Nethestroem

Festlokale i københavn søges

8 indlæg i dette emne

Hejsa

Vi skal holde bryllup næste sommer, og vi synes det er en jungle at finde ledige selskabslokaler i København.

Er der nogen herinde, der skal eller allerede har holdt bryllup i nogle flotte lokaler med plads til ca 75 mennesker (vi vil gerne sidde ved runde borde og det kræver lidt ekstra plads). Vi vil også gerne selv stå for mad og drikkevarer, musik osv, så det er egentlig bare lokalet vi gerne vil leje.

Vi har kigget på Den gamle Dansesal, men synes det er for småt, og har også haft paradehuset på Frederiksberg i kikkerten, men er også bange for at det bliver for småt.

Så, please kom med meres bedste bud, det vil vi være evigt taknemmelig for:-)

venig hilsen Mark og Nethe

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Der er vist også noget, der hedder Tårnby festlokaler, Herstedvester forsamlingshus og herstedøster forsamlingshus. Har ingen ide om, hvor mange man kan være i nogen af dem. Og så er der Christianshavn beboerhus, men husker det ikke som det mest romantiske. Selv er vi endt med at skulle holde bryllup på Sonnerupgård gods. Der står man også for alt selv. Men det er i den dyre ende at leje. Der er også de der KFUM lokaler i St kannikestræde!? Min veninde holdt sit bryllup der. Der er i hvert fald plads til mange og det er nogle flotte gamle sale (ala dansesalen på Frederiksberg), men det betalte de også omkring 20.000kr for, for en weekend.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

På Sonnerupgård har vi festfløjen eller 1877 laden som passer til jeres antal. Tre forskellige sæsonpriser og endelig om man vel have nøglen dagen før eller på dagen.

Hvalsø station er i gåafstand fra Sonnerupgård og 35 min fra København.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Herstedøster og Herstedvester forsamlingshuse har jeg spillet adskillige bryllupsfester i og ja der er plads til 75 personer. Er der også i Ishøj Forsamlingshuse og vel tæt på samtlige forsamlingshuse i landet. I indre by er det mere sparsomt med muligheder. Måske I kan finde noget inspiration på vores referenceliste http://diskobil.dk/profil/referencer.htm men ellers kunne det som nogle skriver være en god ide at du skrev lidt om hvor og hvor langt I vil ud fra selve Kbh.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer