Kumasi

HJELP! Flotte lokaler i København

6 posts in this topic

Hei, jeg er ny her. Jeg har startet bryllupsplanleggingen for 60-70 personer for sept.neste år, bor i Norge og trenger anbefalinger på fine lokaler i København og nærliggende områder. Vi har vært i kontakt med bl.a. Kokkedal (litt for dyrt) og Den Gamle Dansesal på Frederiksberg. Lokalene kan være "all-inklusive" , men vi er også åpen for å ordne det meste selv i.e. catring og dekorasjoner. Takk for svar:-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi holdte vores steampunkbryllup den 10.05.2014 hos:

Belis Bar

Restaurant, Café og Bar - Smallegade 1, 2000 Frederiksberg.

Telefon 33 11 03 13 info@belisbar.dk / www.belisbar.dk/

De kom med nogle menu forslag, vi rettede til os, og kuvertprisen var blot incl. drikkevare og fri bar indtil kl 01.00 = 1.050 DKK

Vi fik i alt 3 retter, 1 frisker, og servering af bryllupskagen.

Vi pyntede lokalerne om fredagen, da der ikke var nogle selskaber - og de var alle supersøde til at guide, komme med forslag og hjælpe til.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Belis Bar kan jeg kun sige god for. Det er så et sted hvor man køber en komplet løsning og dem er der mange af i København. Jeg syntes det er svært at nævne et sted specifikt fremfor nogle andre. Der kan I måske finde noget inspiration her så I har lidt at gå ud fra.

Den gamle Danseskole er de rene lokalerne og der skal I være opmærksomme på at der er strenge restriktioner på lyden. Når det så er sagt hænger lokaler ikke på træerne i selve København og prismæssigt er de også deroppe af.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvis I har bryllupsgæster fra Norge vil jeg anbefale Skjalm Hvide Hotel i Jørlunde, det er inkl overnatning til en god pris...

Vi havde et fantastisk bryllup der sidste år og til februar skal vi holde barnedåb der

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hotel Plaza på Rådhuspladsen, vi var 85 personer og det kostede lige omkring 1000,00 alt inkl... og vi fik stillet et fin værelse til rådighed u/b , man kan aftale rabat til de overnattende gæster..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥