Sheshe

Hvilken dato skal man vælge?

37 indlæg i dette emne

Vi valgte at gå semi-rationelt til værks og indkredse dagen ud fra nogle bestemte ønsker og behov (semi, fordi det var svært ikke at have følelserne med :a1221: )

1. Jeg har det generelt meget varmt og havde ikke lyst til at stå på den store dag og koge i flere lags kjole, derfor besluttede vi at det enten skulle være forår eller efterår/vinter.

2. Jeg elsker sne og farverne i skoven om efteråret, så vi valgte foråret fra.

3. Chancen for at ramme en dag hvor der ligger sne er ikke så stor, så vi valgte efterår.

4. Jeg har noget med tal og ledte efter en lørdag der var lidt "symmetrisk" med tal - valget blev den 10.10.15

:loveshower:

Det viste sig efterfølgende, at valget uden for sæson gjorde planlægningen lettere, da vi ikke behøvede at være ude i så god tid med alt.

Redigeret af n1nna
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi var slet ikke i tvivl om årstiden; det skal være et sommerbryllup på grund af lyset, temperaturen og forhåbentlig masser af sol :) Samtidig ønsker vi heller ikke at bruge en hel sommerferie på forberedelser, men vil hellere kunne slappe af efter festen, så vi har valgt 02-07-2016. Vi sender Save-the-Date ud i god tid, så folk har det i kalenderen, og hvis det skulle clashe med nogens sommerferieplaner, er det bare ærgerligt for dem :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi valgte vores dato, 23.05.15, da vi vidste vi først ville have råd og tid til at planlægge i 2015, og at vi gerne ville have vejret skulle være nogenlunde.

Dertil kommer, at vi valgte den 23, da det var pinselørdag og vores gæster derfor havde en ekstra dag til at komme sig ovenpå hovedpinen ;)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Da vi skulle vælge vores dato blev vi førdt enige om at sødet skulle være i sommerhalvåret hvor vejret var godt, men ikke i de varmeste måneder hvor man vil dø af varme i det fine skrud. Vi besluttede os derfor for slut maj eller slut august. Eftersom min forlovede fylder 30 i juni tænkte vi det ville være fint at blive gift lige inden, derfor valgte vi maj! D. 21/5 specifikt blev egentlig bare valgt fordi det var den dato både feststed og kirke var ledig - oprindeligt ville vi have d. 7/5 fordi 7 er hans lykketal og 5 er mit, men den dag var der 3 omgange af konfirmationer i kirken, så det kunne ikke lade sig gøre!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Sommer var et must for os, da vi har lang ferie der, og så handlede det om hvornår mine forældre kunne. Min far og hans kone har et B&B, så det skulle være så sent på sæsonen at de ikke var overdrevet booked, men ikke så sent at min mor, lektor på uni, ikke havde studiestart. Så ramte vi den anden weekend i august:)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi havde et bestemt feststed, som vi meget gerne ville have, men der må man ikke længere holde bryllup - men efter mails frem og tilbage har vi helt ekstraordinært fået lov (!!!!), men med det krav, at det skulle være uden for højsæson og først i oktober måned og udenfor efterårsferien. Det gav os to muligheder for datoer: 1. oktober eller 8. oktober 2016. Vi syntes så, at 1. oktober er pænere og nemmere at huske, og derfor har vi valgt den dag :)

Lidt uden for emnet men blev lige nysgerrig. Hvorfor må man ikke længere holde bryllup der. Har aldrig hørt om steder før som har sagt nej til - eller har fået forbud mod at holde bryllupsfester. .:)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvis man vælger -

- En Lørdag i Maj, Juni, August eller September. Så KAN det være svært at finde lokaler og personale der ikke er optaget.

- En Lørdag i April, November er det nemmere.

- En Lørdag i November, December, Februar eller Marts. Så kan man vælge og vrage.

- En hverdag. Så vil man blive spurgt om man har taget fejl af datoen.

November og december er julefrokostsæson og april starter konfirmationerne bare lige så man har det med i overvejelserne

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Kan nu godt følge Nicolai lidt for langt de fleste firmafester holdes på fredage og mange firmafester holder i egne lokaliteter men naturligvis ikke alle så der er mere pres på restaurationerne ultimo november og december end der er i eksempelvis januar og februar måned som klart er de "dødeste måneder" i året. De eneste måneder hvor man næsten kan vælge og vrage er - målt på vores kalender - januar til medio marts.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg ville egentlig helst rykke det ud af højsæsonen for at få alle de "gode" steder for mig selv, så at sige.. Det forholdt sig bare sådan at d. 20 august 2016 har vi været kærester i 7 år OG den faldt på en lørdag.. Han friede d. 30 august, så det passede jo også med et år..

Vores favorit lokation var dog ikke ledig, men vi valgte at gå på kompromis med lokation i stedet for dato, netop fordi det virkede så logisk at vi skulle giftes den dag..

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer