Sign in to follow this  
Followers 0
Mark hansen

Søger råd til Polterabend for mænd!

4 posts in this topic

Min bedste kammerat skal giftes og skal selvfølgelig også have et polterabend! Men vi har nærmest prøvet alle ting efterhånden, synes det kunne være fedt hvis jeg kunne finde noget som vi/han ikke har prøvet før. Men er desværre løbet tør for ideer. Har i nogen forslag til hvad der kunne være skide skægt at prøve. Der må gerne ske lidt, det skal ikke være alt for kedeligt det er hverken han eller vennekredsen interesseret i. 

Tager i mod alle Ideer!  

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej Mark - dejligt du gider planlægge din vens polterabend :)

 

Hvad med bumberball, bowcombat, SUP polo?

 

Jeg har en gang til en venindes polterabend været ude hos en amerikansk fodbold klub, hvor vi havde hyret et par af spillerne til at lære os spillet og så spillede vi en kamp os piger, der var med til polterabenden. Det er faktisk en af de sjoveste polter aktiviteter, jeg nogensinde har prøvet. Det foregik på Amager, jeg ved ikke hvor I landet du er henne og jeg ved selvfølgelig heller ikke, om klubben stadig eksisterer eller gør den slags mere.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fandt dem her, men her kan jeg se, at kontakten mellem spillerne er fjernet, der hvor vi var, der måtte vi gerne tackle hinanden, og gjorde det også, det synes jeg absolut var en del af det sjove, men det kan selvfølgelig godt gå hen og blive en voldsom omgang, hvis der for alvor bliver gået til den.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Håber ikke jeg er sent ude, men jeg har nogle venner med en anden etnisk baggrund der til deres polterabend har lavet nogle ret crazy ting. Man arrangere det hele med vennerne og ham der skal holde polterabend skal ikke vide noget. Om morgnen bliver han vækket op og taget ud af sengen af hans venner, derefter tager de ham ud og binder ham fast til et træ eller en pæl hvor man så kaster æg og mel, og hvad man nu ku finde på. Derefter tager man ham op og til lejligheden og vasker ham og klæder ham på med et kostume det kan være at han skal være klædt ud som en prostitueret det bestemmer vennerne self. Derefter kan i tage ham med ud til istergade hvor han skal gå rundt og danse osv, han skal blive gjort til grin så meget som muligt. Efterfølgende kan i lave en aktivitet hvor i fx. tager ud og spiller paintball og han skal stadig have kostume på for ellers er det ikke sjovt. Derefter kan i tage hjem og gøre jer klar og tage ud og spise god mad på en lækker restaurant og afslutte aftenen der hvor i kan drikke til sent om aftenen.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥


Annoncer