Kastberg

Bar til bryllup - Nedkølingsdilemma...

4 posts in this topic

Som overskriften lyder, vil vi gerne have en bar til vores bryllup :balloon:

 

Vi har nogle dispensere på 8 liter. Vores bekymring er om vi kan holde dem kolde en hel aften, da de ikke kan stå i et køleskab.

 

Hvis vi hælder isterningerne i, vil den ende med at blive udvandet i længden og dem skal vi blive ved med at hælde i, tænker også vi får et problem på et tidspunkt med at der ikke er plads til flere... Det vil vi gerne være fri for, da det også ødelægger drinksene...

 

Vi tænkte lidt på om et køleelement eller to, ville kunne holde den kold hele aften. Men her kommer min bekymring så. Jeg er bange for de ikke er tætte og vil derfor ikke ligge dem direkte i.

 

Tror I at man ville kunne vakumpakke dem i en pose og at det så holder tæt, så det der kølevæske ikke kommer i alkohollen der er i dispenserne? :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Et køleelement bruger man jo igen og igen. Lægger dem i fryseren, tager dem op og lægger ved mad, vasker den af og smider dem i fryseren igen. Det er selvfølgelig ikke udelukket, men hvorfor skulle de dog begynde at lække fordi de kommer i alkohol?

Tror det er vigtigere at tjekke at de er godkendt til direkte kontakt med fødevarer(mærket med kniv og gaffel) da nogle er lavet af materiale der ikke er godkendt til madvarer (det er jo sjældent man lægger dem direkte i maden uden indpakning imellem)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har i øvrigt samme problem og jeg går lidt med nogle tanker om man kunne lave en løsning der ikke ser alt for klumpet ud,, hvor der bliver spændt køleelementer fast på ydersiden af dispenseren, som kan skiftes i løbet af aftenen.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kan du ikke blande den drik, som skal i dispenseren i nogle større fryseposer dagen før så du ender med at have nogle store klumper af samme drik, som du løbende kan smide i dispenseren? Så bliver den ikke udvandet

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer