SEO2020

Vielse med få gæster, men kæreste vil have stor fest

2 posts in this topic

Har brug for jeres holdninger og meninger derude. 

Min kæreste og jeg har været sammen i rigtig mange år og blev tidligt forlovet. Vi er nu blevet “mere” voksne og har fået børn.

Vi er dog stadig ikke gift og det skyldes mest mig.

Jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg vil have brylluppet.

Jeg er slet ikke til den store prangende ceremoni i kirken hvor alle vender sig og kigger på mig. Jeg er lige ved at få det helt dårligt når vi har været til andres bryllup og forestillet mig hvordan det måtte være.

Vi har begge forældre der er skilt og jeg har den forestilling om at jeg vil blive skuffet til en evt bryllupsfest pga kontroverser over hvem der skal sidde hvor og sådan. Derudover har jeg nogle ikke særligt engagerede familiemedlemmer, (hvor nogle normalt laver fine taler eller indslag til andres bryllupper) og er bange for at jeg bliver skuffet og en smule flov over at de ikke følger traditionerne og sådan. Det er både min far, og både min kærestes og mine søskende.

Jeg er bange for at mine forventninger til dagen vil overskygge glæden over forberedelsen deraf.

Derfor har vi aldrig fået holdt brylluppet.

 

Vi kunne godt tage på rådhuset og blive viet og så var det det, men min kæreste vil gerne holde en stor fest, så er meget på bar bund og håber I har nogle ideer.

Jeg har tænkt på at invitere den nærmeste familie til “formiddagskaffe” og så tage de 17 personer med enten i kirke eller rådhus og blive viet og derefter til frokost. Så kunne man evt efterfølgende holde en stor fest uden reception, vielse osv osv.

Håber I vil give jeres mening til kende.

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvis jeg skal være helt ærlig, så lyder det som om du allerede selv har fundet den rigtige løsning. Du er jo helt klar på at et stort cerimonielt bryllup ikke er dig,  så er rådhusbryllup jo oplagt. Og der er da ikke noget i vejen for at holde en stor fest bagefter - enten på dagen eller lidt efter. Og så kan I jo selv bestemme hvor traditionel bryllupsagtig eller ej det skal være. 

Mht dine bekymring om din families forventninger til hvor de skal sidde, så er det måske en ide at I ikke sidder til højbords, men i stedet med jeres venner - så kan de jo ikke komme op at slås om hvem der får anvist de fineste pladser. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥