FrkFisk

Dato eller location, hvad prioritere I højest

12 indlæg i dette emne

Annonce ♥

Annonce ♥

Vi valgte en dato som passede i kalenderen ift hvornaar vi havde ferie, og der var baade kirke og forsamlingshus ledigt, saa det var nemt. Men hvis I har et oenske om at brylluppet skal holdes et bestemt sted, saa lyder det jo til at det er 1. priotet, og saa maa I finde en dato hvor stedet er ledigt

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

årh det problem stod vi også lidt i... :o

vi havde bestilt kirken... men så, så vi at det perfekte sted til budgettet var optaget på denne dag... og jeg har ledt og ledt efter et andet sted der ville være nogle lunde lige så godt sådan vi kunne beholde datoen. men der havde vi ikke heldet med os ;) SÅ nu besluttede vi os for at rykke datoen, og så prointere sted højest, da datoen alligevel ikke er så vigtig for os.

Men vil lige sige at det kommer vel også an på hvor meget datoen betyder for jer? hvad er særligt ved datoen? Og hvis den er meget særlig, så prøv at se om i kan finde et lige så godt et sted  :happy:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Helt klart lokation - vi VILLE giftes i samme kirke som min kæreste og datter er døbt i og det SKULLE være et sommerbryllup - så vi måtte tage hvad der var af datoer i det forsamlingshus der ligger lige ved siden af.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi blev forlovet 30/12 og der var hele sommeren stort set booket alle steder så vi fandt feststedet og de havde en lørdag i september tilbage så det afgjorde det....

ens bryllup vil altid være noget særligt ligemeget hvad dato det er

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer