Sign in to follow this  
Followers 0
diskobil

Dette er ikke et godt tilbud......

1 post in this topic

Det er en servicemeddelelse :) Corona har i øjeblikket lagt Danmark ned bogstaveligt talt: Der afholdes ingen fester, sammenkomster m.v. Alle bryllupsfester i maj er for vores del blevet aflyst indenfor de sidste par uger og det samme gælder størstedelen i juni. Jeg gætter på at de sidste kommer i løbet af denne og næste uge :(

Der er imidlertid ikke tale om egentlige aflysninger idet samtlige kunder har valgt at udskyde festen. Nogle har allerede fundet en ny dato og der har vi valgt "at flytte med" naturligvis uden nogle former for ekstraomkostninger eller tillæg. Det samme gælder de øvrige som vender tilbage med en dato så snart de er mere afklaret. Det depositum de betalte ved booking flyttes bare over på den nye dato. Faktisk helt sådan som vi altid har gjort det og helt som vi også vil gøre det fremadrettet såvel under som efter Corona (når den tid forhåbentlig kommer).

Det betyder imidlertid også at der kan forventes et større - ekstraordinært - pres  på datoerne i sommerperioden (hvor vi forhåbentlig har lagt corona bare lidt bag os) og det samme vil angiveligt være tilfældet vedr. foråret 2012. Selvom vi er gode til at lægge kabaler og få tingene til at gå op i en højere enhed som virker så kan vi kun opfordre til at man allerede nu begynder at tænke på at indhente tilbud, så man har noget konkret at forholde sig til og gå videre med når man engang er klar til det. :)      

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥