FraFrøkentilFru

DIY mad til reception

4 posts in this topic

Kære alle!

 

Vi påtænker at lave reception efter kirken, da vi har lang køretur til feststedet - af samme årsag overvejer vi at blive viet kl. 12. Så vi synes folk skal have lidt i maverne, men det skal helst være noget det kan laves en dag eller to i forvejen, og/eller hurtig varmes op. Jeg har tænkt på pizzasnegle og pølsehorn, men er i tvivl om det virker for "camping-agtigt" (selvom at det virkelig smager godt :D ). Kan I hjælpe med ideer til let mad/hapsere til receptionen som kan forberedes dagen inden, eller som kræver minimal forberedelse på selve dagen... bonusinfo: vi bliver ca. 100 mennesker til receptionen.

 

Kh FraFrøkentilFru :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det er jeres bryllup så I skal servere det mad I har lyst til. Der er også mange der serverer små sandwich uden skorpe eller hapsere af butterdej med forskelligt fyld, det vigtigste er nok at I skal kunne have det klart og gerne også at en del er noget som kan serveres koldt, så køkkenet kan følge med, når der er så mange gæster med til receptionen :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Et lidt mere elegant alternativ til pizzasnegle er at lave disse pizzastænger, som min mor tit laver til fester og receptioner. Du laver en pizzadej og ruller den ud i aflange firkanter, ca 10-15 cm brede og så lange så de stadig kan være i bradepanden. Så topper du med tomatsovs og skiver af frisk mozzerella, bager dem i ovnen, og så kan du fryse dem eller komme dem i køleskabet. Når de skal bruges varmer du dem op, og bagefter topper du med serranoskinke eller parmaskinke, rucola, parmesan i flager og drypper med lidt grøn pesto (du kan selvfølgelig vælge det fyld du har lyst til, men den her er en velafprøvet vinder). Så skærer du stængerne ud i smalle stykker - et voila! Nem og lækker receptionsmad, der kan spises med fingrene.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer