Siffus

Bryllup i udlandet eller blot anden lokation...

6 indlæg i dette emne

Nogen der har erfaring med bryllup i udlandet? Gode og dårlige oplevelser... Ting man skal være opmærksomme på...

Forslag til gode lande og steder? Det skal være gerne være noget med flot natur og eller på anden måde romantisk og hyggeligt. Ikke noget storbys ræs på nogen måde. Man skal kunne køre eller sejle til det pågældende land, da ikke alle i familien vil flyve.

 

Alternative forslag til traditionelle kirkebryllup og rådhus modtages også gerne :-). Det skal være flot (naturmæssigt) eller gammelt/ flot /hyggeligt.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi havde selv det bedste bryllup i udlandet, det var virkelig en oplevelse for livet og noget vi aldrig glemmer. Det blev holdt på Maldiverne for den helt tætte familie og naturligvis med brudepiger og best-man. Så det blev ikke noget kæmpe stort bryllup, men derimod hyggelig og intimt, med dem man elsker mest. 

 

Hvor I bør tage hen, afhænger meget af Jeres budget og hvilket type bryllup I ønsker. Om det skal være eksotisk, romantisk eller med sjove aktiviteter. Det er jo et temperaments spørgsmål. Det er ikke en hemmelighed at Maldiverne er et dyrt valg og vi blev da også nødt til at låne penge til brylluppet. Man kan blive lidt klogere på mulighederne for finansiering af bryllup her

 

Synes dog det er klogest at finde et budget I kan betale og fastlægge destinationen herefter. Mit bedste råd til destinationen må være følgende:

Vælg et romantisk land/by, uden for mange turister, da det hurtigt kan ødelægge stemningen. Fravælg Paris og gå efter byer som Budapest og Prag der er mere prisvenlige, men rigtig hyggelige. Det kunne være en mulighed, medmindre I vil gå all-in på drømmerejsen. 

 

Overvej samtidig om gæsterne kan betale dele af rejsen selv. Hvis I står for festen osv. må de være villige til at betale flybilletten selv. Spændt på at høre hvad I ender med :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer