RIL

Hvad er jeres menu?

21 posts in this topic

Hej alle :-)

Vi er nu igang med at kigge på menuen til vores bryllup. Mums! Vi skal holde et sommerbryllup så menuen skal jo passe til :-)

For at få lidt inspiration, hvad har i valgt af menu?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi fik tallerkenserveret lakseroulade med friske, grønne asparges og ærtepurré til forret.

Hovedretten var buffet med helstegt pattegris, krydderskinke og frikadeller, små ovnstegte kartofler, flødekartofler, ceasarsalat, rødbedesalat, blomkålssalat og bland-selv salat, rødvinssovs og bearnaisesovs.

Dessert var flødeboller og bryllupskage.

De fleste var oppe både 3 og 4 gange så de ikke kunne spise dessert ;-) Man beregner jo 180-200 gram kød pr gæst og det var der så alle kunne få 200 gram af alle 3 slags og der var overraskende lidt tilbage ;-) Så det var virkelig en succes :-) Mange var ude og skulle se og dufte til grisen :-) Det var klart det rigtige valg for os :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vores menu er som følgende:



Velkomst: Drinks i dispensere (pt. mojito, ginger gin&tonic og hyldeblomstsaft) og grovchips



Forret: Rejer marineret i kørvel, lime, chili og hvidløg, Røget hellefisk i persillevinagrette, kammuslinger svøbt i tynd skinke og røgede muslinger. Aioli, sommerpest og harissa – og groft kuvertbrød



Palet cleanser: Friskpresset juice af agurk og citron



Hovedret: Steaks af oksefilet stegt på to måder, nye dampede kartofler med skræl, bagte tomater på stilk, dampede gulerødder med top i timiansmør, sprøde bønner, sæsonsalat med bær og knas og sauce af skyen.



Dessert: Gateau Marcel, krystaliseret hvid chokolade, vaniliemarinerede brombær og vanilieis og æble-mynte sorbet fra Okkels.



Kaffe: Kyskager, slik, drinks, likør og kaffe og the.



Natmad: Teambox (chili-cheese tops, hotwings og nuggets) med sursød-sauce, bbq-sauce og aioli.



Alt maden skal serveres på fade ved bordene, så man sidder og sender maden rundt. Vi har valgt at fokusere på få, lækre elementer, der alle er gode sammen, i stedet for de mange forskellige muligheder.


0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi skal også giftes i august og da vi holder havefest, skal vi grille.

Vores menu lyder sådan her:

Kl. 14.30/efter kirken: Nachos m. kylling og 3 forskellige hj.lavede dressing/dyp + frugtfade

Senere på eftermiddagen: Bryllupskage (dette da vores piger så kan være med, inden de hentes af barnepigen)

Aftensmaden byder på buffet:

Forret: Grillspyd med rejer, laks m. dilddressing og fiskeroulade. Dertil brød og 3 slags smør

Hovedret: Steaks af oksemørbrad, kylling, spareribs, græske spyd og pølser i svøb. Tilbehør: Frisk salatbuffet, broccolisalat, pastasalat, kartoffelsalat og kartoffelbåde m. olie og krydderier

Dessert: Islagkage fra Okkels Is i Silkeborg

Natmad: Pitabrød med fyld (vi bruger salat og kød fra hovedretten. Kokken laver det hele klar, så kødet og brød blot skal varmes og ellers er klar til at fylde i pitabrødene.)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vores menu, som i høj grad bærer præg af at være et efterårsbryllup :loveboard:

AT STARTE PÅ • Gin og Tonic

FORRET • Carsodo serranoskinke, sherryeddike mayo, spanske mandler og olivenstøv.

HOVEDRET • And. Det bedste fra anden, svampe, brændte løg, confiteret kartoffel, portvinssauce og mørke bær.

DESSERT • Valrhona gateau, syltede appelsinskiver og karamelkrokant - hertil gommens udvalgte portvine

NATMAD • Hotdogs med det hele - økopølser og brød

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi holdt et juli bryllup og vi fik

Champagne til velkomstdrink

Carpaccio af hvid fisk (kan simpelthen ikke huske hvad det var for en)

Dansk lam med nye kartofler og noget andet grønt

Bryllupskagen spiste vi som dessert med friske bær til

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Velkomst drink: Champagne

Forret: 3 slags laks, røget, marineret og dampet. Hertil asparges, rejer, dressing med rogn.

Hovedret: Oksefilet men kantarel sauce, små saltbagte timian kartofler, bagte mini auberginer samt mager coleslaw

Dessert: 3 slags oste serveres med oliven, pærekompot, nøddehonning, knækbrød og hjemmebagt brød.

herefter fik vi kaffe og bryllupskage

Natmad. flæskesteg og bøfsandwich

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

vi skal også holde et sommerbryllup næste år og skal ha følgende

Menu

Forret

Røget svinemørbrad

Hovedret

Grillet Kalvemørbrad

Marineret Oksefilet

Glaseret Lammekølle

Pommes Anna

Saltbagte kartofler

Kartofler i flødesauce

Tre forskellige slags salater

Tre slags brød m. smør

Dessert

Råmarineret bær med vaniljeis

og chokolade

Velkomstdrink bliver verdi eller asti

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Forret:

Perlehøne med svampe og Mayo samt knas

Hovedret:

Oksemørbrad med svampefars, rødvinssovs, saltbagte kartofler og grøntsagsflan

Dessert:

Udvalg af 3 små desserter (har ikke helt besluttet hvilke endnu)

Natmad:

Biksemad med spejlæg og bearnaisesovs

Edited by Rasti
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forret: Røget krondyr med urterand, hjertebrød og asparges

Hovedret: Kalvesteg stegt som vildt med brune og hvide kartofler, waldorfsalat, ribsgelé, flødesauce og franske kartofler (kød af egen avl ;-)

Dessert buffet: Bryllupskage, islagkage, Ris a la mande med kirsebærsauce, frugtsalat med råcréme og Daim

Til kaffen er der svigermors hjemmebagte småkager

Natmad: Pålægsbord med hjemmebagte boller.

Folk kommer d vist til at trille derfra ;-)) Men skal er være fest, så gør vi det ordentligt (jeg ville gerne have haft buffet ved hovedretten, men der er kæresten mere traditionel).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forret: Røget svinemørbrad m. tranebærfløde

Hovedret: Kobi af oksefilet og andebryst

Dessert: Rabarbartærte med nøddeis

Natmad: Hordogs!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det lyder lækkert ☺️☺️

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Her er vores menu fra Mia Reesen i Kalundborg:

Forret på tallerken

- Jomfruhummerbisque med jomfruhummerhale og urter Serveret med brød bagt på mel fra Mejnerts Mølle og røget smør

Hovedret Buffet 
- Oksefilet fra Mineslund med svampe-cognacssauce 
- Kartoffel lag på lag med smør og rosmarin
- Svinekam med min bbq og svampesalat
- Unghanerulle med grønkål og citron
- Rodfrugtsalat med sprøde blade
- Salat med jordskokker og perlebyg

Dessert på tallerken 
- Cheescake med havtorn og havtorneis

Natmad 
- Hjemmelavede hotdogsbrød med pølser fra Mineslund med syltede agurker, løg med persille og div dipper

Brunch 
- Sæsonens hjemmelavet marmelade 
- 3 Danske gårdeoste 
- Yoghurt med knas
- Min varmrøget laks med grønt 
- Rullepølse og spegepølse med tilbehør 
- Røræg med spinat og sprød bacon 
- Kryddert brunchpølser 
- Frugtspyd 
- Pandekager med sirup 
- Kærnemælkshorn med chokolade
- Blandet brød bagt på mel fra Mejnerts Mølle og smør

Det bliver bare så lækkert!! Der skal jo også lige være plads til lidt snaks til reception og en lille bryllupskage 😀

Edited by Annewq
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

VELKOMSTDRINK:

Sparkletini rasberry

---------------------

FORRET:
Tunmousse
Varmrøget laks
Brød & smør
--------------------

HOVEDRET:
Helstegt oksefilet
Glasseret skinke
Frikadeller
Kartoffelsalat
Ovnstegte kartofler
Pastasalat
Tomatsalat
Broccolisalat
Chili cheese tops

Whiskeysovs

---------------------------------------------

DESSERT:
Bryllupskage

-------------------------

NATMAD:

Tomatsuppe m/kødboller

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi serveret buffet, så der var noget til alle.

Kolde retter

Tomat-mozzarella ~ basilikum Parmaskinke ~ melon

Roastbeef la Posta Vecchia
Gravad laks ~ rævesauce

Blåmuslinger ~ tomat-hvidløgs salsa

Fransk kartoffelsalat

Skårede salater og grøntsager (grillede peberfrugt, oliven, majs, grønt og et par ting mere)

Varme retter
Tærte med rødløg og soltørret tomater (vegetarisk)
Rejespyd med mango og sød chili sauce

Kyllingespyd med teriyaki
Samosas med dip (vegetarisk)
Helstegt kalvefilet - timiansauce - kartoffelgratin

Desset

Tre slags oste

Mango/Passionfrugt cheesecake

Profitoroles

Frugtsalat

Det blev serveret i 2 omgange. Først maden (varme og kolde) også en "stræke ben pause" i 20 minutter hvor restauranten havde fjernet maden og skiftet det ud med dessert, hvorpå at frugtsalat blev serveret i en issvane!!

Edited by Inkyway
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi skal have trilogi menu, det bliver super lækkert :D

Forret

Sandart fra Julsø på grøn æble-selleri remoulade og æble-smør creme

Torsk på aspargespuré og ricotta gnocchi

Tunmousse med røget tun, små hvide bønner, estragon og citron

Hovedret

Rosastegt kalv med blomkål-trøffelpuré og glaseret skorzonerrod

Perlehønebryst med svampe svøbt i bresaola på broccoli smuld

Lammekroket på auberginekaviar

Dessert

Jordbær

Mascarponecreme med violet blomst

Marengs og hvid chokolade is med citron krymmel

Natmad

Pølsebord udvalg af italienske og danske pølser, tapenade, oliven og grønt

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal have dette lige om snart.... Mums!

Koldrøget laks, sommersalat, røget

creme & sprødt rugbrød

Geils Rose. Rheinhessen. Merlot & Spätburgunder

~

Svinekæbe med puf & syltede bær

Barbera d’Alba. Terlé. Ronchi

~

Kalv, sommergrønt, knuste kartofler & rødvinsglace

Bourgogne. Auxey-Duresses. Pascale Matrot. Pinot Noir

~

Koldskålscreme, brombær is, bær & sprødt

Brachetto d’Acqui. Balbi Soprani

~

Kaffe, the, avec & petit four

~

Natmad: Hotdogs

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Til receptionen skal vi have lyserød Verdi plus sodavand og øl. Frugt blomster og muffins efter min mormors opskrift.

Vores menu er.
Forret. Unghane terrin på en bund af sprød salat med lime og brøndkarse. Dertil hjemmelavet brød med hjemmekærnet smør.

Hovedretten er kalvemedaljoner med kalveglasces, smør stegte grønsager med persille kartofler.


Dessert er håndlavet nøddekurv med hjemmelavet vanilje is m/jordbærcoulis, fersken sorbet m/skovbærcoulis. Friske frugt kugler af vand/honningmelon, jordbær, syltet pærer. Toppet med lakrids skum.

Er meget spændt på desserten, den har jeg ikke smagt endnu.
Men stoler på kokken (er min bror) så satser på det bliver godt.
Hovedretten er ihvertfald mums.

Bryllupskagen bliver med både chokolade bund og vanilje/mandelbund med stiv kagecreme blandet med jordbær og chokolade stykker.
Kan ikke lide mousse, derfor kagecreme. Men ved ikke rigtigt noget om den, det bliver en hemmelighed. Kun kokken og h2b ved det.

Der kommer kaffen også på bordet, ligesom slik hjørnet også bliver åbnet.

Edited by MissPugsy
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi har valgt følgende menu til vores sensommerbryllup her den 29. august :-)

Forret:

4 slags antipasti (Oksecarparccio, Vitello tunado, Bruschetta og melon m. parmaskine)

Hertil rose og hvidvin

Hovedret:

Brasiliansk oksefilet

Ovnbagte kartofler med timian og mild hvidløg

Langtidsbagt tomat og ovnstegte rodfrugter

Rødvinssauce

Dessert:

Surprise anretning (Parfait med vanille og hindbær, panacotta og friske bær)

Natmad:

Pølser på gril m/brød :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lækkert. Dejligt med en masse inspiration ☺️

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vores menu lyder:

kuvertanrettet forret bestående af:

· Røget og rødbedemarineret laks – anrettet som rose på bund af peberrod og urter

· Smørstegt kammusling på spyd over lun ærtesuppe – pyntet med ærteskud

· Hvidløgsmarineret tigerrejer på salater og aioli

Til forretten serveres lune brød og luksus olivenolie med kvist af rosmarin

Buffet:

· Smørstegte Pousiner med druer og mandler

· Lækker salat af spidskål, krydderurter, ristet saltet mandler, vinaigrettes og blå druer

· Helstegt kalvefilet med sauce af østershatte og kantareller

· Pommes Anna med hindbærcrisp og frisk timian

· Grønsagsfade med blandt andet broccoli, grønne asparges, sugarsnaps m.m. med balsamico marinerede rødløg, sprød bacon og pinjekerner.

· Gode madbrød med olivenolie og rosmarin

Dessert:

Kuvertanretning af den ægte Marcel-chokoladekage m/ stykke af nøddekrisp samt bærsymfoni og frisk mynte - hertil vaniljeis af Bourbon-vanilje

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer