Louise_Kaas

Hjælp! Min mousse har sat sig inden den kom på kagen!

3 indlæg i dette emne

Jeg står lidt i et problem. Jeg lavede en mangomousse i går aftes som fyld til en lagkage. Det er lang tid siden jeg har lavet lagkage, så jeg glemte at man skulle putte moussen i kagen før den havde sat sig, og nu står jeg med en sat mousse og skal til at have den i mine bunde. Kan man stadig bruge moussen? Kan man evt tø den op eller skal man bare klatte den på?

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Min bage-kyndige mand forslår, at du måske kan prøve at varme den forsigtigt. Luften vil forsvinde fra den, men den burde stadig sætte sig, når den køler.

Ellers er det vist bare at starte forfra desværre :td:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg endte med at skære “skiver” af den og lægge på bundene, og så blev det heldigvis som det skulle:thumbsupsmileyanim:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥