Nberg

Søger nogen med: Stor reception - middag kun for familie

2 posts in this topic

Hej, 

 

som overskriften lyder - jeg søger nogle der har holdt eller skal holde et budgetvenligt bryllup med en stor reception efter vielse med 50-100 mennesker for derefter kun at tage ud og spise med de nærmeste 10. Nogen der har prøvet denne version? 
Jeg søger især oplevelser med den store reception og hvad man serverer udover bryllupskagen og gæsternes reaktion - nogen kører jo fra nær og fjern for 3-4 timers reception - bliver de skuffede? :-) 

Jeg vil gerne have det store bryllup - men økonomisk har jeg ikke lyst til at bruge 100.000 kr. da vi oveni har en gæsteliste på 100+ ville det være ekstremt dyrt at holde fest. Derfor ser vi ovenstående som en god løsning - jeg frygter bare at folk bliver skuffede :-) 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Endnu går jec kun i de indledende overvejelser,  men vi ville også have omkring 100 gæster. 

Og jeg er kommet frem til at selvom jeg rigtig gerne vil se dem alle,  er jeg ikke rigtig villig til at bruge pengene på 3 retter til alle. 

Derfor går jeg i tanker om kun at have reception. Men også jeg synes en alm reception virker lidt lidt at spise folk af med. Så jeg er vist kommet frem til at lave reception med bryllupskage, snacks osv,  samt nogle underholdningsaktiviteter og så simpelt skub-af-mad ved aftensmadstid. Så skal folk ikke ud og finde aftensmad, uden at det koster os det helt vilde. 

Men det er selvfølgelig lidt svært at kombinere med at tage de nærmeste videre til middag... 

Umiddelbart synes jeg det vigtigste er at gæsterne ved på forhånd hvad de kan forvente, så kan de jo selv afgøre om de vil køre for det.

Selv ville jeg da køre forholdsvist langt for vielse og reception, men jeg ville nok ikke vælge at komme hvis det krævede en overnatning når der ikke er middag med. 

Blot mine tanker uden erfaringer bag. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥