Pille

Dig&mig for altid-15.08.15. Opdatering 20.09.15 m. nye billeder

19 posts in this topic

Torsdag aften/nat

Vi skulle jo være færdige med alle vores projekter: menu-wraps, bordplan, photobooth og props. Jeg kom i tanke om de 50 pompoms jeg havde købt for næsten to år siden, og dem ville jeg jo gerne have med. Vi sad oppe til kl. 01.30 og fik styr på de sidste småting. Jeg var fuldstændig bombet til sidst, men vi nåede det hele.

23h2hrq.jpg

14niuyp.jpg

Fredag

Er vi trætte, men jeg har en aftale om at få lavet øjenvipper i Roskilde af min mors veninde. Jeg har forinden snakket med alt-mulig-manden fra Sognegården og han ville være der mellem 07.00-12.00.. Jeg vidste at chancen for at være færdige i Roskilde inden kl. 12.00 var lille, så min mor og jeg tog over med drikkevarer, chips, kaffe og lign. kl. 07.30. Vi havde en aftale med min mors veninde kl. 08.30/09.00 og det tog TO timer at få lagt øjenvipper på mig – men, hold nu KÆFT, hvor blev det flot! Jeg er ellevild med det og her, 3 dage efter, ser det stadigvæk godt ud. Jeg kunne virkelig godt blive forfalden til det.

2d5q53.jpg

Vi var hjemme i Albertslund omkring kl. 13.00, hvor jeg skal “overtage” ungerne. Mens jeg har været væk, har Kenneth pakket alle vores kasser med drikkevarer, bordplan, menu-wraps, bordkort og de tusind andre ting vi (han) skulle have med os (sig).

Min mor havde jo sørget for blomster, og det var meningen at hun skulle hente dem kl. 14.00 og køre dem ud til feststedet kl. 15.00, hvor vi kunne komme og aflevere tingene, men min mor havde pludselig fået den fikse idé, at hun ville til frisøren, så vi kunne ikke nå at køre til Brøndby og hente blomster og derefter køre til Vanløse – så de stod på hovedet for os og kørte derud med blomsterdekorationer i tide. Kenneth var stadigvæk derude og da han kom hjem, fortalte han hvor smukke de var.

Han kørte mod Vanløse kl. 14.30 og var hjemme igen et par timer senere. Og da kunne vi ”slappe af” – tingene var nu ude af vores hænder og vi kunne ikke gøre andet end at vente på, at lørdag kom.

Vi spiste aftensmad sammen, hyggede med ungerne og gav dem et bad. Da de var blevet puttet efter Disney Sjov, begyndte jeg at pakke min taske. Kenneths faster ville hente mig kl. 21.00 og skulle sammen med min mor og jeg overnatte til lørdag. Faster er verdens skønneste, mest overskudsagtige og dejligste kvinde – en kvinde jeg virkelig beundrer, så da hun sagde ja til at overnatte med os fredag til lørdag og tage med ned til frisøren og gøre mig klar hjemme, blev jeg vildt glad.

Hjemme hos min mor, var der sørget for royal overnatning med roser i sengen og bare total hygge. Vi var alle tre lidt flade og spændte, så vi satte os ned og spiste lidt frugt og drak en sodavand ;) Ved tolvtiden gik vi i seng (sov alle tre i min mors store dobbeltseng med mig i midten). Vi lå og snakkede og grinede til lidt over et, hvor jeg sendte Kenneth en sms og sagde godnat.

2ev94ip.jpg

IMG_2516.JPG

Jeg faldt relativt hurtigt i søvn og sov hele natten.

Edited by Pille
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Lørdag - DAGEN


Vågnede 05.45 stod op og tissede og tænkte ”ej, jeg prøver lige at se om jeg kan sove lidt mere” – og så sov jeg sgu til kl. 08.00!! Min mor er morgenmenneske og var stået tidligt op og havde bagt hjemmebagte boller. De blev serveret i høj morgensol med kaffe, frisk frugt og noget bedsk boblevand. Så kom min mor med morgengaven – vi havde aftalt, at spare på pengene og ikke give hinanden gaver, men sådan er Kenneth altså, og heldigvis havde jeg selv kreeret en (som jeg så synes var ret fesen i forhold til hans). Jeg fik et mega-sejt TomTom løbeur, som var ude på sin første tur d. 18. aug. Og selvfølgelig var det i min farve; limegrøn.


Jeg havde skrevet 12 grunde til jeg elsker ham på, på et grønt stykke pap og 12 ting vi skal lave sammen på et rødt stykke papir. Det første han trak var ”du er kreativ” og ”middag med stearinlys”. Lige hvor kreativ han i virkeligheden er, kommer I til at høre om senere.141jvav.jpg1tu1jn.jpgKl. 09.00 går jeg i bad, uden at vaske hår, men prøver at barbere ben :-P Og det lykkedes vidst meget godt. Kl. 09.50 kører vi ned i Albertslund Centret, hvor vi har en frisøraftale kl. 10.00 og har aftalt at mødes med vores fotograf Søren.LØRDAG - fortsat


Jeg fortsætter lidt med beretningen til trods for, at jeg mangler lidt billeder til at udfylde hullerne. Så når jeg har billederne der passer til beretningsdelen, så lægger jeg dem. Skal nok prøve at gøre opmærksom på, når der er lagt billeder ind :wink:post-66555-0-12756300-1442780520_thumb.j


Taget af FotoFriberg


post-66555-0-62221500-1442780574_thumb.j


Taget af FotoFriberg


post-66555-0-32069700-1442780600_thumb.j - jeg endte med, ikke at tage spændet i håret, selvom jeg egentlig synes det så pissegodt ud. Så meget for at bukke under for gruppepres :wink:


Taget af FotoFribergVi hygger os, får sat håret og allerede ved 11.30-tiden, tror jeg, er vi færdige og drager hjemad, hvor jeg kommer i det andet undertøj/corsage og får lagt min makeup. Jeg har på intet tidspunkt fra jeg stod op været stresset, men bare nydt det hele og alle mine sommerfugle i maven.
Omkring kl. 12.00 (tror jeg) kører Søren over til kirken, for at tage billeder af Kenneth, unger, kirke og gæster.. Og kl. ca. 12.15 hopper jeg i kjolen. Det er første gang jeg bliver lidt halvstresset, da min mor har lidt problemer med at krydse snorene korrekt. Jeg hopper op på sofabordet og herefter lykkedes det. Jeg kan på dette tidspunkt høre, at min far og stedmor er kommet og venter udenfor.Lige deromkring kommer min brudebuket også (og drengenes knaphulsblomster) og hold nu op, hvor er den bare smuk. Lige hvad jeg drømte om og ønskede mig!


29o3km1.jpgDa jeg er færdigsnøret og har fået stilletterne på, går jeg ud til de ventende; og der er mange! Min far og stedmor, min mors to naboer (og hhv. den enes barn+kæreste og den andens forældre). Der var godt nok mange komplimenter og jeg blev helt rød i fjæset.
Min venindes kæreste er også kommet med den megaseje bil og vi er klar til at køre mod kirken. Vi tager en lille omvej, da vi er i god tid – min mor, stedmor og K’s faster skal lige have et forspring, da de også skal aflevere knaphulsblomster til drengene i kirken.NTIxNTg5Mjg5MTQzMzE1ODkzMzY4NTU5Nzk4NDgxMjA5MTg2NTM=.jpg


Edited by Pille
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

KIRKEN/VIELSEN

Det er en helt surrealistisk tur til kirken og sommerfuglene flyver vildt omkring. Da vi kommer op på gårdspladsen bliver jeg mødt af mine to unger i jakkesæt og voks i håret – hold nu op, hvor jeg fik en stor klump i halsen og var allerede der ved at tude. Den lille var meget morsyg, som jeg vidste han ville være, da han ikke havde set mig siden fredag aften..

Nzk4ODkxMzU2ODAxNzY5Mjk1OTI1Mjk5NDE1NzA0MTE3NDgwMDg=.jpg

Vi går ind i våbenhuset – min far med Noah i hånden og jeg med Oliver. Oliver ville ikke gå forrest med Noah i hånden, så vi måtte improvisere.. Problemet var bare, at Glostrup kirkes midtergang ikke er så bred, og når man i forvejen har valgt en stor kjole (som også var ret svær at gå i pga. alle lagene og måske en for kort oplægning) så havde vi lidt problemer med at gå der og midt i det hele gad Ollie ikke mere og blev nede ved nogle af gæsterne. Turen op til alteret gik alt for hurtigt og jeg fik slet ikke kigget på gæsterne – jeg havde kun øje på Kenneth. Han var en meget stolt og rørt mand, kunne jeg se. Vi fik lige givet hinanden et kindkys og derefter satte vi os. Jeg kan ikke huske så meget af det kirkelige, da ungerne hele tiden var omkring mig og ville sidde på skødet og alt muligt..

MTgyNjkzODczODk3NDYzODQ0NDk1NjMwMDQ3MjAzMTkwMDY5ODYx.jpg (Her er vi blevet gift, kan jeg se - men, de sad sådan på mig/rundt om mig fra vi kom til vi gik :wink: )

Dem skulle der nu også være plads til og Dorte, vores seje præst, havde en engels tålmodighed med dem og pustede endda lysene ud da vi skulle vies, da Oliver ville med op til alters.

Vi sagde vores ja til hinanden, fik ringene på og kyssede! Nu var vi mand og kone – vildt!

MjY5NTM4ODcwNjExMTgxODIwNDgxNDIwNzAxNDA2NTA1OTI0NTEy.jpg

MzA1ODM5ODQ1NjY0NjI5MTQzNTM4OTc3MDgwNTQwNjc0MzQ3NjA2.jpg

Sæbeboblepustning/riskastning/reception

Da ceremonien var slut og vi skulle gå ud, stoppede vi ved dørene til våbenhuset, da min mor havde en overraskelse til os. Blomsterdamens datter spiller klarinet og min mor havde booket hende til at spille to stykker – den ene ved jeg faktisk ikke hvad var for en, men den anden var ”come what may” fra Moulin Rouge. Et rigtigt smukt indslag. Vi gik ud og fik krammere og der blev pustet sæbebobler og kastet med ris (som folk selv havde medbragt..)

MTU2MDgwMDA4ODQ4NjI3ODMzMDAxMDYwOTE1MTA2MDc4NDQ1MzUw.jpg

Mjg4MjA4NjM2NDkxMjkzNDMyOTUyNzU2NDU5Mzg2NDg1NzgzMDEx.jpg

MjgxNTE3MDI4MzExODAxNDI5NTk5MTU4MDQzMzM5NDU5OTc2MjMw.jpg

Over til receptionen, hvor vi fik lidt at drikke og hilst på kollegaer og de andre gæster. Det var faktisk kun kollegaer fra mit arbjede, som kom. Kenneths gamle chef og nuværende chef havde om fredagen sendt nogle utroligt flotte buketter og chokolade.. Vi fik skåret kagen for, og den smagte godt - den ene bid jeg nåede at få!

Mjg0NDY2MzkzODMxMDg0NzA0MzEyODcyMTcwMjIyNzI5MzU3ODk0.jpg

Vedhæftet billede
  • MjUyNjg2OTQxODYzMDA3MjM5MzcyODYwNDE1MDc1Nzg0MTkyMDY3.jpg
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Locationsbilleder


Tiden til receptionen gik vildt hurtig og lige pludselig skulle vi ud og have taget billeder. Vi kørte i den seje Opel Ascona, så vi begge fik lidt ud af den og lige kunne nyde lidt ”alene-tid” (dog med vores ven som chauffør, men det var hyggeligt!)Mjg1OTU2Njg3OTA1ODMwNDY1MTkxNTU5NjAzMDcxODAzMzQ0NDc5.jpg


MjAxMzgzNjc3OTkwNzg1ODE0NzE1NTQyNzMxOTM4ODMyMjg1Mjky.jpg Selvfølgelig havde min veninde sørget for en mega-lækker hygge-snackkurv til os.. Jeg fik næsten spist helt glas vindruer, haha!Min mor og min veninde tog vores bil med ungerne og så mødtes vi ved Rødovre Stadion og fik taget locationsbilleder. Her skal lyde en kæmpe tak til Søren, vores fotograf, som var meget tålmodig med vores drenge, som var MEGET trætte på dette tidspunkt.MjU5NjExNDM5OTI3NDQwNzI0ODkyMDg4Njg0MjE5Mjk3NDAyODU5.jpg Behind the scenes med mor og Olliepost-66555-0-36083100-1441048718_thumb.j


Taget af FotoFribergpost-66555-0-60210800-1441048754_thumb.j


Taget af FotoFribergDa vi syntes vi var færdige, kørte min mor og min veninde drengene hjem til deres babysitter i Albertslund og Oliver nåede lige at få en lille morfar i bilen ;-)


0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Inden middagen

Vi kørte direkte til Bing & Nørgaard, selvom klokken kun var 16.15. De er simpelthen de sødeste mennesker derude. Vi hilste også på René, vores DJ, fra Diskobil, som var ved at rigge til. Ingen stress overhovedet at spore, selvom vi kom rigtig meget for tidligt. Jeg gik og snusede rundt ved bordene og sugede alle indtryk til mig inden gæsterne kom.

Kenneth, Søren og jeg satte os ud i haven og fik lidt at drikke og snakkede og slappede fuldstændigt af. Det var SÅ rart og så hyggeligt!

Stille og roligt nærmede klokkken sig 17.00 og gæsterne begyndte at ankomme. Vi tog parbilleder med det samme og tror faktisk vi nåede at få med ALLE gæsterne inden vi gik til bords kl. 18.00.

Til forret fik vi: crustegt laks med blåmuslinger, dild & mousseline. NTMyMTQ5MTI3NzEzMDQ5NTM4NTI3NTQ1ODc2MTYyNDc2MzIxOTY=.jpg

Til hovedret fik vi: kalvemørbrad med spinat, perleløg, urtekartofler & bearnaisesauce. NzU0OTYwNDEyNDE2MzMxODE2NjgxMTM5NDMxOTc5MDMxODE3NTM=.jpg

Til dessert fik vi: chokolade brullé med jordbær i jordbær & myntecoulis.

ALDRIG I mit liv, har jeg smagt noget så lækkert!

Vores borde så således ud

post-66555-0-92642600-1441048921_thumb.j

Taget af FotoFriberg

Edited by Pille
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Middag/fest


Den første tale var fra min far. Den var humoristisk – på den tørre måde (noget jeg har arvet fra min dejlige far). Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg er min fars lille prinsesse. Han har aldrig sat ord på det, men det gjorde han den aften.Den næste taler, var min mand. (stadigvæk underligt). Han holdt en utrolig smuk tale og så havde han gået og puslet med noget siden marts måned og hvis I følger dette

, kan I se hvor kreativ min skønne mand er


Jeg matte simpelthen op og stå, for jeg troede ikke mine egne øjne. Jeg synes simpelthen han er for vild!MTk0MzI2OTQ1ODkyMjgyNTYzNzYyNjA5NDM5NzI0MzMwMTkxNzU=.jpgJeg ville have holdt tale for Kenneth, men allerede tidligt på eftermiddagen begyndte "opgaven" at stresse mig lidt og give mig ondt i maven.. Da vi kom til feststedet, spurgte jeg ham, om han ville blive meget skuffet, hvis ikke jeg holdt tale - det ville han heldigvis ikke og jeg kunne nyde resten af aftenen med min elskede familie og venner.. Dagen efter printede jeg min tale ud til ham og gav den til ham - han fik lidt våde øjne og jeg fik et kæmpe kys :kiss:Der var i alt 13 indslag og jeg elskede hvert et ord! Det allersidste indslag kom fra vores venner - vi har to vennegrupper, som havde slået sig sammen og lavet en personlig interaktiv quiz (via kahoot.com) om Kenneth og jeg og om vores syv år sammen (hvor mange steder har vi boet, hvor mange opdateringer har jeg lavet om vores drenge (der var maaaaange)) Alle gæster skulle være med via deres smartphone og svare med - heldigvis vandt Kenneth:


MjcyODQ3MTcwNDcxOTE2MTQyNTE2NzM0NjI4MjQyNTI4ODgyOTkz.jpgDe skal bruges til en tur til Barcelona til næste år, når vejret er lidt bedre!Vi fik simpelthen så mange flotte gaver - elsker at kunne kigge på dem og huske tilbage på hvem vi fik dem af.. Lidt svært med pengegaverne, men dem skaber vi minder om snart :wink:


0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skøn beretning :)

Edited by sommer09
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tusind tak for den dejlige beretning. Så fint et bryllup I fik holdt

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så fin beretning :loveshower: fantastisk bryllup i fik holdt søde :kiss:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak tøser.. Jeg prøver at gøre den færdig snarest og finde en masse billeder, jeg kan underholde med :wink:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak tøser.. Jeg prøver at gøre den færdig snarest og finde en masse billeder, jeg kan underholde med :wink:

glæder mig allerede :cheerleader3:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Weehhh sikke en skøn beretning OG sikke da en superfantastisk kreativ mand, du har dig der.. Hvor sødt og rørende, at han har fået fat i så mange kendte, så de kan give dig en ordentligt bryllupshilsen - det er megasødt, synes jeg... *s*

Skønne billeder og hvor er du bare flot i din smukke kjole.. (gemalen og sønnerne er godt nok også fine..).. *s*

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så har hverdagen da godt nok banket på herhjemme :blink: Vi har nu været gift i lidt over en måned og jeg nyder det fortsat :biggrin: Jeg skal se om jeg ikke kan få lavet afslutning på beretningen i aften :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så har hverdagen da godt nok banket på herhjemme :blink: Vi har nu været gift i lidt over en måned og jeg nyder det fortsat :biggrin: Jeg skal se om jeg ikke kan få lavet afslutning på beretningen i aften :)

:cheerleader3: vil glæde mig til at hører resten :cheerleader3:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fest/afslutning

Nå, hvor var jeg efter min laaaaaaaaaaaaaaange pause væk herfra?

Vores venners indslag var det sidste i rækken og det passede godt med, at der skulle danses brudevalsen.. Vi skulle nok have øvet os lidt mere - eller, JEG skulle! Jeg er så dårlig til højre/venstre og i stedet for at tage mig sammen, fjollede jeg bare indtil vi blev omringet af venner og familie og jeg kunne kramme min dejlige mand..

post-66555-0-69002500-1442780037_thumb.j

post-66555-0-00265600-1442780089_thumb.j

Begge billeder er taget af FotoFriberg

Den første sang der blev spillet var Rascal Flatts "I Won't Let Go" som lidt er vores sang.. Og derefter blev der åbnet op for dansegulvet.. Vores fotograf smuttede også derefter, så det er nogle meget slørede billeder jeg kan vise fra festen :tunge: Der var 2 x drama, bl.a. Kenneths mindste søster, som låste sig grædende inde på toilettet lige inden brudevalsen og senere min stedmor og stedsøster.. Helt ærligt? Så gad jeg SLET ikke koncentrere mig om det - syntes godt lige de kunne have nosset sig sammen (i hvert fald papfamilien) og taget deres kontroverser på et andet tidspunkt.. Anyways, jeg fik danset og danset og danset :bunny_4: Jeg blev næsten ikke fuld, for hver gang jeg fik en drink, kom "min sang" på (dem var der mindst 20 af, haha.. Diskobilen havde bedt mig sende en liste med ønskede numre) og når sangen så var færdig, kom der enten en ny sang der skulle danses til - eller også var min drink væk..

post-66555-0-43291100-1442781488_thumb.j

post-66555-0-20901700-1442781528_thumb.j

post-66555-0-86043800-1442781550_thumb.j

(Min dejlige storebror og jeg :heart: )

Min søde kæreste havde ikke købt nok shots (altså, de gode shots: granatæbleshots) og vi løb relativt hurtigt tom for nogle drikkevarer (igen, de gode ting..) Men, det virkede ikke som om gæsterne var "irriterede" over det..

Kl. 02.00 blev der serveret natmad - jeg var slet ikke sulten, men jeg har fået af vide, at det var vildt godt.. Der var hotdogs med ALT - selv små, ristede baconstykker! Det var noget der bragte lykke hos mandfolkene.. Der var meget varmt inde i festlokalet, da BonCat desværre et par dage inden havde fået nogle restriktioner med at holde dørene lukkede pga. klager fra naboerne - pisse ærgerligt, men hellere det end politiet kom og lukkede festen! :blink: Så meget af selskabet sad udenfor (thank god, for godt vejr!)

post-66555-0-68534300-1442780211_thumb.j

Da kl. nærmede sig 03.00, var JEG slet ikke klar til at tage hjem.. De fleste af gæsterne var på hjem der, men de troede jo også at det sluttede.. Heldigvis blev de bedste venner der til kl. 04.00 og min veninde og hendes kæreste hjalp os med gaver og tog en taxa med os hjem (vi bor lige over for hinanden :biggrin: ) Jeg elskede min kjole, men hold nu fest, hvor jeg egentlig glædede mig til at få den af... Da vi kom hjem, trådte vi ind til et vildt syn..

post-66555-0-56081800-1442780293_thumb.j

post-66555-0-51149600-1442780312_thumb.j

post-66555-0-32776200-1442780333_thumb.j

Post-its allesteder, engangskrus fyldt med ris OG UDEN BUND, fandt Kenneth ud af, da han prøvede at flytte det fra natbordet :lol: Og hvad gør manden så? Han tænder støvsugeren kl. bæ om morgenen og støvsuger.. :floejt: Stakkels naboer.. Heldigvis havde de også været "søde" og skifte mit nylagte sengetøj med noget grimt lyserødt flonelhalløj, hvor de havde skrevet "NYGIFT 15.08.15" på.. Sammen med det stod en flaske verdi og to champagneglas.. Vi fik snakket lidt om hele dagen og hvor dejligt et bryllup vi synes vi havde fået.. Og så skulle bryllupsnatten jo også lige imødekommes (Kenneth havde meget "sjovt" i sin tale skrevet, at dét havde han glædet sig meget til, for det havde han hørt man skulle - til dem der ikke ved det, så har vi altså to krudtugler sammen :biggrin: )

Edited by Pille
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Photobooth

Til alle jer der går og tygger på ideen om photobooth, kan jeg kun sige: GØR DET! Det er de SJOVESTE billeder vi har fået med derfra.. De skal fremkaldes og så skal de sendes med til takkekortene (som er lige på trapperne - min mand er sød, men ikke så hurtig, så jeg måtte selv i gang med være at være kreativ for et par dage siden :pokey:)

post-66555-0-39039600-1442781175_thumb.j

post-66555-0-82436800-1442781193_thumb.j

post-66555-0-47972000-1442781209_thumb.j

post-66555-0-03725800-1442781261_thumb.j

Håber mine søde veninder tilgiver mig, at de er røget på Bryllupsklar :wink:

post-66555-0-83063600-1442781231_thumb.j

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

hvor er det bare nogle skønne billeder :loveshower: elsker jeres PhotoBooth billeder :tunge: kan se vi har de samme rekvisitter :wink: har nemlig fået lov til at få en Booth :cheerleader3:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fest/afslutning

Der var meget varmt inde i festlokalet, da BonCat desværre et par dage inden havde fået nogle restriktioner med at holde dørene lukkede pga. klager fra naboerne - pisse ærgerligt, men hellere det end politiet kom og lukkede festen! :blink: Så meget af selskabet sad udenfor (thank god, for godt vejr!)

De restriktioner har jeg måske nok lidt andel i som jeg skrev til dig .:) Da jeg var derude i maj måned var der ingen restriktioner - udover at man selvfølgelig skulle vise hensyn til naboer - men her måtte vi pænt sige til René at han skulle spille på stedets højtaleranlæg (som også er af en god kvalitet i forhold til hvad man ellers oplever rundt omkring). Jeg kan så trøste dig med at folk også der opholdte sig en del udendørs. Også derfor det ikke altid er en fordel at det er meget varmt på dagen. .:)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dejlig afslutning på din beretning! Tak for at dele det hele med os :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer