Marie E

serviet diskussion

27 indlæg i dette emne

Du kan godt lave dem i papir men det skal være i god kraftig kvalitet ikke billige fra Bilka derudover skal de foldes en fire fem dage i forvejen ellers holder de ikke og det er uanset om det er papir eller stof, hvis du vælger papir skal du passe på ikke at lægge dem i for hårdt spænd for så bliver de flade. det er sværre at folde dem i papir fordi papir ikke er så smidigt som stof så der kommer let foldning i papiret, jeg havde selv svært ved at undgå foldninger da jeg skulle lave vores (havde valgt papir) og jeg har som tidligere tjener på hotel hvor vi altid brugte denne foldning både til hverdag og fest medmindre gæsterne bad om en anden slags, foldet 10.000 vis af den type. Så med mindre du er meget ferm til den slags vil jeg klart råde dig til stof, det er meget nemmere at få pænt. hvis du vælger papir så husk at trække foldningerne servietten har i forvejen ud inden du ruller dem ellers vil du have en fold der går modsat rulningen :-)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi har valgt at leje stofservietter, der matcher dugene og så folder og pynter jeg servietterne som vist på linket herunder.

Jeg kan godt lide stofservietter pga. kvaliteten og så er de nemme at folde, fordi de er lidt kraftigere end alm. servietter :cheerleader3:

http://www.paperdeluxe.dk/group.asp?group=225

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer