sha

"Langt om længe"-bryllup

45 indlæg i dette emne

Tak allesammen.

 

Det er virkeligt skønt at have et forum at tale om bryllup uhæmmet, når kæresten ser lidt træt ud ;)

 

Update:

Brudeskoene var for små. Jeg opgiver at købe dem over nettet!! Gider ikke det bøvl med at hente og returnere.

 

Brudepigekjolerne til min veninde var elendig kvalitet. ASOS eget design/mærke kan ikke anbefales. Nye er bestilt fra Zalando fra deres outletsektion. Vi krydser fingre for et bedre resultat.

 

Venter stadig på tasken....

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Opdatering!

 

Synes planlægningen er gået lidt i stå men lidt sker der da alligevel:

 

 - Den 14.3. skal vi smage vine til receptionen. Min brudepiges kæreste arbejder i et vinfirma (hvor heldig, kan man være) så de kommer på besøg til en bedre middag. Jeg har bestilt en lille smagsprøve af bryllupskage, så vi har noget at smage til. 

 

 - Brudetasken er ankommet og den er helt perfekt. Jeg genbruger min lyserøde biker-jakke til at cykle til hotellet i om natten efter festen og jeg synes det går fint an sammen.

 

Billedforhåndsvisning

 

  - Jeg kan slet ikke finde de rigtige sko i byen, selvom jeg bor i en forholdsvis stor én af slagsen, så to nye par er bestilt hjem. Jeg krydser ALT, hvad jeg kan for at det et af dem har den rigtige størrelse og form!!

 

 - Jeg har fået købt en zinkbalje til is og drikkevarer til receptionen. Den var billig og fra Biltema. Desværre havde de kun én tilbage, så jeg søger videre efter noget, der kan bruges og som ikke sprænger budgettet mere end det er i forvejen...

 

 - Jeg har bestilt tid til frisøren til april så jeg kan få farvet håret uden at ødelægge alt, hvis jeg vælger forkert (så er der tid til at vænne sig til det eller farve om.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hej SHA

 

Hvor lyder det som om at jeres bryllup bliver skønt :)

 

Iiih jeg elsker bare det her forum! Det er så fedt med så mange forskellige typer bryllupper og at vi har den her klub der hedder at vi skal giftes :) Det er så fedt med inspiration!

Redigeret af Charlotte Porsholdt
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

On 3/5/2020 at 9:50 AM, DITWIH said:

Hvilken hårfarve skal du have? :) 

Jeg skal have lavet balayage og havde tænkt mig at få det lysnet en del. Men nu må vi se, hvad min frisør siger til det....

Jeg er ret dårlig til at gå regelmæssigt til frisør så det skal være noget, som kan tåle lidt udgroninger, uden at det ser helt træls ud.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Nå men det er da også ved at være et stykke tid siden at min planlægning blev opdateret. Man har ligesom holdt vejret og regnet med værste scenario i forhold til aflysning. Vi ha dog valgt at holde fast i datoen, da vi ikke kan komme på et bedre tidspunkt overhovedet. Den mellemste skal nonfirmeres næste forår og jeg magter ikke at vente til næste august. Til den tid er jeg 100% blevettræt af mit kjolevalg alligevel...

 

Jeg har lavet lidt justeringer i forhold til tema og farver, da jeg fik muligheden for at leje den skønneste wedding arch og var nødt til at købe buketter og andet blomsterpynt samme sted. jeg er gået fra boho til en mere funky stil med flere farver. Jeg er sikker på at det bliver festligt!

Så her er foto af bukketten som den nok kommer til at se ud. 

 

brudebuket.jpg

Redigeret af sha
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg kan godt se at det ville være træls at rykke bryllupper, jeg håber det kan foregå som i ønsker det, 70 gæster kan sandsynligvis godt lade sig gøre til august.

 

Dejligt med masser af farver :cheerleader3: har du billede af brullupsbuen? 

 

Redigeret af Beryl
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

On 5/25/2020 at 8:46 PM, Beryl said:

Jeg kan godt se at det ville være træls at rykke bryllupper, jeg håber det kan foregå som i ønsker det, 70 gæster kan sandsynligvis godt lade sig gøre til august.

 

Dejligt med masser af farver :cheerleader3: har du billede af brullupsbuen? 

 

Ja og ellers kan jeg godt barbere listen ned til 50, uden at folk bliver vanvittigt fornærmede - det er jo en lidt speciel situation :)

 

Jeg har kun dette foto af buen fra butikkens hjemmeside. Der kommer farverige friske blomster imellem de tørrede for at matche vores tema.

 

lille_froken_flora_port_v3-scaled.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Kære alle jer, der har været så søde at give gode råd og komme med input til vores bryllupsplanlægning

 

Den 1.8.2020 var vejret perfekt og Covid-19 tallene tilpas lave til at vore bryllup kunne gennemføres lige som vi havde ønsket. 

 

Her er min fortælling om min bryllupsdag.

Vi havde gjort klar i gården om aftenen og manglede kun at stille blomster på plads på bordene om morgenen, så det var en forholdsvis stressfri-dag, bort set fra at det tog længere tid at få sat hår, end jeg havde regnet med, så min brudepige, fotografen og køkkendamen dukkede op, før jeg kom hjem fra frisøren. Mens jeg lagde make-up, ringede musikeren at  der var kø på motorvejen, så hun var ikke sikker på at hun kunne nå det til ceremonien og spurgte om det var ok hun bare spillede bagefter. Jeg må have lydt tilpas bridezilla-agtig, da jeg svarede at det var ikke en mulighed, da ceremonien dels var bygget op om musikken, så hun må have trykket speederen i bund, for hun nåede det til tiden...

Gården med pynt og blomster blev ret tæt på det jeg havde planlagt men mens jeg gjorde mig klar, mente fotografen at buffetbordet stod skævt, og smækkede to jumbobøger ind under bordbenene og én af gæsterne havde flyttet zinkbaljerne med vin, så de ikke stod særligt pænt. Det var lidt træls men jeg tænkte ikke nærmere over det, før vi fik fotos'ne og rodet sprang mig i øjnene. 

MEN det forhindrede mig ikke i at have verdens bedste dag. Min nevø agerede toastmaster og styrede ceremonien, der blev SÅ smuk med live musik og digtoplæsning, Jeg tudede flere gange. 

 

Jeg kan klart anbefale Lille Frøken Flora i Odense til blomster og Dreamcakes til bryllupskage!! Kagen var superlækker og meget smuk. 

 

Efter ceremonien var der reception og vejret var jo fantastisk så planen med at vi skulle cykle til restauranten holdt. Det var en festlig tur og på broen til havnen, havde nogle af gæsterne stillet sig op og heppede og cyklede med det sidste stykke. Klart én af de bedste oplevelser. 

 

Tidsplanen var også tilpas og den time, der var mellem reception og middag, var slet ikke for meget, som jeg ellers have frygtet. Nogle af gæsterne spadserede til restauranten og det tog alligevel 30-40 min. Nogle skulle aflevere børn og klæde om og resten blev bare i gården og hjalp til med at bære gaverne op i lejligheden.

 

Selve festen gik ret traditionelt men vi havde jo byttet brudevalsen ud med en indøvet dans til et Frank Sinatra nummer og det er jeg glad for, for trods vi havde nydt vinmenuen i fulde drag, gik det helt fint. Det var dog lidt en udfordring at danse med en kjole med lidt slæb men det gjorde ikke noget at det ikke var perfekt.

 

Alt i alt en fantastisk dag og den sluttede storslået af med at hotellet havde opgraderet os til suiten og der stod en gave til os i form af snacks, tyggegummi og kildevand til os, da vi ankom!!

 

Hvis jeg skulle gøre noget om, skulle det være at sætte min brudebuket i vand, når jeg ikke fik taget fotos, da den hurtigt blev "træt" at kigge på. Ellers gentog jeg gerne dagen snart igen. Vores næste bryllup skal foregå i Las Vegas om ti år, har vi aftalt :lol:

 

 

Buffet.JPG

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Det endelige kjolevalg, som jeg bestemt ikke har fortrudt! Den var SÅ smuk og meget mere min stil.

 

kjole.JPG

Vi havde skiftet wedding arch'en ud med en stor gulvvase pga pladsmangel i gården. Fantastiske farver!!

Blomsterpynt.JPG

 

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Tillykke!

Hold da op en flot brudebuket.

Hvordan gik det med at cykle i den smukke brudekjole? (Og godt du fik fat i en kjole du blev glad for...)

 

Synd at de hjælpsomme hænder ikke lige havde samme æsetik som dig. Det er niok det jeg frygter mest ved mit eget bryllup - jeg bliver nødt til at uddellegere ansvar - også for the final touch. Jeg er ved at øve mig i at sige pyt, men jeg ved det bliver min store udfordring.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej Frigga

 

Vi endte med at pynte vores ladcykel til lejligheden og så måtte gommen på arbejde. Jeg hyggede mig på laddet med champagne mens han oksede i pedalerne. Det var SÅ festligt og alle, vi mødte råbte TILLYKKE og tog billeder. Det er en klar anbefaling her fra!

 

Bryllupskørsel.JPG

ladcykel2.JPG

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer