Tinadetermig85

Bryllup i maj eller juni?!?!?

7 posts in this topic

Hvad ville I gøre? Vi ville egentlig helst have et sommerbryllup i august, men stedet vi virkelig gerne vil have er fuldt booket både 2016 og 2017. Der er ledig to weekender i maj 2017 og juni 2017. Men hvornår er sandsynligheden mon størst for at få godt vejr? Det kan jo selvfølgelig regne begge dage og for den sags skyld også i august. Er lidt i tvivl?!?!?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Af hensyn til chancen for at få bedst vejr ville jeg tage juni fremfor maj.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvis det passer jer at blive gift i maj eller juni ville jeg klart gå efter det når nu muligheden er der. Som du selv siger kan det regne både i maj, juni og august men hvad er godt vejr ? I juli og august er man ofte ude i at det er så varmt at det bliver fuldstændig ulideligt at opholde sig indendørs og der oplever man derfor tit at selskaber bliver splittet, hvis det da ikke er en havebryllupsfest I er ude i. I den forbindelse holdes der rigtig mange konfirmationer (og bryllupsfester) i telt også i maj.

Jeg spillede en sommerfest for et firma sidste år i august hvor jeg skulle på efter Peter fra Peter og de andre kopier som er et af de største hvis ikke det største Gasolin kopiband i Danmark og mine overvejelser gik naturligvis på om jeg kunne holde gas'en kørende efterfølgende, hvad jeg dog altid plejer at kunne, men var tvivlenb der ikke ville det være kedeligt .:) Well det var ikke noget problem. Mange sad udenfor mens han var på inde i festlokalet. At de så også bare sad og snakkede, klikkede med deres telefoner m.v. mens han var på er en anden sag som siger mere om dem end om ham. Eksempelvis sagde en af gæsterne på et tidspunkt at han ikke kunne nogle af numrene .:) Det jeg vil frem til er at godt vejr/strålende solskinsvejr og bryllupsfest ikke altid er en god coctail.

Maj eller juni er i mine øjne to sider af samme sag. Vi spiller selv lige så mange bryllupsfester i maj som vi gør i juni .:)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg skal selv giftes i maj 2017 - Jeg synes altid det regner i Juni :wink:

Men det er svært at planlægge efter vejret synes jeg, da det jo i alle måneder nærmest kan gå begge veje.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal giftes her i juni og havde ikke de store overvejelser iht vejret. Vi har lejet lokale hvor der er stort grønt areal til børn og barnlige sjæle og håber da på skønt vejr.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helt enig. .:) Jeg tror slet ikke man skal fokusere så meget på vejret når vi taler maj - august og det samme kan muligvis hævdes når vi taler april og september.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi ville egentlig gerne giftes i august, men kunne bare ikke få det hele til at gå op - vi endte også ud med maj/juni og valgte juni.. men det er jo så tilfældigt med vejret.. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer