sp20

Reception - hvad skal vi gøre?

5 posts in this topic

HJÆLP! vi kan ikke finde ud af hvad vi skal gøre. 

Sagen er den, at vi skal giftes den 21.09.19 kl 14, og forventer derfor at folk som udgangspunkt har spist frokost hjemmefra. Vi har planlagt, at vi vil gå til bords kl 17:30, hvor der bliver serveret fiskebuffet (tunmousse, lakseroulade og rejecocktails ) efterfulgt af helstegt pattegris m. tilbehør også slutter vi af med sønderjysk kaffebord. 

 

Det er teoretisk kun 3,5-4 timer fra folk kommer til kirken til vi sætter os til borde. Vi havde i første omgang derfor ikke tænkt at vi ville servere noget inden 17:30 - meeeen nu er vi kommet i tvivl. Det skal lige siges at vi  ikke holder nogen egentlig reception.

 

Vi/ mest mig, synes at det virker lidt mærkeligt ikke at tilbyde gæsterne noget at spise når de kommer fra kirke af. Vi har derfor snakket om at bage nogle bryllups-kringler (en sønderjysk tradition), men er det nok? Eller virker det unødvendigt ? 

 

Vores plan for dagen er kirke 14-15, fotograf 15-16 også hen til festen, hvor der skal siges ordentligt hej til alle gæster før vi sætter os til bords. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har lige været til bryllup med ca samme tidsplan som jeres. Der var kaffe og bryllupskage på feststedet og det var bare fint :) og om det er den ene eller anden slags kage er jo ligemeget :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvad er en reception ? :) I normal tale er det en begivenhed hvor der kommer folk "udefra". I dette tilfælde folk som ikke skal med til den senere fest. Men i bryllupshenseende kalder folk det ofte også for reception. Der bør nok være et eller andet forfriskning og let "føde" men om det er det ene eller det andet er ikke afgørende. Hvad med bryllupskage ?

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uuh,  hvad er sønderjyske bryllupskringler? 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

De fleste serverer kaffe og bryllupskage. I kommer fra kirken ca. kl. 15, så kaffe og kage kl. 15.30 er fint :thumbsupsmileyanim:

 

 

 

 

 

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥