RiivaB

Disney, prinsessen og Bakken - STD & bryllupskage v.3 !Billeder!

125 indlæg i dette emne

Suk... Sad og ville skrive et indlæg om hvorfor vores priser er som de er. Men nej orker det ikke. Du skriver jo selv, det er en tidskrævende proces og der er jo flere udgifter ved en konditor end ved en amatør.

Jeg glæder mig til at se hvad du kommer frem til med glasering. Er det på kanal 4 (eller var det 5) du var i kageprogrammet?

Bliver jo helt nysgerrig nu :cheerleader3:

Dem jeg blev forarget over, er sådan nogen som Kagekompagniet, som tager 40 kroner pr. couvert, men så tager de 30 kroner for en fondantblomst oven i! Det synes jeg er noget svineri! Hvis vi antager at der skal være kage til 150 mennesker, så er kagen ihvertfald i 5 etager, og jeg skal satme ikke have 5 skaldede roser liggende på hvert lag. For at det ser imponerende ud, vil jeg vove at påstå at der skal lige så mange blomster på, som der er couverter, og så er vi oppe i en helt latterlig pris.

Det andet faktum er at konditorerne alt andet lige har færre udgifter end en amatør, da man kan købe råvarerne til andre priser. Jeg er godt klar over arbejdskraften, lokale, moms etc også skal oveni, men når det er så nemt for mig at spare på den post, så gør jeg det.

Planen er at jeg køber råvarer for 2.500, og så lejer jeg stativer og ringe for 500, så må må jeg se hvor meget kage der er :wink:

Jeg var med i Kagekampen på Kanal5, sæson 3, tror jeg det var. Det blev ihvertfald vist sidste år, omkring marts :blush:

Redigeret af RiivaB
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Bryllupskage eksperiment v. 1.0
Det blev noget værre lort! Jeg var lang tid om at komme igang med eksperimentet, så det blev skubbet helt til onsdag, det betød at kagerne ikke blev helt frosne, og derved var overtrækningen ikke helt nemt. Jeg havde lavet en lille, som vi kunne dele herhjemme og en stor, som jeg kunne medbringe på arbejdet. Selve glaseringen var et helvede. Det er første gang jeg arbejder med den teknik, og det lærte jeg meget af. Den største fejl var at glaseringen var blevet for kold, og derved allerede var begyndt at sætte sig. Så den gled ikke ned af siderne, som jeg gerne vil have det. Derudover blev den for tyk på den lille kage, igen fordi den var for kold. Jeg genopvarmede den så da jeg skulle overtrække den store kage. Men fordi den ikke var helt frossen, begyndte den at bule lidt, og jeg blev nød til at hjælpe den på vej for at overtrække hele kagen. Dette er ikke meningen med glaseringer :(

Selve smagssammensætningen var fin nok, jeg brugte en 70% chokolade til chokolademoussen, hvilkte gjorde at den ikke blev sød i det, men samtidig var den et rigtig godt modstykke til passionsfrugtsmoussen, som havde fået lidt for meget husblas i. Det skal der skæres ned på næste gang.

Den store blev serveret for kollegaerne dagen efter, og de var meget imponeret. Den var fin blank, og det var også meningen, men finishen var der bare ikke. Men den smagte godt.
jeg havde byttet selve kagedelen ud med en brownie, hvor der var valnødder i. Det smagte fint, men brownien er noget lort at arbejde med, som en kagebund, så den bliver byttet ud til næste gang.

Jeg må ærligt indrømme at jeg rent faktisk overvejede at droppe den skide bryllupskage, på grund af nederlaget... men her, et par uger efter, har jeg fået taget mig sammen igen.

Jeg har ingen billeder af kagen, da jeg seriøst ikke synes at den var billedeværdig :oops: Så I må tænke jer til det.

De nye tanker går på følgende:
- ny kagebund. Det skal være en der kan holde til at blive frosset ned, og stadig beholde sin luftige struktur
- ny struktur på passionsmoussen. Skal den baseres på æggeblommer?
- Et ekstra element? coulis, curd, sprødt element?
- pynten. chokolade, friske bær, marengs hjerter?

Redigeret af RiivaB
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Så kom jeg igennem din tråd.... Hold op hvor har jeg trukket tit på smilebåndet... Stort tillykke med frieret og din egen tråd.

I har da pænt meget styr på en hel del allerede.

Kan godt forstå i har valgt Martin og Louise som jeres fotografer.. Deres billeder er bare to die for. De er så romantiske og fine. :a1221:

Er du vims et projekt du har kastet dig ud i med den kage der. Men glæder mig til at følge dig og læse mere.... :cheerleader3:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Bryllupskage eksperiment v. 1.0

Det blev noget værre lort! Jeg var lang tid om at komme igang med eksperimentet, så det blev skubbet helt til onsdag, det betød at kagerne ikke blev helt frosne, og derved var overtrækningen ikke helt nemt. Jeg havde lavet en lille, som vi kunne dele herhjemme og en stor, som jeg kunne medbringe på arbejdet. Selve glaseringen var et helvede. Det er første gang jeg arbejder med den teknik, og det lærte jeg meget af. Den største fejl var at glaseringen var blevet for kold, og derved allerede var begyndt at sætte sig. Så den gled ikke ned af siderne, som jeg gerne vil have det. Derudover blev den for tyk på den lille kage, igen fordi den var for kold. Jeg genopvarmede den så da jeg skulle overtrække den store kage. Men fordi den ikke var helt frossen, begyndte den at bule lidt, og jeg blev nød til at hjælpe den på vej for at overtrække hele kagen. Dette er ikke meningen med glaseringer :(

Selve smagssammensætningen var fin nok, jeg brugte en 70% chokolade til chokolademoussen, hvilkte gjorde at den ikke blev sød i det, men samtidig var den et rigtig godt modstykke til passionsfrugtsmoussen, som havde fået lidt for meget husblas i. Det skal der skæres ned på næste gang.

Den store blev serveret for kollegaerne dagen efter, og de var meget imponeret. Den var fin blank, og det var også meningen, men finishen var der bare ikke. Men den smagte godt.

jeg havde byttet selve kagedelen ud med en brownie, hvor der var valnødder i. Det smagte fint, men brownien er noget lort at arbejde med, som en kagebund, så den bliver byttet ud til næste gang.

Jeg må ærligt indrømme at jeg rent faktisk overvejede at droppe den skide bryllupskage, på grund af nederlaget... men her, et par uger efter, har jeg fået taget mig sammen igen.

Jeg har ingen billeder af kagen, da jeg seriøst ikke synes at den var billedeværdig :oops: Så I må tænke jer til det.

De nye tanker går på følgende:

- ny kagebund. Det skal være en der kan holde til at blive frosset ned, og stadig beholde sin luftige struktur

- ny struktur på passionsmoussen. Skal den baseres på æggeblommer?

- Et ekstra element? coulis, curd, sprødt element?

- pynten. chokolade, friske bær, marengs hjerter?

Tjek evt. Copenhagencakes.dk

Hun har en super god opskrift på passionsfrugt mousse

Mette blomsterberg har en god luftig mandelbund der holder sig luftig selvom den har været frosset, det er den hun bruger i hendes hindbærlagkage.... Den er under dr.dk/detsoedeliv

Redigeret af ChristinaMN
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så kom jeg igennem din tråd.... Hold op hvor har jeg trukket tit på smilebåndet... Stort tillykke med frieret og din egen tråd.

I har da pænt meget styr på en hel del allerede.

Kan godt forstå i har valgt Martin og Louise som jeres fotografer.. Deres billeder er bare to die for. De er så romantiske og fine. :a1221:

Er du vims et projekt du har kastet dig ud i med den kage der. Men glæder mig til at følge dig og læse mere.... :cheerleader3:

Synes nu ikke min tråd er så lang igen :tunge: , ved godt der er meget tekst, men jeg har nok lidt svært ved at begrænse mig :wink:

Men ja, vi har styr på de overordnede ting, vi gik faktisk og snakkede om det igår, men vi er også begge glade for at vi har styr på de overordnede ting, da vi bruger meget tid på at lede efter en lokation til festen.

Jeg er også SÅ glad for det! Og glæder mig latterligt meget til at kigge på billederne bagefter! :P

Føler faktisk ikke det er et stort projekt, det er på mine præmisser, og jeg er ikke nybegynder, så mange af rookie fejlene har jeg begået for lang tid siden, og så er mine og H2Bs kollegaer meget glade for eksperimenterne! :metteholm

Redigeret af RiivaB
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Bryllupskage eksperiment v. 1.0

Det blev noget værre lort! Jeg var lang tid om at komme igang med eksperimentet, så det blev skubbet helt til onsdag, det betød at kagerne ikke blev helt frosne, og derved var overtrækningen ikke helt nemt. Jeg havde lavet en lille, som vi kunne dele herhjemme og en stor, som jeg kunne medbringe på arbejdet. Selve glaseringen var et helvede. Det er første gang jeg arbejder med den teknik, og det lærte jeg meget af. Den største fejl var at glaseringen var blevet for kold, og derved allerede var begyndt at sætte sig. Så den gled ikke ned af siderne, som jeg gerne vil have det. Derudover blev den for tyk på den lille kage, igen fordi den var for kold. Jeg genopvarmede den så da jeg skulle overtrække den store kage. Men fordi den ikke var helt frossen, begyndte den at bule lidt, og jeg blev nød til at hjælpe den på vej for at overtrække hele kagen. Dette er ikke meningen med glaseringer :(

Selve smagssammensætningen var fin nok, jeg brugte en 70% chokolade til chokolademoussen, hvilkte gjorde at den ikke blev sød i det, men samtidig var den et rigtig godt modstykke til passionsfrugtsmoussen, som havde fået lidt for meget husblas i. Det skal der skæres ned på næste gang.

Den store blev serveret for kollegaerne dagen efter, og de var meget imponeret. Den var fin blank, og det var også meningen, men finishen var der bare ikke. Men den smagte godt.

jeg havde byttet selve kagedelen ud med en brownie, hvor der var valnødder i. Det smagte fint, men brownien er noget lort at arbejde med, som en kagebund, så den bliver byttet ud til næste gang.

Jeg må ærligt indrømme at jeg rent faktisk overvejede at droppe den skide bryllupskage, på grund af nederlaget... men her, et par uger efter, har jeg fået taget mig sammen igen.

Jeg har ingen billeder af kagen, da jeg seriøst ikke synes at den var billedeværdig :oops: Så I må tænke jer til det.

De nye tanker går på følgende:

- ny kagebund. Det skal være en der kan holde til at blive frosset ned, og stadig beholde sin luftige struktur

- ny struktur på passionsmoussen. Skal den baseres på æggeblommer?

- Et ekstra element? coulis, curd, sprødt element?

- pynten. chokolade, friske bær, marengs hjerter?

Tjek evt. Copenhagencakes.dk

Hun har en super god opskrift på passionsfrugt mousse

Mette blomsterberg har en god luftig mandelbund der holder sig luftig selvom den har været frosset, det er den hun bruger i hendes hindbærlagkage.... Den er under dr.dk/detsoedeliv

Tak! Havde faktisk tænkt mig at prøve Blomsterbergs valnøddebunde, fordi de bare smager virkelig lækkert, men jeg er i tvivl om de virker til at blive nedfrosset!

Heldigvis har H2B fødselsdag her i marts, så der kan jeg få lov til at lege lidt igen :bunny_4:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Sko - Badgley Mischka eller Cinderella?

Jeg havde til at starte med, en drøm om at bære et par Louis Vuitton stilletter, dem med låsen bag på, i en lækker nude, fordi jeg synes de var lækre og så fordi jeg mangler et lækre par sko i nude, men de er desværre blevet taget ud af produktion, så jeg sad og browsede rundt på net-a-porter, da jeg har givet mig selv lov til at få et par lækrere sko til brylluppet, som jeg ville elske at gå med efter brylluppet også, og så faldt jeg over et mærke, som ikke er voldsomt mange steder herhjemme, nemlig Badgley Mischka. Åh nogle gude smukke sko! Jeg synes også prisen er helt vildt fornuftig, 245$!

post-64426-0-13751300-1423856924_thumb.j

post-64426-0-94805200-1423856935_thumb.j

Er de ikke skønne? Det eneste jeg er lidt bekymret for er den åbne tå. Jeg har haft et par med peep toe før, og de kan godt trykke på huden, så den faktisk trykker huden ned mod neglen, og derved åbner op... Nope, ikke særlig lækkert!

Jeg er så heldig at jeg skal til Chicago med arbejdet til april, og har i den forbindelse taget en forlænget weekend, så jeg kan prøve og forhåbentligt købe dem derovre!

MEN, i forbindelse med den nye live-action Cinderella er der 8 top designere der har designet en Cinderella inspireret sko, og ååååååh!!

Nyd dem lige engang!

post-64426-0-68717700-1423857640_thumb.j

post-64426-0-49430200-1423857707_thumb.j

post-64426-0-14530800-1423857725_thumb.j

post-64426-0-63419500-1423857753_thumb.j

De kommer til salg i butikker som Saks Fifth Avenue og Harrods. Heldigvis skal H2B og jeg til London over påsken, så der skal vi lige et smut forbi Harrods, om ikke andet bare for at prøve, se prisen og beundre!!

Redigeret af RiivaB
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hvor er jeg glad for at du også vil bage bryllupskage selv - vi kan dele sorger og glæder i test-processen ;) jeg regner med at første testbagning ligger i næste uge. Jeg vil heller ikke pynte med fondant, både på grund af de åbenlyse ulemper der er ved fondant i varmt vejr (vi skal giftes 8. August), og fordi jeg virkelig ikke synes det er særligt lækkert. Jeg er til enten glaze, som jeg tidligere har været meget glad for at arbejde med, eller en 'naked' kage, der blot er smurt op med smørcreme og pyntet med friske bær. Synes naked kager har et vildt flot, modigt look.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Sko - Badgley Mischka eller Cinderella?

Jeg havde til at starte med, en drøm om at bære et par Louis Vuitton stilletter, dem med låsen bag på, i en lækker nude, fordi jeg synes de var lækre og så fordi jeg mangler et lækre par sko i nude, men de er desværre blevet taget ud af produktion, så jeg sad og browsede rundt på net-a-porter, da jeg har givet mig selv lov til at få et par lækrere sko til brylluppet, som jeg ville elske at gå med efter brylluppet også, og så faldt jeg over et mærke, som ikke er voldsomt mange steder herhjemme, nemlig Badgley Mischka. Åh nogle gude smukke sko! Jeg synes også prisen er helt vildt fornuftig, 245$!

attachicon.gifShoes.JPG

attachicon.gifShoes2.JPG

Er de ikke skønne? Det eneste jeg er lidt bekymret for er den åbne tå. Jeg har haft et par med peep toe før, og de kan godt trykke på huden, så den faktisk trykker huden ned mod neglen, og derved åbner op... Nope, ikke særlig lækkert!

Jeg er så heldig at jeg skal til Chicago med arbejdet til april, og har i den forbindelse taget en forlænget weekend, så jeg kan prøve og forhåbentligt købe dem derovre!

MEN, i forbindelse med den nye live-action Cinderella er der 8 top designere der har designet en Cinderella inspireret sko, og ååååååh!!

Nyd dem lige engang!

attachicon.gifAlexandre Birdman.JPG

attachicon.gifJimmy Choo.JPG

attachicon.gifKirkwood.JPG

attachicon.gifPaul Andrew.JPG

De kommer til salg i butikker som Saks Fifth Avenue og Harrods. Heldigvis skal H2B og jeg til London over påsken, så der skal vi lige et smut forbi Harrods, om ikke andet bare for at prøve, se prisen og beundre!!

Det er desværre ret ofte at Harrods ikke får ret mange af samme størrelse hjem - aner ikke hvilken str. du er i sko, men jeg er blevet skuffet et par gange... Til gengæld er der altid rigtig mange sko på lager hos Saks....

Kassandra forhandler Bagdley Mischka (har købt mine bryllups sko derinde - endda på udsalg :cheerleader3: ) Og HOLD nu BIIIP hvor er de smukke de sko!! Især kan jeg godt lide Jimmy Choo versionen :a1221:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hvor er jeg glad for at du også vil bage bryllupskage selv - vi kan dele sorger og glæder i test-processen ;) jeg regner med at første testbagning ligger i næste uge. Jeg vil heller ikke pynte med fondant, både på grund af de åbenlyse ulemper der er ved fondant i varmt vejr (vi skal giftes 8. August), og fordi jeg virkelig ikke synes det er særligt lækkert. Jeg er til enten glaze, som jeg tidligere har været meget glad for at arbejde med, eller en 'naked' kage, der blot er smurt op med smørcreme og pyntet med friske bær. Synes naked kager har et vildt flot, modigt look.

Altså jeg ville gerne undgå det, men jeg bliver squ for nærrig! Har dog også overvejet at købe nogle større moussekager ved Grannys House i Søborg, og så selv pynte dem med Glaze osv, de koster 375 kr for en kage til 12, men jeg mener snildt der kan være til 20 i sådan en! så det er lidt en mulighed, men har heller ikke noget imod at lave den selv, så længe jeg kan holde fri om fredagen, så kagen skal være færdig torsdag.

Jeg er helt enig I at Naked Cakes også er fine, jeg kan godt lide dem med en masse bær på toppen, men H2B er ikke helt så meget for dem, han synes det ser forkert ud. :pokey:

Men ja, helt klart fedt at vi kan følge hinanden! Har du nogle gode opskrifter på glaces?

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Sko - Badgley Mischka eller Cinderella?

Jeg havde til at starte med, en drøm om at bære et par Louis Vuitton stilletter, dem med låsen bag på, i en lækker nude, fordi jeg synes de var lækre og så fordi jeg mangler et lækre par sko i nude, men de er desværre blevet taget ud af produktion, så jeg sad og browsede rundt på net-a-porter, da jeg har givet mig selv lov til at få et par lækrere sko til brylluppet, som jeg ville elske at gå med efter brylluppet også, og så faldt jeg over et mærke, som ikke er voldsomt mange steder herhjemme, nemlig Badgley Mischka. Åh nogle gude smukke sko! Jeg synes også prisen er helt vildt fornuftig, 245$!

attachicon.gifShoes.JPG

attachicon.gifShoes2.JPG

Er de ikke skønne? Det eneste jeg er lidt bekymret for er den åbne tå. Jeg har haft et par med peep toe før, og de kan godt trykke på huden, så den faktisk trykker huden ned mod neglen, og derved åbner op... Nope, ikke særlig lækkert!

Jeg er så heldig at jeg skal til Chicago med arbejdet til april, og har i den forbindelse taget en forlænget weekend, så jeg kan prøve og forhåbentligt købe dem derovre!

MEN, i forbindelse med den nye live-action Cinderella er der 8 top designere der har designet en Cinderella inspireret sko, og ååååååh!!

Nyd dem lige engang!

attachicon.gifAlexandre Birdman.JPG

attachicon.gifJimmy Choo.JPG

attachicon.gifKirkwood.JPG

attachicon.gifPaul Andrew.JPG

De kommer til salg i butikker som Saks Fifth Avenue og Harrods. Heldigvis skal H2B og jeg til London over påsken, så der skal vi lige et smut forbi Harrods, om ikke andet bare for at prøve, se prisen og beundre!!

Det er desværre ret ofte at Harrods ikke får ret mange af samme størrelse hjem - aner ikke hvilken str. du er i sko, men jeg er blevet skuffet et par gange... Til gengæld er der altid rigtig mange sko på lager hos Saks....

Kassandra forhandler Bagdley Mischka (har købt mine bryllups sko derinde - endda på udsalg :cheerleader3: ) Og HOLD nu BIIIP hvor er de smukke de sko!! Især kan jeg godt lide Jimmy Choo versionen :a1221:

Årh det er jeg trist over at høre! Ellers må de squ sættes på arbejde, de praler jo af at de kan skaffe alt! :wink: Jeg er en ret standard 39, så ved godt at jeg skal være hurtigt ude...

Jeg kan ikke se dem inde på hendes webshop, men jeg forventer nu også de er billigere i US, så nu jeg alligevel skal derover, kommer der nok et par med hjem i kufferten!

Jeg er også helt vildt med Jimmy Choo udgaven! Men der er nu også noget ved Alexandre Birdman (den første) der siger mig noget, meeen jeg skal nu se dem før jeg tør forelske mig helt, jeg blev nemlig noget så skuffet med Elsa kjolen fra disney! :boohoo:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Altså jeg ville gerne undgå det, men jeg bliver squ for nærrig! Har dog også overvejet at købe nogle større moussekager ved Grannys House i Søborg, og så selv pynte dem med Glaze osv, de koster 375 kr for en kage til 12, men jeg mener snildt der kan være til 20 i sådan en! så det er lidt en mulighed, men har heller ikke noget imod at lave den selv, så længe jeg kan holde fri om fredagen, så kagen skal være færdig torsdag.

Jeg er helt enig I at Naked Cakes også er fine, jeg kan godt lide dem med en masse bær på toppen, men H2B er ikke helt så meget for dem, han synes det ser forkert ud. :pokey:

Men ja, helt klart fedt at vi kan følge hinanden! Har du nogle gode opskrifter på glaces?

De fleste moussekager har det rigtigt fint med at blive frosset ned, så længe glazen bare først kommer på senere. Så jeg forestiller mig at lave dem flere uger i forvejen, fryse dem ned, og så tø dem op torsdag og give dem glaze der (medmindre de skal være naked, sevfølgelig ;) )

Jeg bagte den her sidste forår, og det er den mest vidunderlige glaze, men opskriften er forsvundet fra bloggen. I bedste zilla-stil har jeg skrevet til hende, der har den, om hun kan hjælpe med at finde opskriften frem igen ;)

Tror du kan man glasere ned over en kage i flere lag? Det vil jeg lave et forsøg på snart..

10384031_10203085415110562_3544246879808

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Altså jeg ville gerne undgå det, men jeg bliver squ for nærrig! Har dog også overvejet at købe nogle større moussekager ved Grannys House i Søborg, og så selv pynte dem med Glaze osv, de koster 375 kr for en kage til 12, men jeg mener snildt der kan være til 20 i sådan en! så det er lidt en mulighed, men har heller ikke noget imod at lave den selv, så længe jeg kan holde fri om fredagen, så kagen skal være færdig torsdag.

Jeg er helt enig I at Naked Cakes også er fine, jeg kan godt lide dem med en masse bær på toppen, men H2B er ikke helt så meget for dem, han synes det ser forkert ud. :pokey:

Men ja, helt klart fedt at vi kan følge hinanden! Har du nogle gode opskrifter på glaces?

De fleste moussekager har det rigtigt fint med at blive frosset ned, så længe glazen bare først kommer på senere. Så jeg forestiller mig at lave dem flere uger i forvejen, fryse dem ned, og så tø dem op torsdag og give dem glaze der (medmindre de skal være naked, sevfølgelig ;) )

Jeg bagte den her sidste forår, og det er den mest vidunderlige glaze, men opskriften er forsvundet fra bloggen. I bedste zilla-stil har jeg skrevet til hende, der har den, om hun kan hjælpe med at finde opskriften frem igen ;)

Tror du kan man glasere ned over en kage i flere lag? Det vil jeg lave et forsøg på snart..

10384031_10203085415110562_3544246879808

hm, jeg tror sagtens du kan gøre forsøget. Tror måske også det er muligt, hvis der er nok glaze! Dog tror jeg det største problem er at have moussekager oven på hinanden. Når først de bare begynder at blive lidt varme, ville jeg være bekymret for at de kollapsede under vægten. Også selvom der er sat stivere inde i midten af kagen, så ville den være for risky i mine øjne! Men der er jo også muligheden for at have nogen af de klassiske stativer, hvor de er over hinanden? :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

OMG NOGLE FEDE SKO :cheerleader3::cheerleader3:

Ej, nogle flotte sko! Ville ønske jeg kunne gå i høje hæle! :)

SUPER fede sko :loveshower: .... Hold nu op hvor er de bare flotte... fik helt gåsehud. Jeg elsker den slags sko og misunder så meget jer der kan gå i dem

Hehe, ja ikke!! Jeg glæder mig også så meget til at se dem i virkeligheden og prøve dem på!

Jeg LOVER at ligge billeder af op af dem, når jeg har fundet dem! Både Badgley Mischka, men selvfølgelig også Cinderella skoene!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Sko - Badgley Mischka eller Cinderella?

Jeg havde til at starte med, en drøm om at bære et par Louis Vuitton stilletter, dem med låsen bag på, i en lækker nude, fordi jeg synes de var lækre og så fordi jeg mangler et lækre par sko i nude, men de er desværre blevet taget ud af produktion, så jeg sad og browsede rundt på net-a-porter, da jeg har givet mig selv lov til at få et par lækrere sko til brylluppet, som jeg ville elske at gå med efter brylluppet også, og så faldt jeg over et mærke, som ikke er voldsomt mange steder herhjemme, nemlig Badgley Mischka. Åh nogle gude smukke sko! Jeg synes også prisen er helt vildt fornuftig, 245$!

attachicon.gifShoes.JPG

attachicon.gifShoes2.JPG

Er de ikke skønne? Det eneste jeg er lidt bekymret for er den åbne tå. Jeg har haft et par med peep toe før, og de kan godt trykke på huden, så den faktisk trykker huden ned mod neglen, og derved åbner op... Nope, ikke særlig lækkert!

Jeg er så heldig at jeg skal til Chicago med arbejdet til april, og har i den forbindelse taget en forlænget weekend, så jeg kan prøve og forhåbentligt købe dem derovre!

MEN, i forbindelse med den nye live-action Cinderella er der 8 top designere der har designet en Cinderella inspireret sko, og ååååååh!!

Nyd dem lige engang!

attachicon.gifAlexandre Birdman.JPG

attachicon.gifJimmy Choo.JPG

attachicon.gifKirkwood.JPG

attachicon.gifPaul Andrew.JPG

De kommer til salg i butikker som Saks Fifth Avenue og Harrods. Heldigvis skal H2B og jeg til London over påsken, så der skal vi lige et smut forbi Harrods, om ikke andet bare for at prøve, se prisen og beundre!!

Det er desværre ret ofte at Harrods ikke får ret mange af samme størrelse hjem - aner ikke hvilken str. du er i sko, men jeg er blevet skuffet et par gange... Til gengæld er der altid rigtig mange sko på lager hos Saks....

Kassandra forhandler Bagdley Mischka (har købt mine bryllups sko derinde - endda på udsalg :cheerleader3: ) Og HOLD nu BIIIP hvor er de smukke de sko!! Især kan jeg godt lide Jimmy Choo versionen :a1221:

Årh det er jeg trist over at høre! Ellers må de squ sættes på arbejde, de praler jo af at de kan skaffe alt! :wink: Jeg er en ret standard 39, så ved godt at jeg skal være hurtigt ude...

Jeg kan ikke se dem inde på hendes webshop, men jeg forventer nu også de er billigere i US, så nu jeg alligevel skal derover, kommer der nok et par med hjem i kufferten!

Jeg er også helt vildt med Jimmy Choo udgaven! Men der er nu også noget ved Alexandre Birdman (den første) der siger mig noget, meeen jeg skal nu se dem før jeg tør forelske mig helt, jeg blev nemlig noget så skuffet med Elsa kjolen fra disney! :boohoo:

Nej man kan godt blive lidt skuffet hvis man tror det ser ud på en bestemt måde men så ikke gør...

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

OMG NOGLE FEDE SKO :cheerleader3::cheerleader3:

Ej, nogle flotte sko! Ville ønske jeg kunne gå i høje hæle! :)

SUPER fede sko :loveshower: .... Hold nu op hvor er de bare flotte... fik helt gåsehud. Jeg elsker den slags sko og misunder så meget jer der kan gå i dem

Hehe, ja ikke!! Jeg glæder mig også så meget til at se dem i virkeligheden og prøve dem på!

Jeg LOVER at ligge billeder af op af dem, når jeg har fundet dem! Både Badgley Mischka, men selvfølgelig også Cinderella skoene!

Ihhh hvor er det bare spændende..

Jeg elsker bare alle skoene... min ynglings er dog Jimmy Choo´s :loveshower:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Musik - Disney Element

Min tråd hedder jo noget med Disney, og indtil videre har der ikke været meget Disney inde over den, udover sko tegningerne, så her kommer der et disney element der med garanti bliver taget i brug. Planen er at der skal køre noget klassisk, jazz og disney instrumental musik under receptionen og middagen. Diskrete toner af lykke, som jeg synes det er. Der er en bunke forskellige kunstere der indspiller disney musik, men jeg har altså fundet en, som har en meget bred samling, og hans musik er til salg på iTunes - MEN det bedste af det hele er at hele albummet ligger tilgengægeligt på youtube! So sit back and enjoy. Jeg køber selvfølgelig albummet når vi kommer nærmere brylluppet, da jeg klart gerne vil støtte sådan en kunster, men synes I skulle have muligheden for at lytte til ren lykke :a1221:

Jeg bruger det når jeg læser op til eksamner (ca. 1 gang om måneden) og det er helt fantastisk. Når jeg virkelig sidder og lytter, får jeg måske en lille tåre i øjenkrogen? Men okay - jeg tudede også til Skønheden og udyret da den var sat op inde på det ny teater og da vi var i London og se Lion King... Jeg elsker musikken, så selvfølgelig skal den være der til mit bryllup!

Redigeret af RiivaB
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Disney-sange er altid gode :) Lyder som en rigtig god plan med musikken :)

Nu kan jeg ikke huske om du har skrevet noget om brudevals, men ellers vil jeg lige gøre opmærksom på, at "Once upon a December" fra Anastacia er en vals ;) Den er fantastisk smuk, om end en tand hurtigt :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Disney-sange er altid gode :) Lyder som en rigtig god plan med musikken :)

Nu kan jeg ikke huske om du har skrevet noget om brudevals, men ellers vil jeg lige gøre opmærksom på, at "Once upon a December" fra Anastacia er en vals ;) Den er fantastisk smuk, om end en tand hurtigt :)

Det har jeg ikke, og planen er at det bare skal være den traditionelle. Elsker Once upon a December omend Anastasia ikke er en Disney Film, med derimod en Fox Animation Studios Film (den blev distribueret af 20th Century Fox)

Redigeret af RiivaB
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer