tro at hun skulle købe et par sko af hende... (De kender hinanden ret godt...) Så jeg hoppede gladelig med og havde ellers glædet mig til en rigtig hyggedag med min efterhånden ret højgravide søster, vi skulle lige nå en masse småting inden brylluppet.... Hahaha... Ja min bare rø*.... Der stod så lige et bundt af veninder, så den her (tidligere) frøken var ved at tude... Så blev jeg ellers klædt på, og så skulle jeg ud og samle kys...Så kørte vi ellers en lang tur hvor der blev drukket godt, og så var vi et nyt sted... - jeg havde bind for øjnene.. Så var vi på Bornholms største svævebane... 55 METER NED!! Og jeg er så bange for højder at jeg ikke kan stå på en taburat.. Men jeg gjorde det...!! :cheerleader3:Derefter var vi ude og bowle og få lækker pizza og så videre i byen.... En rigtig fed og grænseoverskridende dag.... :bunny_4:

(Billeder kan ses i min beretningstråd...)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg har givet udtryk for at jeg IKKE gider på en wellness polterabendt!!! Jeg håber inderligt mine veninder tænker ud af boksen og at vi skal ud at klatre eller skyde med paintball eller hvad de nu finder på og så skal den gerne indeholde et par sjusser eller to der skal være spænding til mit polterabendt !!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg blev hentet midt i fælles havearbejdsdag på vores torv. Jeg er oprindeligt adopteret fra Columbia så mine veninder havde lavet et overordnet tema med de colombianske bryllupstraditioner.

Jeg blev derfor hentet af en flok samba/serenade - syngende veninder med rytmeinstrumenter. Fik en bananhat og et truthorn og så skulle jeg danse for og føre flokken ind i vores hus, hvor de dækkede op med den mest overdådige brunch de havde lavet og taget med.

Efter maden skulle jeg give alle navneskilt på ved at fortælle deres relation til mig og tegne en tegning på skiltet der symboliserede dem.

Så skulle vi ud og "lege". Forskellige små konkurrencer til lige alt ryste flokken sammen. Herefter skulle jeg have en halskæde af mønter på (igen columbiansk tradition) og så kørte vi ud og skød lerduer.

Efter skydning kørte vi ind til assistenskirkegården, hvor der var dækket op til fin skovtur med diverse snacks. Denne pause blev brugt til at udfylde en tipskupon med spørgsmål alle gæsterne havde budt ind med, med historier om mig.

Så gik turen til en danseskole hvor vi skulle danse forskellige latinamerikanske danse.

Til sidst kørte vi igen hjem til vores hus, hvor en tilsvarende overdådig grillbuffet de havde lavet blev stillet op. Mens vi grillede og spiste blev alle navneskiltene vendt om og alle havde pludselig en anden rolle (jeg fik også en rolle og lidt materiale jeg kunne læse mens maden blev anrettet). Der stod noget om mit forhold til de andre roller og ting jeg skulle sige eller svare dem. Efter hovedretten ligger en af rollerne pludselig "død" på gulvet og vi er altså i fuld gang med at spille murder mysterie som varer resistente af aftenen .

Det var en fantastisk dag der på alle måder var skræddersyet til mig. Beklager den lange beskrivelse men skylder de piger en kæmpe kado for deres arbejde. Til vores bryllup fik jeg en fotobog med billeder fra dagen .

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvor er det spændende at læse om andres oplevelser med og ønsker til Polterabend :)

Jeg havde ikke forventet en Polterabend, da mine veninder ikke kender hinanden og bor spredt rundt i landet. Derudover er jeg nået en alder, hvor der er baby-boom i omgangskredsen ;)

Det viste sig dog at de alligevel havde fået koordineret en helt perfekt dag til mig, på trods af adskillige udfordringer :kiss: Jeg blev tilpas udfordret og underholdt uden at blive udstillet/ydmyget. :cheerleader3:

Dagen startede med at jeg blev hentet af en veninde og ført ind til Mølleparken i Århus med bind for øjnene, hvor de ventede med morgenmad ved åen.

Jeg blev iklædt kappe og fik elver-ører limet på - så var temaet sat, lige i min ånd :biggrin:

Herefter tog vi til Escape Factory i Mejlgade. Vi blev spærret inde i Alkymistens arbejdsværelse og ved hjælp af super girl-power-team-work slap vi alle ud igen :lol:GP Kan kun anbefale andre eventyrlystne sjæle at prøve det.

Så stod den på hygge-ridning ude ved en veninde, der havde lavet en sjov aktivitetsbane. Efterfølgende en lækker udendørs medbragt frokost ved Ørnereden i Marselisskoven, hvor jeg skulle gætte personlige pakker fra dem alle.

Aktiviteterne sluttede af med bueskydning, der også var rigtig sjovt. Her måtte jeg desværre tage kappen af, så min LotR-illusion blev lidt brudt ;)

Aftensmaden var på restaurant Olive i Århus, hvor vi brugte ventetiden mellem retterne på at jeg skulle gætte nogle spørgsmål som H2B havde besvaret.

Efterfølgende var vi nogle stykker der gik ned til åen, hvor vi sluttede af med lidt varme drikke og hygge.

Alt i alt en helt eventyrlig dag med masser af hygge :thumbsupsmileyanim::loveshower:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer