Louise_Kaas

Hjælp! Min mousse har sat sig inden den kom på kagen!

3 posts in this topic

Jeg står lidt i et problem. Jeg lavede en mangomousse i går aftes som fyld til en lagkage. Det er lang tid siden jeg har lavet lagkage, så jeg glemte at man skulle putte moussen i kagen før den havde sat sig, og nu står jeg med en sat mousse og skal til at have den i mine bunde. Kan man stadig bruge moussen? Kan man evt tø den op eller skal man bare klatte den på?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Min bage-kyndige mand forslår, at du måske kan prøve at varme den forsigtigt. Luften vil forsvinde fra den, men den burde stadig sætte sig, når den køler.

Ellers er det vist bare at starte forfra desværre :td:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg endte med at skære “skiver” af den og lægge på bundene, og så blev det heldigvis som det skulle:thumbsupsmileyanim:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥