JulianeH

Kjolestof

7 posts in this topic

Hej!

Jeg er ny her og håber på at kunne finde hjælp :)

Jeg skal giftes til sommer og min kjole skal syes af en kyndig skrædderinde. Designet er mit eget helt ukyndige. Og findes næsten kun i mit hoved og så de noter, hun har har lavet.... Selve syningen påbegyndes først til foråret, men jeg skal selv finde stoffer til kjolen pg der er jeg VIRKELIG ukyndig. Jeg bor på Bornholm, så jeg kan ikke bare smutte ned i diverse stofbutikker og svælge og spørge. Så jeg søger og søger på nettet og har lært en masse betegnelser for diverse varianter af diverse stoffer, men det er godt nok lidt uoverskueligt. Så jeg håber her findes nogle mere kyndige, der kan hjælpe...

Her er først to billeder af en kjole jeg har ladet mig inspirere af (Mary Watson fra 'Sherlock') men hvad kalder man de stoffer består af? Eller hvilke stoffer ville kunne gøre det ud for det samme? Især er jeg interesseret i en præcis betegnelse på det stof man ser i kjolens yderste lag .... Jeg synes ikke jeg får tilfedsstillende lignende resultater når jeg søger på "blondestof" eller "lace fabric" eller embroidered bridal fabric ....?

Derefter et billede af en kjole med samme spørgsmål....hvad hedder materialerne mon?

Og til sidst et billede af noget stof som jeg fandt tilfældigt på nettet. Findes kun som prøveklud...ikke i metermål, desværre....det er ellers LIGE sådan noget jeg søger...Hvis nogen kender til noget lignende, vil jeg blive meget glad for et tip!

På forhånd tak :)

Juliane

post-76755-0-10190300-1412100233_thumb.j

post-76755-0-39198000-1412100250_thumb.j

post-76755-0-59508900-1412100411_thumb.j

post-76755-0-22582200-1412100654_thumb.j

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Når jeg søger på bridal lace kommer der en del frem

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Min første tanke var at skrive til: http://www.thesilksociety.com/ i london, og bede dem om hjælp. Jeg har været i deres butik, og de har VIRKELIG meget brudestof - også blonder :) Måske de kan hjælpe dig på vej? De plejer at være ret hjælpsomme, når jeg har skrevet med dem :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kan den person der skal sy den ikke hjælpe, Jeg fik selv min syet, og hun havde nogle forskellige stoffer (små stykker) i en stor bog af stoffer hun kunne bestille. Hun havde også nogle enkelte ruller med blonde.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tak for svar!

Syersken vil også lede hos sine forhandlere, men hun var skeptisk ift min ønskede farve.... Sådan en lys, støvet blå....-ish

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer