hkw

Hjælp til frisør i Gråsten til bryllup

8 indlæg i dette emne

Annonce ♥

Hej.

Jeg selv har en tidl klassekammerat der gør det billigt, men kan anbefale husets frisør, der netop har fået butik i Peter frisørs gamle lokaler. Og ellers er der Teddy i Egernsund han er også dygtig til rimelig pris.

Hvor skal i giftes henne?

Mvh Heidi

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Lol, det skal vi så til gengæld (altså giftes d.8/8-15) og vi var meget meget tæt på at vælge Gråsten slotskirke (; Vi valgte Broager kirke i stedet, for vi var bange for at dronningen ville være der. Har I tjekket om dronningen skal være der på den dato? For så må I ikke tage billeder i slotshaven. min søster blev gift der i sommeren 2011, mens dronningen var i Gråsten, og måtte nøjes med billeder inde i gården. Men hvis hun ikke er der, har I jo de smukkeste omgivelser til billeder og hygge (:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hej Phoebe,

Vi ved godt, at Dronningen kan være der - hun var der i den samme uge sidste år, men tog før hjem - kæresten friede nemlig d. 8.8.14 ved slotssøen på "vores sted".

Vi vil selvfølgelig rigtig gerne have taget billederne i slotsparken, men vi har heldigvis været så fornuftige, at vi har valgt andre steder som alternativ, inklusiv steder indenfor, i tilfælde af regn eller blæst.

Hvornår på dagen skal I vies og hvor skal I holde festen? Hvordan skrider jeres planlægning frem?

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer