Camilla_krøier

SPARKLE WEDDING - DIY projekter

128 indlæg i dette emne

SKILTE

Vi havde en del skilte stående til receptionen og festen og så havde vi to med ud til location billederne

Selve skiltene er fra Etsy ( det lille Love is sweet samt bordnumrene er fra eBay), jeg har selv malet dem med hobbymaling og derefter påført decoupagelim og løs glimmer...det hele er til sidst fixeret med klar lak så de ikke dryssede alt for meget

Søde Camilla, har du mon links til dine etsy-forhandlere? Jeg vil så gerne have nogle forskellige skilte (f.eks. guestbook og love is sweet) Men, alle forhandlere jeg kan finde, er fra USA.. Men, det var dine måske også?

Ja de er fra USA....jeg har ganske få af skiltene tilbage på salgstråden

Okay.. Tak - jeg kigger på dem igen :wink: Jeg gad rigtig godt have dine skilte, men jeg kører jo guldglimmer - så tror det bliver noget værre rod at prøve at få sølvglimmer af.. Men, kunne vildt godt tænke mig at høre om du har mere lak-halløj (eller, hvor du købte dit.. Kan huske du snakkede om røverkøb? Holdt det?)

TAK!!

Ja det virkede fint og blev lige så pænt som det fra Panduro...

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej. det er da bare super flot det du har lavet.

jeg syntes det er en sjov idé med hvem er hvem plakat men hvad skriver man f.eks ved billederne.?

Tak :-)

Jamen, vi har skrevet små sjove facts og anekdoter om gæsterne, jeg vil ikke tage nærbillede af den, da jeg ikke har lyst til at "udlevere" vores gæster uden de ved det på en tråd alle kan finde på google... Men det er f.eks. nogen sjove ting om deres hobbyer, hvordan de kender os osv.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg ELSKER alt det du har lavet... Det er så fedt og jeg er vild med alt det glimmer jeg kunne også rigtig godt tænke mig at høre om du har billeder af selve festen og bordene? Jeg står selv og er i gang med planlægningen af vores nytårsbryllup så glimmer skal der være masser af...

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg ELSKER alt det du har lavet... Det er så fedt og jeg er vild med alt det glimmer jeg kunne også rigtig godt tænke mig at høre om du har billeder af selve festen og bordene? Jeg står selv og er i gang med planlægningen af vores nytårsbryllup så glimmer skal der være masser af...

Tak :-)

Der ligger nogen billeder i min beretning sidst i planlægningstråden, kan lige se om jeg har nogen flere liggende

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

CHAMPAGNEGLAS MED SUKKERKANT

For at gøre det lidt ekstra festligt og fører stilen helt igennem lavede vi sukkerkant med sølvsukker på alle champagneglas til velkomstdrinksene til receptionen.

Det er lagt på ligesom man vil gøre med salt på margarita glas

Hvordan gør man det? Og kan det gøres dagen før?

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

CHAMPAGNEGLAS MED SUKKERKANT

For at gøre det lidt ekstra festligt og fører stilen helt igennem lavede vi sukkerkant med sølvsukker på alle champagneglas til velkomstdrinksene til receptionen.

Det er lagt på ligesom man vil gøre med salt på margarita glas

Hvordan gør man det? Og kan det gøres dagen før?

Ligesom når man laver margaritaglas... Tag en tallerken og fordel et jævnt tyndt lag sukker ud på den. Tag en lille skål med vand. Fugt fingeren i vandet og kør den rundt om kanten (ligesom da man spillede på glas som barn) dyp i sukkeret så du får en fin lille sukkerkant og lad tørre...

Vi lavede vores aftenen før, det er intet problem

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

CHAMPAGNEGLAS MED SUKKERKANT

For at gøre det lidt ekstra festligt og fører stilen helt igennem lavede vi sukkerkant med sølvsukker på alle champagneglas til velkomstdrinksene til receptionen.

Det er lagt på ligesom man vil gøre med salt på margarita glas

Hvordan gør man det? Og kan det gøres dagen før?

Ligesom når man laver margaritaglas... Tag en tallerken og fordel et jævnt tyndt lag sukker ud på den. Tag en lille skål med vand. Fugt fingeren i vandet og kør den rundt om kanten (ligesom da man spillede på glas som barn) dyp i sukkeret så du får en fin lille sukkerkant og lad tørre...

Vi lavede vores aftenen før, det er intet problem

Tror du ikke man kan bruge et lille lag lyst sirup?

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

CHAMPAGNEGLAS MED SUKKERKANT

For at gøre det lidt ekstra festligt og fører stilen helt igennem lavede vi sukkerkant med sølvsukker på alle champagneglas til velkomstdrinksene til receptionen.

Det er lagt på ligesom man vil gøre med salt på margarita glas

Hvordan gør man det? Og kan det gøres dagen før?

Ligesom når man laver margaritaglas... Tag en tallerken og fordel et jævnt tyndt lag sukker ud på den. Tag en lille skål med vand. Fugt fingeren i vandet og kør den rundt om kanten (ligesom da man spillede på glas som barn) dyp i sukkeret så du får en fin lille sukkerkant og lad tørre...

Vi lavede vores aftenen før, det er intet problem

Tror du ikke man kan bruge et lille lag lyst sirup?

I stedet for sukker?

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nej altså inden sukker?

Hmm, umiddelbart tænker jeg at det kan blive enormt sødt at få i munden og rent teknisk skal du have glasset op af siruppen uden at der er tråde der følger med og griser på glasset... Hvis det er pga "holdbarheden" lavede vi dem som sagt dagen før og det holdt fint uden at drysse eller noget

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Nej altså inden sukker?

Hmm, umiddelbart tænker jeg at det kan blive enormt sødt at få i munden og rent teknisk skal du have glasset op af siruppen uden at der er tråde der følger med og griser på glasset... Hvis det er pga "holdbarheden" lavede vi dem som sagt dagen før og det holdt fint uden at drysse eller noget

Hmmm du har nok ret.....

BTW - Anders siger "hils hende der Camilla Krøier" Hahaha - så det er hermed gjort....

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Nej altså inden sukker?

Hmm, umiddelbart tænker jeg at det kan blive enormt sødt at få i munden og rent teknisk skal du have glasset op af siruppen uden at der er tråde der følger med og griser på glasset... Hvis det er pga "holdbarheden" lavede vi dem som sagt dagen før og det holdt fint uden at drysse eller noget

Hmmm du har nok ret.....

BTW - Anders siger "hils hende der Camilla Krøier" Hahaha - så det er hermed gjort....

Tja don't know, jeg gætter bare... Prøv det ;-)

Og tak, du må hilse igen :-D

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Nej altså inden sukker?

Hmm, umiddelbart tænker jeg at det kan blive enormt sødt at få i munden og rent teknisk skal du have glasset op af siruppen uden at der er tråde der følger med og griser på glasset... Hvis det er pga "holdbarheden" lavede vi dem som sagt dagen før og det holdt fint uden at drysse eller noget

Hmmm du har nok ret.....

BTW - Anders siger "hils hende der Camilla Krøier" Hahaha - så det er hermed gjort....

Tja don't know, jeg gætter bare... Prøv det ;-)

Og tak, du må hilse igen :-D

Ku godt være man lige skulle teste det af faktisk - endnu engang tak for gode råd :loveshower:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer