jonnyhawk

Hvad synes du om videooptagelse på din bryllupsdag?

4 posts in this topic

Ifølge min forlovede er der ingen grund til at filme på bryllupsdagen, for hele mit liv får jeg sjældent det tilbage, efter filmen smider jeg det væk et sted, hvor jeg sjældent ser, nogle gange taber penge og koster penge. spilde tid. Og jeg siger, at bryllupsdag er den store dag i mit liv en gang eller filmer den for at fejre på yowhatsapp atualizado . Disse modstridende meninger gør mig og hende ganske forvirrede, når de beslutter at vælge filmtjenester på deres bryllupsdag. Finansielt kan vi tage os af det. Så hvad synes du, jeg skulle gøre? Skal du vælge at filme din bryllupsdag eller bare tage billeder af bryllupsfesten?

Edited by jonnyhawk
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg kunne godt finde på at lave en bryllupsfilm, men kan godt se pointen i at man godt kan komme til at få lavet en film og så aldrig se den.. 
 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej jonnyhawk,

 

Jeg synes helt bestemt, at det kan betale sig at få lavet en cinematisk video af sit bryllup, som er i stand til at bringe jer tilbage til jeres bryllupsdag på en helt anden måde end billeder. Ved en video får man gengivet en stemning og historien omkring jeres bryllup (en slags kortfilm). Og hvem vil ikke se den bedste film nogensinde lavet, endda om sig selv, flere gange!!

 

Nu er det også sådan, at jeg er ny videograf på markedet og ønsker netop at lave disse cinematiske bryllupsvideoer. Af den grund vil jeg også komme til jeres bryllup gratis og filme det og så kan vi bagefter snakke om I vil købe en cinematisk video (og eventuel “råfilm”) bagefter! Naturligvis til en rigtig god pris i forhold andre videografer. Hvis det er interessant og I har lyst til at høre mere, så skriv endelig til mig! Jeg er meget åben for snakke om hvad netop I godt kunne tænke jer. 
 

Jeg kan kontaktes følgende steder:

mail: enevoldsenmagnus@gmail.com

tlf: 60 67 20 01

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer