beyond

Hår og makeup - hvornår i forhold til kjolen!

5 posts in this topic

Hej Piger.

Jeg er så heldig at en veninde og en bekendt skal lave heldigvis hår og makeup. Derfor kommer det hele til at foregå derhjemme hvor jeg også skal have kjolen på. Men da den skal over hovedte kan jeg ikke lige finde ud af hvilken rækkefølge man bør gøre hvad i.

Altså makeup, brudekjole og hår.

Umiddelbart tænker jeg den ovennævnte rækkefølge så man ikke får makeup udenpå kjolen og så man ikke ødelægger håret ved at tage kjolen på. Men hvordan gør i andre?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det er vidst mest normalt at få ordnet hår og make-up først, og så kjolen på til sidst. Det er også den rækkefølge jeg vælger , i butikken hvor jeg købte kjolen gav de mig alle kjolerne på over hovedet, men har fundet ud af at min kjole sagtens kan komme på nedefra, så jeg træder ned i min kjole i stedet for.

Har læst et trick om et pudebetræk over hovedet, og så armene over hovedet, så skulle man kunne skåne make-up og hår, og samtidig ikke svine kjolen til :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg var godt nok ude og få lagt makeup og sat hår, men mit hed makeup- hår - kjole.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg får gjort det i rækkefølgen hår (og slør på) - make-up - kjole. Min frisør vil meget gerne til først, da hun har oplevet en make-up artist, der var enormt lang tid om det, så hun kun havde ti minutter til håret. Det har jeg accepteret, da det passer med tidsplanen :)

Mht. kjolen, så ville jeg ikke kunne holde ud, hvis jeg skulle have den på fra kl 9 om morgenen, så det er totalt no-go for mig at få den på inden. Kan heller ikke lade være med at tænke på, hvis der kom foundation eller pudder på! :o

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

jeg fik sat håret først med slør, så kom jeg hjem hvor min søster lagde min makeup, kjolen kom på 15 min før vi kørte.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥