diskobil

Så er vi gået ind i et nyt år :)

1 indlæg i dette emne

Mange står overfor at skulle planlægge bryllup i 2019, 2020, 2021 etc. Vi vil benytte lejligheden til at præsentere det DISKOBIL står for som bryllupsleverandør, herunder det "produkt" vi har rullet Danmark tyndt med i mere end 20 år 1f642.png:) Mere end 800 bryllupsfester gennem årene er jeres garanti for, at det I får lever op til forventningerne og mere til 1f642.png:)


Det vi tilbyder er:
 

En komplet musikløsning fra middagen starter til festen slutter på et tidspunkt (op til 12 timer) til en fast pris, herunder:
 

  • Dinnermusik, musik til festsange, diverse teknik afstemt i et niveau som gør at jeres gæster også kan tale sammen uforstyrret. Vi koordinerer også med jeres toastmaster (og personale) så man kan tale om at det hele går op i en højere enhed under middagen 1f642.png:)
  • Efterfølgende dansemusik herunder brudevals eller alternative brudevalse hvis I ønsker det.
  • Opstilling inden I går til bords.

 

Eneste variable faktor er kørsel :)
 

Kan vi ønske ? Øh ja - Det er Jeres fest og Jer + Jeres gæster vi spiller for så selvfølgelig kan vi det. Dette drøfter vi med jer inden dagen for ligesom at lægge rammerne.
 

Deltager vi på "de store bryllupsmesser" ? Nej for der er kun en gruppe (læs kunderne) til at betale de betragtelige messegebyrer m.v. når man alligevel kun kan lave et relativt begrænset antal bryllupsfester på de store dage 1f642.png:)
 

Derimod kan jeg selv - som den der spiller de fleste af "vores" bryllupsfester - ofte opleves som "public DJ" på Wall Street Pub i København. Det gælder i særdeleshed her i foråret inden det for alvor går løs med bryllupsfesterne 1f642.png Det giver for mig at se folk en bedre fornemmelse af hvordan man er med til at skabe en fest (efter brudevalsen) end et kortvarigt besøg på en bryllupsmesse :)

http://diskobil.dk/kontakt.htm

bil.jpg

frsund.jpg

Hjarup.jpg

ja.jpg

lille.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥