Camilla_krøier

Tips hvis man skal have babyer med

8 posts in this topic

Vi holdt barnedåb i weekenden og da der er gået babyboom i vennekredsen var der ret mange babyer med, men det kan jo også være tilfældet til bryllupper så jeg vil lige dele et lille tip....

Vi lavede babylounge i et opholdsrum vi havde adgang til under festen hvor man kunne amme, pusle, lege og putte i fred og ro.... Lagde en bunke blandede magasiner, små vandflasker samt forskellig snacks og et skilt med wi-fi koden til mødrene, en bunke blandet legetøj til de små og så lavede vi puslehjørne med et udvalg af bleer (vi havde selv rester liggende i forskellige størrelser), babysalve, zinksalve, vaskeklude, bleposer, vådservietter og lidt andet jeg alligevel havde liggende og det var så populært, både mødrene og fædrene til de små elskede det....

Til de større børn var der hjørne med tegnegrej og legetøj i deres gaveposer

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

lyder rigtig hyggeligt! Vi lavede lidt det samme til min venindes barnedåb, også i weekenden faktisk;) men vi lavede også legehjørne inde i lokalet, men med skumgulvplader, bobles, en masse blandet plast (under 1år venligt) og puder. Det fungerede også helt fantastisk! Det var også tilpas langt fra dørene og buffet, så man ikke behøvede være over dem konstant. Men godt kunne holde øje fra bordet :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det gælder også når vi taler om bryllupsfester men i det hele taget er det noget man skal overveje inden man vælger lokation for festen. På mange feststeder er der flere selskaber på en gang og der har man ofte kun adgang til et rum. Sådanne steder er umiddelbart ikke egnet til fester med - flere - børn.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

sikke et skøn tip, det tager vi lige til os, i det vi lige har fået afvide af omveje at der er et familiemedlem der vil ha en lille baby der er en md til to til vores bryllup :a1221:

Edited by Marie E
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer