Landbruden

Vegetaren og svineproducenten får hinanden!

154 posts in this topic

VI SKAL GIFTES!

 

 

Vi er verdens mærkeligste match;  han er svineproducent, vestjyde og venstremand. Hun er vegetar, øko-hippie og derudover karrierepige.

Ikke desto mindre er det bare det gode match !

 

Vi mødte hinanden - på Tinder - i Februar, faktisk på Valentinsdag, for at det ikke skal være lyv. D. 10.10.2020 friede han så, midt på gårdspladsen på min gård (vi bor hver for sig, idet vi begge har børn fra tidligere ægteskaber og ikke skal bo sammen førend børnene engang er fløjet af reden) og d. 22.10.2022 skal brylluppet stå!

 

Ja, det er gået stærkt, men det er bare det rigtige!

 

DATO: 22.10.2022  - kirkelig vielse kl. 12.30 

VIELSE, RECEPTION & FEST: Remisen, Brande

TEMA: Noget med god mad og god musik. Efterårsfarver, stearinlys og forkælelse af vores gæster - mørkt, dramatisk, romantisk.

ANTAL GÆSTER: Ca. 100

BUDGET: No idea, det finder vi ud af løbende.

 

Arghmen, det er for vildt altså! Jeg skal nok berette noget mere om os og vores historie og hvorfor det giver mening at han friede efter så kort tid :)

 

Landbruden

 

 

 

 

 

Edited by Landbruden
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

I og med det er bryllup nr. 2 for begges vedkommende (Jeg holdt faktisk 2 bryllupper med min eksmand, men yeah, you get the point) har jeg mange tanker om kjolevalg. Slør, ikke slør med videre.

 

Lige nu er jeg glødende forelsket i noget ala denne fantastiske Monique Lhuillier-kjole, meeeen lets see... :)

Jeg vil helt sikkert gerne have alle de varme efterårsfarver i buket...

 

Monique Lhuillier Wedding Dresses by Season

 

Everything You Need To Know About Fall Weddings | Tips for Planning a…

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Farve-tema sådan helt generelt bliver de varme efterårsfarver...

 

Mørkeblå, mørkerød, guld, varm orange og så med noget pudder-let rosa til kontrast, tror jeg.

Nedenstående er for busy i designet men det var for at illustrere farvespillet og ideen.

 

Navy Bridal Shower Invitation Dark and Chic Gold Foil Floral | Gold bridal  showers, Navy bridal shower, Bridal shower  

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tillykke med forlovelsen og velkommen til. 

 

Min første tanke var: godt det ikke er mig der har TO lader/stalde der skal tømmes og klargøres til fest... :lol:  Vi har rigeligt i een - og det er uden igangværende dyrehold. Men nu er der jo god tid til og en minilæsser kan selvfølgelig meget på kort tid.

Jeg tror ikke på corona er helt ovre i 2021, men mon ikke det er ved at være det i 2022?

 

Håber på at se mere fra dig efterhånden så du finder på noget - og gerne igen når du ombestemmer dig undervejs :tunge:

 

I øvrigt flot kjole, den kunne jeg også være faldet for.

Og det der med anden gang (eller tredje gang) det har jo ingen betydning, andet end at du måske har en lidt klarere holdning til hvad du (I) vil og ikke vil.

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha, enig med dig med to lader/stalde  - især den hos gommen, den er nok... 1000 m2? Der står så utroligt meget, det står pænt, det er hans reservedelshal til hans fire gårde ! 

 

Den hos mig er måske 200m2, den er faktisk tom, det er mere at der skal lægges mursten i sildebensflet, sættes vinduer i, den skal males, der skal sættes dør i, der skal sættes pejs op  - der bliver krævende :)

 

Jeg skal gerne dele og ja, ingen brud har holdt sig til den første plan hele vejen igennem, så mon ikke der kommer nogle justeringer henad vejen :)

 

Jeg har faktisk liiiige bestilt tid i Panayotis til kjoleprøvning d. 19.11, bare liiiige for at undersøge lidt ( og undskyldning for hygge med en af mine bedste veninder :))

 

Jeg skal nok dele fotos:)
 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Arghmen, det stikker helt af det planlægning.

Kirke ligger ca 1 time fra hvor vi holder festen og vi taler om nogle party busser.. Så kan gæsterne holde ved feststedet og fragtes i busser til kirken og tilbage igen. Dem, der bor tættere på kirken, kan så hoppe på der og blive fragtet hjem igen søndag.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, vi bor desværre ca 1 time fra hinanden, jeg bor 10 min fra kirken, så derfor giver det mening at receptionen holdes hos mig og han har den store hal/lade, vi kan holde festen i - og vi vil gerne på eller anden måde forbind begge hjemmene i forbindelse med brylluppet, da det ellers ikke rigtig er naturligt at folk vil besøge / se hjemmene. Så kan vi  med de der berømte partybusser ligesom få noget hyggeligt/fedt ud af den køretur - håber jeg?

Edited by Landbruden
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

13 hours ago, Landbruden said:

Vi to er vist de eneste der er aktive herinde, Frigga haha

 

Ja næsten desværre.

Beryl er her også ind imellem og så er der Ki som står for siden og Bent fra Discobil (han har godt nok noget erfaring at trække på) Og så er der et nyt medlem ind imellem.

Kastberg har været med længe, men udskød igen, igen brylluppet, så hun holder pause herfra, men mon ikke hun kommer igen engang - hun har en ret fed ide om sine centerpieces, men hendes tråd er også lang, da hendes bryllup har været udskudt flere gange.

Men der må altså være flere der læser med selvom det vist ikke er mange.

 

Jeg laver heldigvis mest min tråd for min egen skyld, meen lidt flere at spare med kunne da være rart. 

Jeg lavede på et tidspunkt lidt reklame for siden på fb og da var det som om der kom en smule mere gang i det men det døde hurtigt ud igen da coronanedlukningen kom.

Jeg kan simpelthen bedre lide dette medie i forhold til fb-grupperne som er meget rodede og ens opslag forsvinder lynhurtigt i mængden hvis ikke man får en masse likes og kommentarer fra starten (men jeg er måske bare ved at være gammel!)

Men har du brug for at stille et spørgsmål så er det på fb man får svar. Men her kan man nå at få et indtryk af sine medbrude og deres vision for brylluppet (øh der er selvfølgelig heller ikke så mange at holde styr på :floejt:). Men selvfølgelig  er jeg også med på fb.

 

Edited by Frigga
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Hvis du ender med veloursko, så ville det da se megafedt ud hvis der kan findes et matchende til buketten.

 

Hvad er det der ikke lige er dig ved bryllupskage? Er det hele gimmicken omkring det at skære den? Eller er det fordi du ikke er til fondantkage? Eller er det noget helt tredje? For du har da ret at når han mener det skal til, så skal det selvfølgelig  det, men der er jo mange muligheder, så måske var der en løsning der kunne passe jer begge to.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg spiser bare ikke kage og har aldrig den der kage-craving? Så derfor er det nok lidt skørt for mig at skulle betale så mange penge for kage.... :)

 

Jeg synes næsten al kage er for sød - men jeg er også mega meget til det salte og vil altid helst bare have pizza :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har set billeder af en opsats med ost, flot arrangeret på 3 lagsfad, hvor brudeparret skar for. Men hvis gommen mener det SKAL være kage, så er han måske ikke lige med på den. Men man kunne jo tænke kreativt.

Jeg ved nogen har købt jorbærtærte hos bageren. Det er ikke så dyrt som alm bryllupskage. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jordbærtærte kan I hvert fald se rigtig flot ud på kagestativ. Men da det åbenbart  også handler om HVILKEN kage, så er det da bare at tænke ud af boksen. Bryllupskage af dougnuts eller muffins er også set. Eller islagkage (men det kræver jo ret god timing hvis den skal være lige på rette niveau af tøet når den skal skæres for.) 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer