Sign in to follow this  
Followers 0
diskobil

Så kom vi ind i 2020

1 post in this topic

og godt nytår til alle :):)

Her lidt billeder fra nogle af de bryllupsfester m.v. vi spillede til i 2019, herunder også årets sidste firmafest.

Mange vores kunder er "gengangere". Dvs. folk som vi tidligere har spillet bryllupsfester hvor børnene nu skal konfirmeres eller hvor den ene fylder rundt. Vi kører nu på 17. år på Bryllupsklar.dk :) og det betyder også at vi ofte render ind i gamle brugere på Bryllupsklar.dk. Eksempelvis står næste weekend på rund fødselsdag for et par som jeg spillede bryllup for helt tilbage i 2009  :)  

Men der skal også være plads til "de nye brudepar" og ingen tvivl om at 2020 bliver et meget stort bryllupsår ikke mindst fordi det er et "rundt" år :) Derfor kan vi kun opfordre til at I indhenter et uforpligtende tilbud på musikken til bryllupsfesten nu, selvom I måske ikke er nået dertil i overvejelserne endnu. Så har I altid noget at falde tilbage på når I kommer dertil :)  


Vi tilbyder, som i også gjorde det helt tilbage i år 2000, en komplet musikløsning til en fast pris:
 

  • Behagelig afdæmpet dinnermusik under middagen som følger stemningen i selskabet, musik til festsange, kysserunder, samspil med toastmaster osv, teknik og bistand til gæster i forbindelse med afvikling af diasshows og andre ting hvor der kræves lyd :)  
     
  • Efterfølgende dansemusik som alle kan være med på frem til festen slutter på et tidspunkt.
     
  • Intet fast sluttidspunkt. Medmindre I har en fast aftale med feststedet om at I skal stoppe på et bestemt tidspunkt, spiller vi indtil I siger stop. For at forebygge den lidt teoretiske situation at der sidder 3 halvsovende personer kl. 6.30 søndag morgen og insisterer på at DJen skal spille videre har vi dog indføjet et max. på 12 timer regnet fra middagen start.
  • Opstilling inden middagens start og ofte inden gæsternes ankomst. Vi kommer med alt, herunder lyd, lys, hyggebelysning (uplights), røg (hvis det ønskes), og har også før afviklet og lavet alternative brudevalse, se dette link fra en af de tidligere brugere på bryllupsklar.dk hvor videoen dog er lidt mørk.
     

 

I kan kontakte os/indhente tilbud på en af følgende måder:

Via hjemmesiden     http://diskobil.dk/kontakt.htm

Via Facebook siden https://www.facebook.com/Diskobil

eller pr. telefon:        52 112 911


 


    

    

 


 

 

  

 

kollage.jpg

rudersdal.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥