RiivaB

Disney, prinsessen og Bakken - STD & bryllupskage v.3 !Billeder!

125 indlæg i dette emne

OMGGGGGGG.... :loveflag::loveflag: De er så smukke!!! Hold da op hvor er du heldig og dem kommer du da også sagtens til at kunne bruge fremover, de passer jo til ALT!

Jeg prøvede dem faktisk med et par jeans her for et par dage siden, og ja. De passer fanme dertil også! Omend lige lidt for bling agtige til arbejdet :floejt:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

hvor er de sko bare for fede :loveshower:

Tak Marie E! :)

Wauw, hvor er de bare smukke!! :)

Tak Metti!

Hvor ser den kage bare lækker ud! mmmmmmmmmm :metteholm

Tak, jeg prøver igen her i august måned hvor det er min egen fødselsdag (og min mors) så der skal prøves lidt ordentlig afpyntning af den her gang også :biggrin:

Jeg kan sørme godt forstå at du er forelsket i de sko :a1221: Fuldstændig fantastiske!!

Jeg viser dem også stolt til alle dem der vil se dem!

Oh my lord nogle vanvittigt smukke sko! Jeg ville låse dem inde i et pengeskab, wow :blush::a1221:

De er gemt bagerst i skabet, vi viser lejlighed frem for tiden, så der må ikke stå for mange værdifulde ting fremme :)

Så kom jeg igennem din tråd. Fantastisk læsning, og god humoristisk måde du skriver på :)

Og hold nu fast, de er smukke de sko..

Glæder mig til at følge dig hele vejen til din store dag :)

Tak skal du have Sara! Kan også godt lide og skrive, når jeg har tiden til det :biggrin:

OMG hvor er de sko bare for sygt flotte... Og kan godt være at de måske ikke er Askepotsko, men fandenme tæt på. :loveshower:

SÅ flotte.... :bunny_4: Tillykke med dem

Det er mine askepot sko, og mon ikke vi skal have et billede hvor han sætter skoen på foden af mig (med et twist af os og vores humor altså) :a1221:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Her er de så, mine fantastiske Christian Louboutin sko! Jeg ved godt jeg havde skrevet tidligere at jeg ville have et par sko jeg kunne bruge efterfølgende, men da jeg fandt dem her, var jeg forelsket... :a1221: Der var ikke noget at gøre, det var bare dem jeg skulle have!

Nyprisen ligger på 22.000 :pokey: , og det ligger der altså ikke i vores budget, HELDIGVIS fandt jeg dem "brugte" (de er kun brugt en enkelt gang) i min størrelse og i tirsdags var jeg så inde og prøve dem på, og så blev de altså mine! :7himmel: Vi havde snakket om det herhjemme, så han er godt klar over hvad de har kostet (ikke 22.000! :wink: ) hans svar var "er du sikker på det er dem, du vil ikke have nogle andre om et år?" jeg grinede lidt af ham og tænkte, "ikke andre sko, bare et par flade til de sene nattetimer", men altså, dem betaler jeg bare selv for, der er jeg nemlig også klar over hvilke det skal være, hun er en etsy artist som maler forskellige sko i disney tema, se dem her

Når, men nu til dem I er kommet for at se, som allerede er mine

attachicon.gif11123559_10153167442312368_1560360450_n.jpg

Super lækre sko!! - er desværre selv for høj til sådan et par lækre sko, så skal ud og finde et par med 2-3 cm hæl :pokey:

Sjovt at I har mødt hinanden på Skoven - det sted har været skyld i lidt for mange tømmermænd - kom der vidst første gang da jeg var 15 (i 1996 :tunge: )

Kan se at du også selv vil bage kagen - bager også selv en del, så selvfølgelig skal jeg også bage denne selv. Men som du skriver er det fandens tidskrævende, så må indrømme at jeg er en anelse nervøs for at jeg vil være for stresset til det. Men prisen for at få en konditor til at lave den, er alt for dyr. Er dog stadig i tvivl om jeg skal lave den med fondant eller ej - frygter som andre varmen :)

De er måske også lige 1 cm for høje, men når manden kommer i et par pæne sko, skal det nok blive fint og godt igen, jeg kan så tilgengæld slet ikke finde ud af at gå i de "lave" sko. Der skal enten være +5 cm eller også skal den være hel flad :blink:

Jeg kom der første gang jeg var 13 eller 14, i 2005 :o At jeg så begyndte at arbejde der i 2007 medførte at jeg ikke havde så mange tømmermænd dernede fra :biggrin:

Jeg dropper fondanten helt, for det første synes jeg faktisk ikke den smager særlig godt, omend de nye versioner er bedre, så synes jeg også bare at det bliver mere klassisk og tidsløst med moussen. Heldigvis er han jo enig derhjemme, så nu skal jeg bare finde den helt rigtige afpyntning. Heldigvis er der jo lidt flere bær at vælge mellem her til august, så det bliver mere tidssvarende i forhold til hvad "the real deal" vil være næste år.

Min plan for at undgå stressen er at kagen skal være færdig fredag formiddag, og at der kun skal laves "en" ting om dagen. Altså den ene dag bliver bunden bagt, næste dag bliver chokolademousse og jordbær sat i, dagen efter bliver den sidste mousse lagt på, og så om lørdagen, kan jeg pynte den. Måske laver jeg en udførlig guide til serveringspigerne, som så kan pynte den om lørdagen.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Opdatering på livet og bryllupsfronten
De sidste par måneder er gået ekstremt hurtigt! Efter jeg havde afsluttet mit semester på CBS, gik jeg igang med at arbejde ekstra 3 dage om ugen, hvoraf 2 af dem var aftener og 1 lørdag. Dette for at tjene ekstra penge til brylluppet. Det har desværre også taget tid fra vores tid som par, og har været lidt hårdere end først antaget. Men, inden al det startede var vi på Peter Lieps hus og spise, og det var så fint. Vi var derudover så heldig at der blev dækket op til bryllup dagen efter inde i pejsesalen, så vi kunne få en fornemmelse af hvordan det ville være. Det er så fint, og de er SÅ venlige og åbne for ideer og tanker. (Modsat visse andre!) Så vi var ude og snakke med deres selskabskoordinator et par dage efter, og besluttede os simpelthen for at det skulle være der. Der er selvfølgelig mange ting der skal tages højde for endnu, men vi har fået det vi gerne vil have, til en fornuftig pris. Det der kommer udover er dog forbruget efter kl 24, men det forventer vi ikke bliver voldsomt højt, taget i betragtning af at folk har siddet og drukket vin og øl hele aftenen, men vi sætter nok et maximum, og så må vi tage den derfra :-)

Jeg er jo som sagt begyndt at arbejde ekstra, det gør jeg på Bakken i det nye Korsbæk, hvor jeg er tjener på Postgaarden, det er super hyggeligt, og det viser sig faktisk at flere af tjenerne derinde har været på Peter Lieps hus, så de kunne sige en masse positive ting om maden og ejerne, og det er jo altid rart at høre! Når det så er sagt, synes jeg det kunne være umådeligt sjovt at holde bryllup på Postgaarden også, men jeg har simpelthen ikke pengene til at lukke det af for en aften! :pokey:

Oven i alt det her, har vi også valgt at begive os ud på et boligeventyr, vi har simpelthen sat vores andelslejlighed til salg, og har købt et projektsalg i Søborg i stedet. Det betyder så også at bryllupsopsparingen bliver sat lidt i bero, da vi skal have sparet intensivt op til udbetalingen på lejligheden, men vi er heldigvis så godt på vej at det ikke burde være noget problem, og så vil 6-7 måneder ved svigerfar også betyde at vi sparer en masse penge på husleje/lån, som kan gå direkte til udbetalingen istedet for. Derudover er der også en halloween og julesæson tilbage i Tivoli, hvor jeg skal være tjener inde på Grøften, så der er fint mulighed for at tjene de penge der skal bruges, men vi lever også på hvad vi selv føler er et minimum!

Jeg er også så småt begyndt at kigge på kjoler igen, og har fundet en fra Pronovias, som jeg VILDT gerne vil prøve, men den er fra deres 2016 kollektion, så den kommer først i butikkerne i november, så jeg må vente lidt endnu :c166:

Redigeret af RiivaB
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jaaa, endnu en 2016 brud :cheerleader3:

Har lige læst din tråd igennem og da jeg kom til sidste side, ØV er der ikke mere :tunge:

De er virkelig smukke de sko du har købt :7himmel:

God boligjagt, glæder mig til at følge mere med i din tråd til jeres kommende disney bryllup :loveshower:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

OMG tror lige jeg skal have underkæben samlet op! Wow hvor er de flotte:)

Mange tak! Prøvede dem så sent som i lørdags, hvor min mor så dem "live". Hun sagde at billederne slet ikke var retfærdige overfor dem! Jeg er SÅ glad for dem! :a1221:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ej, hvor spændende med alle dine/jeres opdateringer! Hvor henne i Søborg er det? (Bor selv i Søborg) :)

Det er i det nye Tobaksbyen, så det bliver rigtigt spændende hvordan det hele ender ud, jeg er ikke engang sikker på de er begyndt at renovere dernede endnu! :huh:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jaaa, endnu en 2016 brud :cheerleader3:

Har lige læst din tråd igennem og da jeg kom til sidste side, ØV er der ikke mere :tunge:

De er virkelig smukke de sko du har købt :7himmel:

God boligjagt, glæder mig til at følge mere med i din tråd til jeres kommende disney bryllup :loveshower:

Jaaa, jeg har været 2016 brud i over et år nu, så min tråd burde måske have været længere! men de sidste par måneder har bryllup været prioriteret på en anden måde end bryllupsklar :) Vi har endelig købt og fået solgt, så det er gået ganske fint, nu venter vi bare på vi kan flytte ind i det nye! :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Sikke en dejlig tråd! Jeg er helt vild med dine idéer om et Disney bryllup ❤️ Vi skal have stryger musik under middagen, og jeg er helt forelsket i tanken om at de skal spille disneymusik. Så tusind tak for inspirationen :) Glæder mig til at følge med i din planlægning!

Og btw, de sko er jo bare FOR lækre!

Redigeret af Kwerdelin
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Blærerækken med Save the Date kortene

En relativ kold efterårs dag, tog vi en tur i Dyrehaven, for at finde et flot træ, vi kunne bruge som gennemgående tema i vores invitationer og papirs materiale, vi fandt et par stykker, men mandens photoshopskills rakte ikke til at "rengøre" billedet, så der kun var træet tilbage. Vi tog dog også nogle billeder til vores STD kort. Det var kun ham og jeg, og vi hyggede os gevaldigt! Selvom folk kiggede lidt mærkeligt på os, da de gik forbi, og vi stod der uden overtøj på og tog billeder.. Kameraet stod på stativ, så det var med timer på, og løb frem og tilbage. Jeg blev dog virkelig glad for resultatet. Så blærerækken skal I da ikke snydes for! Det er ikke helt til at se, men papiret er med en blålig perlemors effekt, og teksten er skrevet med en mørk blå, ligesom træet er. Træet endte forresten med at blive generet i Photoshop og ikke et træ fra Dyrehaven, men det er jeg helt okay med. Så kan vi skalere, som det passer os, samtidig med vi er lige sikre på kvaliteten hver gang. Billedet er en magnet, så vores gæster kan sætte dem direkte på køleskabet. Der er så nogen der har taget papiret af, og kun sat magneten op, men det er helt okay.

post-64426-0-48429000-1453148674_thumb.j

post-64426-0-23834400-1453150647_thumb.j

Redigeret af RiivaB
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Bryllupskage eksperiment 3.0
Til min egen fødselsdag sidste år (august) lavede jeg endnu en test af bryllupskagen, mon mine gæster bliver træt af kombinationen inden brylluppet? Det gik en del bedre denne gang. Jeg endte faktisk med at droppe chokolademoussen denne gang, men derimod lave en mudcake, for en dybere chokoladesmag i kagen, og det var et hit! Samtidig er det en kage, som kun har godt af at stå en uges tid på køl, så at kunne lave selve kagen en uge i forvejen er et hit! Jordbær og passionsmousse er stadig en bestanddel, og det blev super godt den her gang. Den kom selvfølgelig heller ikke i fryseren, men derimod kun på køl, så jordbærene var ikke frosne denne gang :wink: Afpyntningen blev også lidt mere tidssvarende i forhold til sæsonen, og jeg synes faktisk det blev rigtig godt. Chokoladearbejdet blev desværre ikke så vellykket, som jeg håbede på, men jeg har fundet ud af at det var fordi jeg brugte en for tynd plastik til at lave snirkler med, så jeg må have fat i det helt tykke!
Hvad synes i?



post-64426-0-70856600-1453149969_thumb.j

post-64426-0-41842400-1453150000_thumb.j


Der skal ske lidt mere i kagen, jeg har derfor overvejet følgende:

  • Tilføjelse af mango i passionsfrugtsmoussen
  • Karamel af en art
  • Brombærlikør?
  • Knasende element
  • Chokoladespray yderst

Så tankerne er der lidt endnu, de helt store eksperimenter, må dog vente lidt, for vi bor jo hjemme ved svigerfar, så stort set alle mine kagegadgets er pakket ned, men så må jeg prøve at holde det simpelt!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

DJ - Frontline Event
Vi har faktisk booket DJ for længe siden, Jonas, som er en ven fra dengang jeg arbejde på Diskotek Skoven, kommer ud og sætter op og spiller. Jeg brugte ham også, dengang jeg var festudvalgsformand, og han har altså styr på sit shit. Så det var faktisk ret hurtigt vi fik styr på ham

Redigeret af RiivaB
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

De er SÅ flotte jeres save the date, så fine og personlige :)

Altså den kage du har gang i ser så lækker ud, mums! Jeg glæder mig til at følge med på din fine tråd og til at se alle dine fine ideer, måske der er flere ting jeg også har tænkt? :wink:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

hvor er jeres STD kort blevet flotte :loveshower: mums den kage ser god ud :metteholm sidder og bliver helt lækkersulten og ikke mindst fedt at der nu er styr på musikken også

Tak, det tog også hele julen at lave dem nærmest! Nu går vi igang med invitationerne lige om lidt. Det er et fællesprojekt, så det er super hyggeligt at sidde og lave sammen! Det kan jeg godt forstå du gør, da jeg skulle finde billederne til opslaget, fandt jeg også en snaphistorie fra da jeg lavede kagen, og fik et umådeligt behov for at bage kage igen, så det er nu et af weekendens projekter!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

De er SÅ flotte jeres save the date, så fine og personlige :)

Altså den kage du har gang i ser så lækker ud, mums! Jeg glæder mig til at følge med på din fine tråd og til at se alle dine fine ideer, måske der er flere ting jeg også har tænkt? :wink:

Mange tak, nu er invitationerne næste projekt der skal fikses :) Jeg vil klart følge med i din tråd også! Det ser ud som om vi har mange af de samme tanker :-)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Så faldt jeg lige over din planlægningstråd :biggrin: !

Hvor er det bare super fint at i har Disney med inde over jeres bryllup. Det ser også bare super godt ud i Peter Lieps hus!

Lækre sko altså :loveshower: - var du heldig at finde dem på trendsales?

Rigtig fine STD kort, vi overvejede også selv det med magneter, men ja pludselig fløj tiden bare afsted :huh::)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hold nu op, en fin planlægningstråd, man falder over her! :thumbsupsmileyanim: Stort tillykke med jeres forestående bryllup!

alt ser bare så fint ud; location, kager, sko, STD-kort... WAUW! Jeg følger med fremover! :balloons:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hold da op en mega flot kage :metteholm den ser vanvittigt lækker ud.

Tak, den smager også virkelig lækkert! :-)

Hold nu op, en fin planlægningstråd, man falder over her! :thumbsupsmileyanim: Stort tillykke med jeres forestående bryllup!

alt ser bare så fint ud; location, kager, sko, STD-kort... WAUW! Jeg følger med fremover! :balloons:

Mange tak! Jeg glæder mig til at dele mere med jer!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Sikke en god planlægningstråd du har :loveshower:

Og det er virkelig fint det hele - super flotte STD og lækker kage! :thumbsupsmileyanim:

Elsker desuden virkelig dine sko og idéen med musikken.

Jeg glæder mig til at følge mere med i jeres planlægning ()()

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites
On 18. januar 2016 at 3:14 PM, MichelleSoel said:

Så faldt jeg lige over din planlægningstråd :biggrin: !

Hvor er det bare super fint at i har Disney med inde over jeres bryllup. Det ser også bare super godt ud i Peter Lieps hus!

Lækre sko altså :loveshower: - var du heldig at finde dem på trendsales?

Rigtig fine STD kort, vi overvejede også selv det med magneter, men ja pludselig fløj tiden bare afsted :huh::)

 

Ja, jeg var super heldig at finde dem på trendsales! men det er et års tid siden jeg fik fat i dem, og det var ikke specifikt dem jeg ledte efter, de var der bare! Jeg prøvede dem på igen i går, for at gå lidt i dem, og det skal nok blive godt! De første 5 minutter er jeg lidt wobly i dem, men derfra, så går det pisse godt :cheerleader3:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer