Frigga

Tivoli/cirkus reception i baghaven

286 indlæg i dette emne

Annonce ♥

13 minutes ago, Beryl said:

 

Hvordan går det med at skaffe gallauniform til manden? 

 

 

Argh det er noget af det der frustrerer mig mest... nok fordi det er ude af mine hænder.

Han kan ikke rigtigt få fingeren ud og der sker ikke en skid. "Har du fået spurgt dig for?"  'Narh, der har ikke rigtig været anledning, der er nok heller ikke nogen der har i min størrelse" "Har I ikke lige fået ny kompanichef? Kommer hun(!) ikke fra et sted i systemet hvor der måske er flere der kunne have sådan en? Måske hun kender nogen du ikke selv kender" "jow jeg kan spørge hende når jeg skal snakke med hende om næste skydeweekend" "Fik du så spurgt hende?" "Nej det gjorde jeg ikke lige"   

Aaargh! Og den jeg har fundet brugt som dog måske er lidt kort til ham, vil han heller ikke med ud og prøve (uden at han siger klart nej) Jeg kan simpelthen ikke finde ud af om det er fordi han ikke kan bestemme sig for om han vil have den uniform på eller ej.

Altså hvis han ikke vil have den på er det helt fint, men hvor er jeg træt af at undskyldningen er at den ikke er til at skaffe når han ikke gør noget for det. Den kommer jo ikke flyvende af sig selv...

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Oooog så fik han da lige travlt med at købe skjorten, så det hele er på plads (han har IKKE antydet  at "så blev der vel ro"...) Så vi måtte lige forbi en butik med gamle uniformsdele, hvor vi har en times kørsel -  vi nåede det lige med 16 min til lukketid. :tunge:

 

Iøvrigt så er det vist også den eneste budgetpost der kan afsluttes under det oprindelige... 173kr, men han mangler godt nok stadig et par sokker!

Redigeret af Frigga
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så har vi lige aftalt at det lokale saluterlaug kommer ud med en stor kanon og skyder festen igang. :sm:

 

Selvfølgelig nogle penge der ikke var bugetteret med:floejt:, men 1.200 kr vi gerne vil give for den gimmick...:cheerleader3:

 

Det er helt klart blevet dyrere af at vi har flyttet festen et år. Fra at jeg gik meget højt op i at holde mig indenfor det første budget (næsten) så har det ekstra år gjort at vi begge to er gået over til at hvis der var noget vi gerne ville have, og vi synes det er pengene værd, så gør vi det bare. Der har da også været ideer vi har droppet fordi vi ikke synes det var pengene værd, men vi går mere op i at få noget for pengene end at det lige holder sig indenfor budgettet.

Jeg så en youtuber der egentlig forklarede det meget godt hvorfor der altid skal indregnes temmelig meget buffer i et bryllupsbudget.

Når man har lavet sit budget, så har man undersøgt hvad det mest basale koster - det man ved der skal til. Og når så man går videre med bryllupsplanlægningen så opdager man flere ting der kunne være nyttige eller fede. Og så laver man nogle TILVALG, men de ligger jo ikke i stedet for noget, men oveni.

 

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hahaha, jamen hvis ikke nu, hvornår skal man så få besøg af en kanon?

 

Jeg tænker også det kommer til at forgå sådan hos os. Jeg er nærig, men også meget specifik. Så hvis jeg ved at B er det jeg vil blive gladest for, så vælger jeg ikke A, selvom det er billigst. Ikke dermed sagt, at der ingen grænser er for budgettet. Og lang forberedelsestid er også lig med mange idéer :lol:

Hvad var det for en youtuber?

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

6 hours ago, Ki Schou said:

fedt at uniformen er i hus :) hvor langt over budget er I nu?

 

Og uanset hvordan man vender og drejer det så er TILVALG bare en stor ekstra udgift :lol:

 

Jeg startede med et budget på lidt over 25.000 og regnede så med lidt buffer og troede det kunne holdes under 30.000(hvilket var målet), men bugettet tilrettet nu lyder nok realistisk på ca 40.000kr.

Men så er de ekstra udgifter til udskydelsen også regnet med. De konkrete udgifter pga det, har nu ikke været voldsomt store, men der kom da lige pyntningen af laden med som der oprindeligt ikke var regnet med. Og f.eks øl og vand og slikbuffet er blevet ca dobbelt så dyr fordi vi ikke kom til Tyskland iår.

Og så er det jeg kan sælge bagefter ikke kalkuleret med - der er nogle ting der er realistisk at få nogle penge ind på igen. Bl.a. de hvide lyskæder, der kan sammenkobles, som er købt til laden.

 

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Ja, jow, jo jeg er da glad, men øøh...

Jeg blev raskmeldt pr 1. Maj og har derfor været jobsøgende i hele 3 uger og nu har jeg fået job fra næste uge.

Jeg er rigtig glad for jobbet, meen det havde altså ikke gjort noget hvis det først havde været fra 1. Juli.

 

Så lige nu kører min hjerne på højtryk  med en benhård prioritering af opgaver - for nu når jeg ikke alt det jeg havde planlagt, så det går ud på at prioritere det der SKAL gøres og så resten efter princippet hvad giver mest woweffect på mindst mulig tid...

 

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

8 hours ago, Julienne said:

Puha, det giver liiige lidt mindre ro til det sidste stræk, men stort tillykke med jobbet :thumbsupsmileyanim:

Er der nogle sammensvorne, som kan hjælpe dig i mål med de "vigtigste" ting?

 

Jo det der skal gøres er ikke i fare. Det er blot nogle af mine mindre kreative projekter jeg dropper :)

Der er allerede sat en del flueben i denne weekend.

 

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

9 hours ago, Beryl said:

Tillykke med jobbet :cheerleader3:

Jeg forstår godt at det er en stor mundfuld oveni den sidste bryllupsklargøring 

Sejt at du får prioritet og har fået klaret ting i weekenden, hvordan er mavefornemmelsen nu?

 

Prioriteringen er vist ved at falde på plads - har dog stadig ikke fået helt på plads om jeg kan holde fri i ugen optil, men jeg tror det - det koster, men det vil jeg gerne bruge min ferie på. 

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Puha jeg er godt nok lidt presset af arbejde for tiden - det bliver godt nok ikke til meget på arbejdsdage...

Men jeg fik syet kjole i weekenden. Dvs den er ikke lagt op endnu - det har hele tiden været meningen det skal gøres i ugen op til hvor min brudepige kommer hele ugen (hvilket jo altså er i næste uge). Og så skal jeg have fixet noget mere vidde i underskørtet. Det hvide der stikker neddenud er et for i kjolen der skal klippes til så det ikke ses. Men alt det med længde er bare nemmere med en hjælper.

 

FB_IMG_1623180028238.jpg

FB_IMG_1623180024101.jpg

Redigeret af Frigga
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Beryl said:

Kjolen er godt nok blevet flot, smukt arbejde :cheerleader3:
Jeg kan virkelig godt lide hvor personlig den er

 

Føler du dig presset over de sidste forbredelser til brylluppet eller har du ro me det? 

 

Tak, ja den er nemlig personlig. Jeg har ind imellem lidt forbehold for planerne om hat og slør og handsker - føler ind imellem at det virker for kostumeagtigt, mens jeg det meste er tiden stadig har de planer. Men kjolen er jeg ALDRIG i tvivl om - den er bare lige MIG. Og den giver mig kavalergang - det tror jeg simpelthen ikke jeg nogensinde har haft en kjole der sad så jeg er "tryg" i det!

 

Hmm jeg er temmeligt presset på tid, men er det vist mere "æv jeg når ikke alt det jeg gerne vil" end "åh nej vi har kurs mod en katastrofe". I det store og hele har jeg ikke mistet overblikket endnu.

Det er lykkedes mig at komme rigtigt langt med de sidste aftaler med leverendører og madbestilling og organisationslister til overdragelse af ansvar på mine arbejdsdage. Så det er især mine kreative projekter der er i fare. Dvs ikke noget nogen vil savne, men jo alligevel det der giver det ekstra.

Det er en lille trøst at jeg ikke kunne have gjort noget anderledes - det er ikke dovenskab at det ikke er ordnet for længe siden...

 

Men mantraet lige for tiden ER altså også "Hvis vi har mad og drikke, så har vi en fest!"

Og der var da lige en dag h2b lige skulle huske mig på det.

 

Redigeret af Frigga
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer