kmw

Hjælp til billige ønsker

6 indlæg i dette emne

Som overskriften siger har vi virkelig brug for forslag til billige ønsker.. Vi ved at nogle af vores gæster ikke har alverdens penge, og da vi samtidig begge er af den overbevisning at vi selv hellere vil give en ting end et gavekort, vil vi gerne skrive nogle gaver på listen i prislejet 100-200 kr.

Men vi kan simpelthen ikke komme i tanke om hvad vi ønsker os. Bevares vi har heller ikke selv verdens største økonomi, men vi syns egentlig vi har det vi har brug for, så normalt bruger vi ønsker til at "opgradere" de ting vi allerede har med f.eks. noget lækkert design.

Så hvad ønsker I andre jer i prislejet 100-200 kr?

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi har det samme problem at vi kun ønsker os ret store ting, så vi har gjort det at vi har skrevet i indbydelsen at gavekoordinatoren står for at parre folk i grupper om gaverne - så man skal skrive til gavekoordinatoren hvilken gave man gerne vil være med til at give og så koordinerer hun og sætter folk sammen i grupper, så de kan købe en gave i fællesskab.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi har lige oprettet ønskeliste hos IMERCO. Vi har som jer tænkt meget på, at der skal være ønsker, der passer enhver tegnebog. Og da vi gik rundt i butikken var der faktisk en del. Fx:

Æggebægre

Pålægsgafler

Små Trip Trap nisser + tilbehør

Tapas skåle

Fyrfadsstager

Salatbestik

Saks

Pletkniv

Is ske (scooper)

Hul-ske

Suppe-ske

Dækkeservietter

Vi har lavet en særdeles lang liste og derudover har vi et par store ønske som sofa og skabsfryser (der er altid nogen som går mange sammen om en gave). Det kan jo være svært at finde på noget, men vi er enige om at udskifte alt det gamle "bilka bras" med nyt og moderne, når nu man ved, man får gaver til brylluppet, er det jo en gylden mulighed ;-)

Ellers kan man jo skrive på sin ønskeseddel, at man ønsker et evt lille beløb sat ind til et godt formål, fx kræftens bekæmpelse, i jeres navn.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer