Landbruden

Vegetaren og svineproducenten får hinanden!

154 indlæg i dette emne

Annonce ♥

Vi talte idag om at der skal indkøbes Kaste Gris spil og laves Kast Gummistøvler som mulighed for sjov efter middagen.

Jeg går vanvittigt meget i gummistøvler, ude og handle, under mine lange kjoler og sådan :) og grise, ja det giver jo sig selv :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Sikke en rutsjebanetur du har været igennem, fik næsten helt et chok da næste indlæg var tilbage til bryllupsplanlægningen, fordi jeg helt forsvandt ind i jeres historie <3

 

Tak for forklaringen på sløret, snedigt tænkt :)

 

Jeg synes de røde sko er rigtig smukke og passer godt til kjole og feststedet. Og så er det da kun en fordel, hvis du kan forestille dig, at bruge dem efter brylluppet også, det bliver jo hurtigt en masse ting, der bliver "engangs".
 

Idéen med at liste toget ind på den måde i indbydelserne fungerer rigtig godt.

Og så kom jeg helt tilbage på jorden med "kastegris" og "gummistøvlekast" haha, idéen bag er sjov, skal det så være gyldne grise og røde støvler?

1

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, Landbruden said:

Vi talte idag om at der skal indkøbes Kaste Gris spil og laves Kast Gummistøvler som mulighed for sjov efter middagen.

Jeg går vanvittigt meget i gummistøvler, ude og handle, under mine lange kjoler og sådan :) og grise, ja det giver jo sig selv :)

 

Jeg synes jeg har hørt meget blandet om hvor meget spil og andet underholdning er blevet brugt under bryllupper. Nogen fortæller det stort set ikke blev brugt og andre at det var vældigt populært. Om det nu skyldes (vente-)tiden eller hvilken type mennesker der er gæster ved jeg ikke. Men jeg tror kun jeg har hørt om det i brug om eftermiddagen inden middagen og ikke efter. Men måske den slags "selskabslege" i virkeligheden bare er sjovere når man har fået lidt våde varer indenbords?!

Om ikke andet så kan den slags jo også være en del af "udsmykningen" hvor folk ser det og genkender sammenhængen (det der virker i hvert fald meget letfatteligt).

 

Selv er jeg meget spændt på hvordan folk tager mine tivoliaktiviteter, men hele dagen er selvfølgelig bygget mere op omkring dem end normalt. Men hvis ikke de kommer så meget i brug, så er de jo i hvert fald en del af udsmykningen...

 

Redigeret af Frigga
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Uhhh vielsesringe

Vi var ude og se på ringe i dag. Den søde ekspedient i Vibholm i Århus hev alle de klassiske ringe frem i guld, titan, hvidguld, sølv. Forskellige overflader, forskellige typer af sten-sætninger, forskellige bredder.

H2B prøvede den ene, så den anden og så blev han ellers ved til han var igennem hele kassen.

Han er ret stille igennem det hele og jeg konverserer pænt med den søde ekspedient. H2B udbryder så: Ej, det her simpelthen for småborgerligt! Haha, den stakkels dame altså. 

 

Jeg havde selv samme fornemmelse. Det var slet ikke os. Måske fordi det er 2.gang? 

Vi endte ud i at H2B er til signetringe. Men hvad så med mig? Vi var meget omkring og endte faktisk ud i Ole Lynggaard Lotus ring i månesten. Vanvittig flot men jeg havde slet ikke den der 'vielsesrings-vibe.'

Uanset hvad skulle vi ikke købe noget idag, bare blive klogere og det blev vi.

 

Da vi kom hjem googlede jeg videre og har nu forespurgt Handcrafted CPH, som laver håndlavede smykker, (har fået lavet smykker der tidligere) om prisen for et par signet-ringe, en til gom og en til brud, min i en mere feminin/smal udgave (måske til lillefinger??) 

Vores forbogstav bliver så indgraveret i den andens ring og så en sten i. H2B siger en grøn (smaragd) eller blå (topaz) og jeg vil nok bare gerne have en diamant eller måske lidt flere, lets see hvad pris, vi får retur.

 

 

 

Post shared by userPost shared by user

 

b55eb6cae99ca23f6e1328031519f086.jfif

Redigeret af Landbruden
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Lotusringen er super smuk, men jeg er enig i, at den ikke skriger vielsesring, hvilket jo også er ligegyldigt, hvis den føltes, som den rigtige for jer. Lidt ligesom nogle køber et håndlavet keramikkrus som souvenir istedet for en en lille nipsting påskrevet "Bornholm", fordi det krus vil minde dem om deres tur i samme grad.

 

Jeg er vant til at tænke signetringe, som et slags våbenskjoldsbærende segl, så jeg fik lige åbnet øjnene for, at de kan være så meget mere og et ret fedt alternativ til de typiske vielsesringe, glæder mig til at se hvad i finder på :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Tak Charlotte, jamen han er virkelig også noget meget særligt! Vi mødtes i en sindsygt rå-periode for mig og han var, som han siger, i hans livsforår. Efter hans skilsmisse vidste han godt at skulle det lykkedes med en ny kærlighed, ville det betyde at han skulle stemple ind og investere ind i forholdet. 

 

Jeg skriver en del om ham og hans rolle - men vi er jo et samspil og jeg mener bestemt at jeg også har bidraget til ham den anden vej, bare så det ikke kommer til at lyde som om jeg var en damsel in distress, der skulle reddes og var så trist og kun kunne være glad hvis jeg blev elsket af en mand og helt ukritisk bare sagde ja. Det er virkelig noget særligt, for os begge. Meget voksent og modent, især da vi ikke bor sammen og ikke har perspektiv på at skulle bo sammen i nærmeste fremtid - tidligst om 5 år, vil jeg tro.

 

 

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Bordpynt...

 

 

Remisen kører med nogle små buketter, de er sådan set fine nok - og nogle store lysestager.

 

Tænker at købe nogle billige glas, disse fra discoun marked til 13 kr stk.

 

Måske nogle mos-kugler? Synes Ditte Julies er mega fint

 

Eventyrligt havebryllup i egen have // Havebryllup - Ditte Julie Jensen

 

Sk%C3%A6rmbillede-2017-09-11-kl.-13.07.43-1030x689.png

 

Capture.JPG

Redigeret af Landbruden
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Glassene er vildt fede! 
Hvis du kan affinde dig med at de er lidt mindre skrig i farven har det perfekte bryllup nogle olivengrønne glad de lejer ud for 8 kr pr styk, alt efter gæste antal kan det da spare jer en sjat :D

 

https://www.detperfektebryllup.dk/collections/leje/products/kopi-af-leje-farvede-glas-i-lilla

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Han lyder som en rigtig røv din ex, pardon my french :o 

 

Dejligt at du har fået troen tilbage på kærligheden og at I fandt hinanden, Tinder er ikke at kimse ad :)

Synes dine sko er smukke og jeg ville ikke bekymre mig om at de er farvede, de passer til stilen.

Fedt at I har fundet en løsning på ringene, som passer jer, er spændt på at se det færdige resultat.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hej Ki

 

Jeg er egentligt lidt ærgerlig over at min eks fylder i forhold til mit nye forhold, men det er nu engang sådan at det var da vi mødtes.

og ja, jeg må indrømme, at jeg er meget overrasket over hvordan en man var sammen med i knap 4 år kan ændre sig. 

Jeg har virkelig mange ting, jeg dealer med nu, jeg er så brændt af det forhold. Jeg holdt også meget stædigt fast, men jeg synes at når man har valgt at føre 4 børn sammen, der har været igennem en skilsmisse, så giver man ikke bare op. Samtidig stod vi med en gård, der var i MEGET dårlig stand og det var helt uoverskueligt for mig at gå fra ham, jeg kunne ikke overskue, hvad vi skulle gøre.

 

Vi var så i familie-terapi i efteråret 2019 med baggrund i fælles forældreskab omkring børnene, da hans teenager var meget angst og det gik udover alle i vores sammenbragte familie, puha mit hjerte bløder for det barn altså. Især fordi han jo så fik en ny kæreste så hurtigt efter hvilket jeg ikke tænker har hjulpet på angsten.

I denne ene session med terapeuten finder jeg ud af at han er holdt op med at elske mig.

Jeg brød totalt sammen, da vi kom hjem. Jeg havde intet opdaget. Jo, vi havde det mega skidt og dårligt, men jeg troede der lå et lag af kærlighed underneden. 

Derfra gik det bare ned af bakke og vi havde en meget ubehagelig oplevelse i december til julefrokost i hans firma, hvor jeg var med - var ædru, da jeg kørte hjem. Jeg blev bange for ham. Jeg havde taget imod et glas vand fra hans mandlige kollega. I virkeligheden var han jo pisseligeglad mig der og igang med hende den anden. Så hans egen utroskab gjorde at han var så OBS på mig. Jeg har ikke altid opført mig pænt i forhold før, men med min eks startede vi faktisk rigtig godt ud og jeg har aldrig trådt over nogen grænser på nogen måde. Jeg ville så gerne passe på ham og os.  Så tror jeg, han ville have ro i julen og ja, så gik han fra mig i midt i januar 2020.

 

 

Så mine børn siger nu, Mor,nu er vi skilt to gange... arghmen :(

 

 

Redigeret af Landbruden
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Røvhuller kan man desværre finde overalt og de er ikke altid til at gennemskue fra starten. Jeg har også været i klinch med en der på samme måde var fuldstændig ligeglad med hvordan vores børn kom i klemme. Heldigvis nåede jeg ikke at flytte sammen med ham selvom det var lige ved.

Men så er der jo også de andre, dem vi er her for. Lad os endelig focusere på dem :thumbsupsmileyanim: De fantastiske, for det er vel dem vi har fundet nu, ikke!?

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Det var da virkelig også en ubehagelig omgang. Jeg kan godt genkende mig selv i det, jeg har også svært ved at opgive håbet, også i mit tidligere forhold, som slet ikke fungerede. Men så længe man bliver klogere, så venter der gode ting længere fremme :)

 

Og selvom du gerne ville have været det foruden, så fik jeres forhold lov til at bestå ildprøven. Det er jo svært at vide, hvordan man takler modgang, men det er jo heldigvis lykkedes jer <3

 

Jeg var lige inde at se på børnekjolerne derinde, sikke et stort udvalg!

Håber hun kommer til at nyde det, for det lyder da helt magisk.

 

Jeg læste alle jeres tråde oveni hinanden, så jeg blander helt sikkert nogle ting sammen. Men det lyder til at der skal børn med til festen? :)
 

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites
On 4/8/2021 at 10:03 AM, Landbruden said:

Hej Ki

 

Jeg er egentligt lidt ærgerlig over at min eks fylder i forhold til mit nye forhold, men det er nu engang sådan at det var da vi mødtes.

og ja, jeg må indrømme, at jeg er meget overrasket over hvordan en man var sammen med i knap 4 år kan ændre sig. 

Jeg har virkelig mange ting, jeg dealer med nu, jeg er så brændt af det forhold. Jeg holdt også meget stædigt fast, men jeg synes at når man har valgt at føre 4 børn sammen, der har været igennem en skilsmisse, så giver man ikke bare op. Samtidig stod vi med en gård, der var i MEGET dårlig stand og det var helt uoverskueligt for mig at gå fra ham, jeg kunne ikke overskue, hvad vi skulle gøre.

 

Vi var så i familie-terapi i efteråret 2019 med baggrund i fælles forældreskab omkring børnene, da hans teenager var meget angst og det gik udover alle i vores sammenbragte familie, puha mit hjerte bløder for det barn altså. Især fordi han jo så fik en ny kæreste så hurtigt efter hvilket jeg ikke tænker har hjulpet på angsten.

I denne ene session med terapeuten finder jeg ud af at han er holdt op med at elske mig.

Jeg brød totalt sammen, da vi kom hjem. Jeg havde intet opdaget. Jo, vi havde det mega skidt og dårligt, men jeg troede der lå et lag af kærlighed underneden. 

Derfra gik det bare ned af bakke og vi havde en meget ubehagelig oplevelse i december til julefrokost i hans firma, hvor jeg var med - var ædru, da jeg kørte hjem. Jeg blev bange for ham. Jeg havde taget imod et glas vand fra hans mandlige kollega. I virkeligheden var han jo pisseligeglad mig der og igang med hende den anden. Så hans egen utroskab gjorde at han var så OBS på mig. Jeg har ikke altid opført mig pænt i forhold før, men med min eks startede vi faktisk rigtig godt ud og jeg har aldrig trådt over nogen grænser på nogen måde. Jeg ville så gerne passe på ham og os.  Så tror jeg, han ville have ro i julen og ja, så gik han fra mig i midt i januar 2020.

 

 

Så mine børn siger nu, Mor,nu er vi skilt to gange... arghmen :(

 

 

 

Kan virkelig godt forstå du har et anstrengt forhold til din x. Puha. Men vi må glæde os over at du har fundet lykken nu :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer